Effektivt flyttefirma
I Aalborg og omegn

Over 40 års erfaring med flytning i Aalborg og omegn

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

Professionel flytning i Aalborg og omegn

Holger Danske Flytteforretning er et landsdækkende flyttefirma, som derfor også flytter i Nordjylland. Vi er ofte i eller omkring Aalborg, når vi hjælper kunder med at flytte fra f.eks. København til Nordjylland eller fra Aalborg til Odense. Uanset din placering kommer vi gerne og hjælper, så din flytning går som smurt. Det gælder, hvad enten du kontakter os som privat person eller på vegne af en virksomhed. Vi har stor erfaring med diverse flytteopgaver, og du er altid velkommen til at kontakte os, så kan vi sammen finde en løsning, der passer til dine behov og ønsker.

I Aalborg og omegn tilbyder vi både totalløsninger, hvor vi står for alle dele af flytningen såvel som, at vi også gerne hjælper, når det drejer sig om en minimal hjælp til flytningen. Det er op til dig i hvor høj grad, du har brug for vores hjælp. Vi rådgiver og vejleder gerne vores kunder, så vi er sikre på, at vi finder den rette løsning til den enkelte flytning.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

★★★★★

Havde Hold Mercedes fra Holger Danske…

Havde Hold Mercedes fra Holger Danske til at flytte hele vores kontor fra Kbh til Stockholm, super venlige og imødekommende.. super service alt er bare i top :)) Tak til holdet herfra 😉
Trust-Pilot
Den Tyrkiske Ambassade
via Trustpilot

★★★★★

Skulle have flyttet et kontor på ca 200…

Skulle have flyttet et kontor på ca 200 kvm. De to flyttefolk, som kom var meget behagelige, positive og glade hele vejen igennem selvom det var en varm dag og flytningen fra fra 2. sal til 2. sal. Kan varmt anbefale dem 🙂
Trust-Pilot
Per Danielsen
via Trustpilot

★★★★★

Flytning af vores firma

Flytning af vores firma fra Søborg til Herlev forløb fuldstændig som aftalt. Der kom en stor bil og 4 stærke mænd som pakkede ned og bar op. Prisen var som vi havde aftalt. Kan kun anbefales.
Trust-Pilot
Bent Piil
via Trustpilot
Navn

Flytning tilpasset dine behov

Med en skræddersyet løsning kan vi hos Holger Danske Flytteforretning hjælpe dig med de opgaver, som du finder nødvendigt. Der er stor forskel på kunder og deres behov – derfor giver vi dig gerne et flyttetilbud, som passer til det, du har brug for.

Vi tilbyder i den forbindelse at hjælpe med alt lige fra:

Vi dækker hele Nordjylland

Har du brug for et flyttefirma i Aalborg, Randers, Århus eller omegn til at klare flytningen fra 5. sal til en stor villa, eller har dit erhverv fået nye lokaler? Så kontakt os meget gerne. Under hele flytteprocessen har vi respekt for vores omgivelser, og vi leverer altid en kvalitetssikret service. Så dine ting er sikre i vores hænder.

Ring til os via tlf. 38 38 50 50 eller send os en mail via
info@holger-danske.dk. Du kan også med fordel hente et uforpligtende flyttetilbud.