Dit foretrukne
Flyttefirma I Århus og omegn

Over 40 års erfaring med flytning i Århus og omegn.

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

Privat og erhvervsflytning i Århus og omegn

I Trige nær Århus ligger et af vores kontorer hos Holger Danske Flyttefirma. Her tilbyder vi professionel hjælp, hvis du har brug for et erfarent flyttefirma – uanset om du kontakter os som privat person eller på vegne af din virksomhed. Vi er tæt på dig og hjælper gerne med at gøre din flytning mere overskuelig. Vi klarer både mindre og større opgaver, så giv os gerne et kald uanset omfanget af flytteopgaven. Vi har mange års erfaring, der gør, at vi klarer alle de flytterelaterede opgaver nemt og effektivt. Få mere overskud ved at gøre brug af et professionelt flyttefirma. Vi prioriterer desuden at være tæt på vores kunder og skræddersyer vores service efter det, du har brug for. Derfor har vi bl.a. også sørget for, at du har mulighed for at opbevare og opmagasinere dine ting på vores lagerhotel nær Århus.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

★★★★★

Havde Hold Mercedes fra Holger Danske…

Havde Hold Mercedes fra Holger Danske til at flytte hele vores kontor fra Kbh til Stockholm, super venlige og imødekommende.. super service alt er bare i top :)) Tak til holdet herfra 😉
Trust-Pilot
Den Tyrkiske Ambassade
via Trustpilot

★★★★★

Skulle have flyttet et kontor på ca 200…

Skulle have flyttet et kontor på ca 200 kvm. De to flyttefolk, som kom var meget behagelige, positive og glade hele vejen igennem selvom det var en varm dag og flytningen fra fra 2. sal til 2. sal. Kan varmt anbefale dem 🙂
Trust-Pilot
Per Danielsen
via Trustpilot

★★★★★

Flytning af vores firma

Flytning af vores firma fra Søborg til Herlev forløb fuldstændig som aftalt. Der kom en stor bil og 4 stærke mænd som pakkede ned og bar op. Prisen var som vi havde aftalt. Kan kun anbefales.
Trust-Pilot
Bent Piil
via Trustpilot
Navn

Flytning i Århus: vi klarer stort som småt

Selvom vi har travlt, har vi altid fokus på at være til stede for dig, når du har brug for vores hjælp. Derfor kan du altid kontakte os, og så bestræber vi os selvfølgelig på at hjælpe med flytningen hurtigst muligt. Vi har god erfaring med alt lige fra at flytte for store virksomheder, der råder over meget inventar til mindre boliger, der måske indebærer mere komplicerede flytteopgaver. Vi sørger for at flytte effektivt, så du ikke skal bruge unødig tid på flytningen.

Vi tilbyder altid skræddersyede løsninger, hvor vi hjælper med:

Kontakt os, hvis du vil høre nærmere

Har du brug for et professionelt flyttefirma nær Århus og omegn, så kontakt os allerede i dag. Vi hjælper også gerne i de omkring liggende byer, såsom Horsens, Silkeborg og Randers. Du kan f.eks. få et flyttetilbud her, som er helt uforpligtende og 100 % gratis. Du kan også kontakte os via tlf. 38 38 50 50 eller sende en mail til info@holger-danske.dk. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Du er også meget velkommen til at besøge os på Rødvedvej 3, 8380 Trige. Vi glæder os til at høre fra dig.