FLYTTEFIRMA HORSENS

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Dit lokale flyttefirma i Horsens

Har du købt en ny lejlighed? Eller har du besluttet dig for at rykke dit kontor til en ny adresse? Med hjælp fra din lokale flyttemand går flytningen som en leg.

Holger Danske er et erfarent flyttefirma i Horsens, der har hjulpet danskere med at flytte gennem mere end 40 år. Vores speciale ligger ikke alene på flytninger for private, men vi hjælper også virksomheder og erhvervsdrivende med at flytte til nye adresser.

Skal du flytte, vil du ikke fortryde det, hvis du får hjælp fra vores flyttemænd. Vi tilbyder dig en ærlig og professionel flytteservice, og du kan altid regne med, at vi holder vores aftaler fra ende til anden. Vores service er landsdækkende, og det er derfor ikke afgørende, hverken hvor du skal flytte fra eller til. Om det er AlbertslundRanders  eller hele vejen over til det mørke København, gør det ingen forskel for os.

Hvorfor anvende os til din flytning?

Dit flyttefirma i Horsens gør det nemt for dig at flytte

Det lyder måske næsten for godt til at være sandt, men vi kan gøre det nemt for dig at skifte adresse.

Det er op til dig, hvor meget hjælp du vil anskaffe dig til i forbindelse med din flytning, men vi kan stå for det hele, hvis du ønsker det. Vores flyttemænd sørger gerne for at pakke dine ting ned i kasser, flytte alle dine ejendele og dine møbler til din nye adresse, montere dine skabe og lamper samt pakke dine ting ud igen i dit nye hjem.

Vi kan med andre ord stå for din flytning fra A til Z.

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Hvad siger kunderne i Horsens?

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Få hjælp til opbevaring af dine ejendele hos din flyttemand

Skal du flytte til udlandet for en periode? Eller skal du og din familie bo midlertidigt i en lejlighed, mens I får opført jeres nye drømmebolig?

Der kan være mange årsager til, at du ikke længere har plads til alle dine ting. Hos vores flyttefirma i Horsens kan du betale dig fra at få opbevaret dine ejendele. Vi har vores egne lagerhaller, hvor vi tilbyder opmagasinering og opbevaring, og hvor du kan have dine ting stående over en kortere eller længere periode.

Vores lagerhaller til opbevaring er både tørre og videoovervågede, og du kan vide dig sikker på, at dine ejendele står et sikkert, tørt og godt sted.

Skal du flytte til udlandet?

Vores flyttefirma i Horsens kan ikke kun hjælpe dig med at flytte inden for Danmarks grænser. Vi tilbyder også hjælp til international flytning.

Vores flyttemænd er alle erfarne og uddannede, og der er ikke den flytteopgave, der er for tung eller for krævende til dem. Skal du flytte til et andet land, så tag fat i os, så vi kan hjælpe dig godt på vej med din flytning.

Kontakt dit lokale flyttefirma i Horsens allerede i dag

Vil du gerne vide mere om vores internationale flytteservice? Eller er det vores erhvervsflytning, der er interessant for dig?

Du kan altid få fat i os ved at ringe på telefon 38 38 50 50 eller ved at skrive til os på info@holger-danske.dk.

Bliv ringet op

Navn

Få et flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)