Flyttefirma Horsens

Dit Flyttefirma i Horsens igennem mere end 40 år.

Vores flyttemænd har alle 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, til planlægning af din flytning.

Dit lokale flyttefirma i Horsens

Har du købt en ny lejlighed? Eller har du besluttet dig for at rykke dit kontor til en ny adresse? Med hjælp fra din lokale flyttemand går flytningen som en leg.

Holger Danske er et erfarent flyttefirma i Horsens, der har hjulpet danskere med at flytte gennem mere end 40 år. Vores speciale ligger ikke alene på flytninger for private, men vi hjælper også virksomheder og erhvervsdrivende med at flytte til nye adresser.

Skal du flytte, vil du ikke fortryde det, hvis du får hjælp fra vores flyttemænd. Vi tilbyder dig en ærlig og professionel flytteservice, og du kan altid regne med, at vi holder vores aftaler fra ende til anden. Vores service er landsdækkende, og det er derfor ikke afgørende, hverken hvor du skal flytte fra eller til. Om det er Albertslund, Randers  eller hele vejen over til det mørke København, gør det ingen forskel for os.

Dit flyttefirma i Horsens gør det nemt for dig at flytte

Det lyder måske næsten for godt til at være sandt, men vi kan gøre det nemt for dig at skifte adresse.

Det er op til dig, hvor meget hjælp du vil anskaffe dig til i forbindelse med din flytning, men vi kan stå for det hele, hvis du ønsker det. Vores flyttemænd sørger gerne for at pakke dine ting ned i kasser, flytte alle dine ejendele og dine møbler til din nye adresse, montere dine skabe og lamper samt pakke dine ting ud igen i dit nye hjem.

Vi kan med andre ord stå for din flytning fra A til Z.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Hvorfor anvende os til din flytning?

★★★★★

Fra København til Jylland med god pris, stor professionalitet og højt serviceniveau

Jeg flyttede fra København til Jylland og oplevede igennem hele processen en ekstrem professionel service. Der var taget hånd om os fra start til slut, og med en glad og munter tone, med et utroligt serviceminded team bestående af Nick og Esben, var det en en god oplevelse, og jeg vil virkelig anbefale Holger Danske. Der findes mange flyttefirmaer i DK og en del vil sikkert også være en smule billigere. Men ingen leverer med så stor professionalitet, højt humør og god service fra bestilling til sidste kasse er båret på plads.
Trust-Pilot
Tore
via Trustpilot

★★★★★

Så flytter vi

Så flytter vi “sagde Nissen” vi valgte nu Holger Danske og fik en første klasse flytning og ikke kun en flytning til ug også en af dem med godt humør leveret af Læsø, Martin A og Danny- - på trods af vores elevator var ude af funktion (vi bor på 5 sal) “en, to, tre” - det fiksede de fik fat i en af deres biler med lift - - og alt gik efter planen - - de gjorde vores flytning til en god oplevelse- også selv om malerne og elektriker stadig gik og arbejdede i den nye lejlighed, fortsatte tempo og humør højt- - - ved ikke om de er dyre, men det vi betalte er valuta for pengene.
Trust-Pilot
Tim
via Trustpilot

★★★★★

De sejeste, venligste, mest effektive professionelle flyttemænd

At flytte er ikke nemt. Men når man har Holger Danske med på rejsen, er det meget nemmere. Vi besluttede os at tage vores flytning over 2 dage, og vi var så heldige at have Bjerg og Amsal begge dage. De er nok nogle af de sejeste, venligste, mest effektive professionelle flyttemænd, vi har mødt. Hvis vi kunne, ville vi give dem 6 stjerner uden tvivl! Endnu en gang, tak!!!!
Trust-Pilot
Sandra
via Trustpilot
Navn

Få hjælp til opbevaring af dine ejendele hos din flyttemand

Skal du flytte til udlandet for en periode? Eller skal du og din familie bo midlertidigt i en lejlighed, mens I får opført jeres nye drømmebolig?

Der kan være mange årsager til, at du ikke længere har plads til alle dine ting. Hos vores flyttefirma i Horsens kan du betale dig fra at få opbevaret dine ejendele. Vi har vores egne lagerhaller, hvor vi tilbyder opmagasinering og opbevaring, og hvor du kan have dine ting stående over en kortere eller længere periode.

Vores lagerhaller til opbevaring er både tørre og videoovervågede, og du kan vide dig sikker på, at dine ejendele står et sikkert, tørt og godt sted.

Skal du flytte til udlandet?

Vores flyttefirma i Horsens kan ikke kun hjælpe dig med at flytte inden for Danmarks grænser. Vi tilbyder også hjælp til international flytning.

Vores flyttemænd er alle erfarne og uddannede, og der er ikke den flytteopgave, der er for tung eller for krævende til dem. Skal du flytte til et andet land, så tag fat i os, så vi kan hjælpe dig godt på vej med din flytning.

Kontakt dit lokale flyttefirma i Horsens allerede i dag

Vil du gerne vide mere om vores internationale flytteservice? Eller er det vores erhvervsflytning, der er interessant for dig?

Du kan altid få fat i os ved at ringe på telefon 38 38 50 50 eller ved at skrive til os på info@holger-danske.dk.