AFDELINGER HOS HOLGER-DANSKE

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus.
Vi hjælper med andre ord uanset hvor i landet, du skal flytte til eller fra.

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Afdelinger

Professionel flytning med Holger Danske Flytteforretning

Hos Holger Danske Flytteforretning flytter vi for alle, og vi kan klare flytningen for dig, uanset hvor i landet du er placeret. Vi tilbyder både totalløsninger, hvor vi står for hele processen, og vi tilbyder mindre løsninger, hvis du kun har brug for hjælp til en minimal del af flytningen. Med andre ord tilbyder vi løsninger, der passer til dig og dine behov.

Vi flytter i hele landet, men vi har afdelinger i følgende byer, så vi er tæt på vores kunder:


Vi leverer altid en kvalitetssikret og professionel flytning, hvor vi har fokus på at udføre flytningen på bedste vis. Vi klarer altid flytningen på en forsvarlig måde, så du tryk kan overlade din flytning til os. Med afdelinger fordelt over hele landet sikrer vi, at vi altid er tæt på vores kunder og hurtigt kan skaffe mere hjælp eller andre biler, hvis det bliver nødvendigt under en flytning.

Erfarne flyttemænd med mere end 40 års erfaring

Vi har det nødvendige udstyr til at klare flytningen på en sikker måde, ligegyldigt om det afhænger af en privat- eller erhvervsflytning. Vi tilbyder opbevaring i både København og Århus, så du har mulighed for at opbevare dine ejendele i den periode, det er nødvendigt. For at dine ting er sikret bedst muligt, har vi sørget for videoovervågning og tyverisikring af alle rum. Rummene er klimakontrollede, så hverken fugt, varme eller kulde kommer til at have en påvirkning på dine ting. Vores kunder anvender ofte vores lagerhoteller til opbevaring af møbler og private ejendele til fjernlager, hvor de har produkter eller dokumenter liggende.

Lad Holger Danske Flytteforretning klare flytningen

Vi klarer gerne flytningen for dig – uafhængigt af hvor du bor. Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe, så kontakt os allerede i dag. Ring til os på tlf. 70 84 81 60 eller send en mail til info@holger-danske.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du er kan også udfylde vores formular under flyttetilbud, så vender vi tilbage med et godt tilbud på din flytning.

Står du overfor en flytning til udlandet, så har vi også god erfaring med international flytning.