Flyttefirma Herning

Over 40 års erfaring med flytninger til og fra Herning.

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

Flyttefirma i Herning når det skal være lokalt og professionelt

Bor du i Herning eller omegn, og skal du bruge hjælp til at flytte fra en bolig til en anden? Eller skal din virksomhed flyttes til en anden lokation – eller måske til udlandet?

Vi kan hjælpe dig. Hos Holger Danske flyttefirma har vi mange års erfaring med alle former for flytning.

Vi dækker hele landet samt store dele af Europa. Skal din virksomhed bruge et flyttefirma i Herning eller resten af Midtjylland, kan vi hjælpe med udstationering til et andet land.

Har du planer om at flytte, kan du med fordel læse videre her og få mere viden om vores professionelle flytteservice.

Derfor skal du vælge os som dit flyttefirma i Herning

Du kan måske finde mange andre flyttefirmaer i Herning og omegn, der kan hjælpe dig. Men vælger du Holger Danske, kan vi blandt andet love dig professionel service af høj kvalitet. Vi hjælper gerne med din flytning, uanset om du skal til Silkeborg, Århus eller endda djævleøen. 

Vi har ydet en god service for rigtig mange tilfredse kunder, der med vores hjælp har fået en god flytteoplevelse.

Her på siden kan du læse nogle af de fine anmeldelser, vi har fået. Vil du også være en af vores tilfredse kunder, kan du kontakte os på telefon 38 38 50 50 og få et uforpligtende tilbud.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Hvorfor bruge os til din flytning?

★★★★★

Jeg bestilte med kort varsel

Jeg bestilte med kort varsel en flytning hos Holger Danske. Jeg havde Nicklas og Emil til at flytte for mig. Et par super fyre. På selve flyttedagen kom de som aftalt. Havde godt humør, og var meget arbejdsomme. Selve flytningen foregik professionelt, gnidningsfrit og med godt humør hele vejen igennem. Jeg kan således på det varmeste - og uden forbehold - anbefale andre at flytte med Holger Danske.
Trust-Pilot
Martin
via Trustpilot

★★★★★

Super flytning

Flytning fra København til Fyn for to familier i dårligt vejr. 2 store biler og 5 mand fra kl. 7 morgen til 7 aften. Det var en ikke nogen nem opgave, men gutterne bevarede det gode humør hele dagen. Tusind tak for jeres indsats, vi vil anbefale jer til alle. Tak til Rasmus, Tommy, Kamil, Dolken og Esben. Familierne Christensen og Ahlman Friis.
Trust-Pilot
Pia
via Trustpilot

★★★★★

Vi har i dag flyttet

Vi har i dag flyttet med hjælp fra dette fantastiske firma. De kom 5 mand, og 2 biler. Jeg er så ovenud tilfreds med dem, og det seje arbejde de har gjort. De har flyttet for os i 12 timer i dag. Ingenting er kommet noget til, de har gjort alt super godt. Selvom de godt vidste at mine børns senge ikke kunne komme op på første sal, gjorde de en brav indsats. Kundeservice..! Mine varmeste anbefalinger.
Trust-Pilot
Thomas
via Trustpilot
Navn

Hvad kan du forvente, når du får hjælp fra vores flyttefirma i Herning?

Der er mange gode grunde til at tage kontakt til os, når du skal flytte.

Først og fremmest tilbyder vi dig konkurrencedygtige priser, som alle kan være med på. Derudover kan du vide dig sikker på, at vi leverer en service af høj kvalitet, og at vi er pålidelige at samarbejde med. Vi overholder alle betingelser og leveringstider.

Vores flyttemænd er uddannet inden for deres fag, og de har flere års erfaring og stor respekt for faget. Vi har investeret i specialudstyr til at løfte tunge genstande, og vi kan tilbyde dig Danmarks bedste flytteforsikring for privatflytning. Så dine ejendele altid er sikret bedst muligt i vores varetægt.

Attraktiv og billig handyman service – en god investering

I Holger Danske flyttefirma i Herning kan vi hjælpe med flere former for flytteservices. Udover privatflytning og erhvervsflytning tilbyder vi også en såkaldt handyman service.

I forbindelse med flytning skal du have styr på en del ting. Ved ankomst til din nye bolig skal du for eksempel have ringet til elektrikere og montører, så elektroniske ejendele kan sættes rigtigt op i den nye bolig.

Det kan ende med at koste dig mange penge. Og dem kan vi spare dig for.

Vores handyman service er en tjeneste, vores kompetente flyttemænd kan tilbyde dig, når de flytter dine ting for dig. Udover at pakke ud og stille tingene på plads kan de også samle møbler og stå for opsætning af malerier og lamper.

Det er en god investering for dig, fordi det er billigere og mere effektivt end at ringe efter hjælp efter flytningen. Du sparer både penge, tid og besvær.

Et flyttefirma nær Herning, der brænder for god kvalitetsservice

Med mere end 40 års erfaring i flyttefirmaet er det ingen hemmelighed, at vi elsker det, vi laver. Det gør også, at vi yder en bedre service af høj kvalitet, hvilket er noget, vi altid stræber efter.

Hos Holger Danske har vi stor fokus på at levere en god oplevelse for alle vores kunder. Derfor består størstedelen af vores mandskab også af professionelle flyttefolk med en 3,5-årig uddannelse i rygsækken.

Uddannelsen samt erfaringen har gjort dem kompetente og kvalificerede til at levere den bedste service, uanset hvilken flytteopgave det drejer sig som. Skal de løfte tunge møbler for dig? Eller flytning af IT-udstyr fra din virksomhed? Det er intet problem – ingen opgave er for lille eller for stor for os.

Vi dækker hele landet med afdelinger i København, Århus, Aalborg, Odense