FLYTTEFIRMA SILKEBORG

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Dit flyttefirma i Silkeborg til dig der forventer en professionel løsning

Er tiden kommet til, at du skal flytte i et nyt hus? Eller skal du flytte til udlandet med din familie?

Holger Danske er et erfarent flyttefirma i Silkeborg, der har mere end 40 års erfaring. Vi sørger for, at din flytning kommer til at gå som en leg, og at du får en god start på det nye kapitel i dit liv, der kommer til at foregå på en ny adresse.

Vores flyttemænd står både til rådighed, hvis du skal have hjælp til en privatflytning eller en erhvervsflytning. De giver også gerne en hånd, hvis du skal flytte til udlandet, eller hvis du har brug for at få opbevaret dine ejendele og møbler over en periode.

Du kan ikke alene booke en flyttemand i Silkeborg hos os. Du kan få hjælp til din flytning, uanset hvor i landet du skal flytte til og fra.

Vi har hovedkontorer i KøbenhavnÅrhusAalborg, og Odense.

Hvorfor lade os være dit flyttefirma i Silkeborg

Landsdækkende flytteservice til rimlige priser

Det behøver ikke være dyrt at få hjælp fra en flyttemand. I hvert fald ikke når du samarbejder med vores flyttefirma i Silkeborg.

Vores priser er både kundevenlige og konkurrencedygtige, og vi gør vores absolut bedste for at tilbyde dig den laveste og bedste pris på din flytning. Selvom du kan få flyttehjælp billigt hos os, kommer vi ikke til at gå på kompromis med kvaliteten.

Vores flyttemænd er rige på både muskelstyrke og erfaring, og de har hver især været gennem en uddannelse inden for deres område. De passer godt på dine ting, og de ved alt om, hvordan de bedst håndterer dit klaver, dine kasser med glas og dine elskede arvestykker.

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Hvad siger kunderne i Silkeborg?

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Dit flyttefirma i Silkeborg løber aldrig fra en aftale

Du kan regne med os. Altid.

Når vi har givet dig en leveringstid, så overholder vi den. Det samme gælder de betingelser, der gælder for din flytning. Vi lever efter det mantra, at en aftale er en aftale, og vi strækker os gerne langt for at overholde hvert enkelt af de aftaler, vi laver med vores kunder, til punkt og prikke.

Vi er et flyttefirma, du kan regne med, og hos hvem, du kan få alt den hjælp, du ønsker dig, når du skal flytte. Om det er fra Randers eller Ishøj, kan vi hjælpe dig.

Få hjælp til nedpakning af dine ting

Det er ikke kun selve flytningen på dagen, der tager tid og kræfter. Det er lige så meget alle de ting omkring, der skal styr på. Du skal have pakket alle dine ting ned og tømt dine køkkenskabe, og når dine kasser og møbler er blevet transporteret til den nye adresse, skal tingene sættes på plads og lamper monteres.

Vil du helst være alt besværet foruden, kan vi klare det hele for dig. Du kan hyre flyttemænd til at pakke dine ting ned, og du kan også betale dig fra at få det hele pakket ud igen i det nye hus eller lejlighed. Er du ikke selv ferm til at hænge lamper og gardiner op, kan du også få vores hjælp til det.

Hos vores flyttefirma i Silkeborg kan du gøre brug af vores handyman-service. Så behøver du ikke bruge hverken tid eller penge på selv at ringe efter en elektriker eller en tømrer. Vi hjælper dig gerne på plads i dit nye hjem – med alt hvad det indebærer af montering og samling af møbler.

Skal vi tage en snak?

Vi hører gerne fra dig på telefon eller mail, hvis du har spørgsmål til vores flyttefirma i Silkeborg. Ring til os på telefon 38 38 50 50 eller skriv til os på info@holger-danske.dk.

Bliv ringet op

Navn

Få et flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)