FLYTTEFIRMA RANDERS

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Flyttefirma i Randers til dig der ønsker en nem flytning

Skal du snart flytte? Og er du på jagt efter et professionelt og pålideligt flyttefirma i Randers? Så er du landet det helt rette sted.

Vores flyttemænd hos Holger Danske står klar til at give dig en hånd, når du skal flytte. Faktisk ordner de gerne det hele for dig, hvis du ønsker det. Der er ikke det møbel, der er for tungt, eller for mange af de kasser med glas, der skal håndteres for forsigtigt, når du hyrer os til din flytning. Hos os fra Holger Danske, kan du få hjælp til alt, der vedrører din flytning.

Vi tilbyder en landsdækkende flytteservice, der henvender sig til både private og erhvervsdrivende. Vi hjælper gerne uanset om du skal flytte til AalborgÅrhus eller djævleøens hovedstad København. Skal du flytte til udlandet, er det heller ikke et problem. Vi tilbyder også international flytning og opbevaring af møbler og ejendele.

Hvorfor benytte os til din næste flytning?

Derfor skal du få hjælp fra vores flyttefirma i Randers

Det kan være enormt stressende at flytte. Der er mange ting, der skal ordnes, og det kræver sine kræfter at flytte et helt hjem eller et helt kontor til en anden adresse. Men det behøver hverken være en stresset eller anstrengende opgave at flytte fra a til b. Ikke når du får hjælp fra vores erfarne flyttefirma i Randers.

Vores flyttemænd er behjælpelige med meget andet end at flytte dit klaver og din sofa. De hjælper dig også gerne med at pakke dine ting ned i kasser og pakke dem ud igen. De sætter også gerne gang i vores populære handyman-service. Her stiller vi en erfaren handyman til rådighed, der kan hjælpe dig med alt fra ophæng af lamper til montering af skabe i soveværelset.

Vi kan med andre ord hjælpe dig med alt, når du skal flytte. Så det bliver en god oplevelse for dig – uden stress eller unødig fysisk anstrengelse.

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Hvad siger kunderne i Randers?

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Professionel flytning til de bedste priser

Selvom vores flyttemænd er erfarne og dygtige, koster det ikke spidsen af en jetjager at få deres hjælp, når du skal flytte. Vi kører med kundevenlige priser, alle kan være med på, og vi gør vores bedste for at presse vores priser helt i bund.

Hos os samler vi på glade kunder, der ikke betaler overpriser for vores flytteservices. Det gælder både, hvad enten du hyrer en flyttemand eller to hos os, og uanset om du har brug for vores hjælp til en privatflytning eller en erhvervsflytning.

Vil du gerne vide mere om vores flyttefirma i Randers?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide, hvad det vil koste at få vores hjælp til din flytning, eller hvis du er nysgerrig efter at høre mere om vores internationale flytteservice eller dine muligheder for opbevaring hos os.

Du kan fange os på telefon 38 38 50 50 eller ved at skrive dine spørgsmål ned i en mail og sende den til os på info@holger-danske.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op

Navn

Få et flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)