EFFEKTIVT FLYTTEFIRMA
I AALBORG OG OMEGN

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Professionel flytning i Aalborg og omegn

Holger Danske Flytteforretning er et landsdækkende flyttefirma, som derfor også flytter i Nordjylland. Vi er ofte i eller omkring Aalborg, når vi hjælper kunder med at flytte fra f.eks. København til Nordjylland eller fra Aalborg til Odense. Uanset din placering kommer vi gerne og hjælper, så din flytning går som smurt.

Det gælder, hvad enten du kontakter os som privat person eller på vegne af en virksomhed. Vi har stor erfaring med diverse flytteopgaver, og du er altid velkommen til at kontakte os, så kan vi sammen finde en løsning, der passer til dine behov og ønsker.

I Aalborg og omegn tilbyder vi både totalløsninger, hvor vi står for alle dele af flytningen såvel som, at vi også gerne hjælper, når det drejer sig om en minimal hjælp til flytningen.

Det er op til dig i hvor høj grad, du har brug for vores hjælp. Vi rådgiver og vejleder gerne vores kunder, så vi er sikre på, at vi finder den rette løsning til den enkelte flytning.

Flytning tilpasset dine behov

Med en skræddersyet løsning kan vi hos Holger Danske Flytteforretning hjælpe dig med de opgaver, som du finder nødvendigt. Der er stor forskel på kunder og deres behov – derfor giver vi dig gerne et flyttetilbud, som passer til det, du har brug for.

Vi tilbyder i den forbindelse at hjælpe med alt lige fra:

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Hvad siger kunderne i Aalborg?

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Vi dækker hele Nordjylland

Har du brug for et flyttefirma i Aalborg, Randers, Århus eller omegn til at klare flytningen fra 5. sal til en stor villa, eller har dit erhverv fået nye lokaler? Så kontakt os meget gerne. Under hele flytteprocessen har vi respekt for vores omgivelser, og vi leverer altid en kvalitetssikret service. Så dine ting er sikre i vores hænder.

Ring til os via tlf. 38 38 50 50 eller send os en mail via
info@holger-danske.dk. Du kan også med fordel hente et uforpligtende flyttetilbud.

Bliv ringet op

Navn

Få et flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)