Flyttefirma Silkeborg

Over 40 års erfaring med flytninger til og fra Silkeborg.

Dygtige flyttemænd med 3,5 års flytteuddannelse i bagagen.

Få den helt rigtige pris med en gratis flyttekonsulent.

Dit flyttefirma i Silkeborg til dig der forventer en professionel løsning

Er tiden kommet til, at du skal flytte i et nyt hus? Eller skal du flytte til udlandet med din familie?

Holger Danske er et erfarent flyttefirma i Silkeborg, der har mere end 40 års erfaring. Vi sørger for, at din flytning kommer til at gå som en leg, og at du får en god start på det nye kapitel i dit liv, der kommer til at foregå på en ny adresse.

Vores flyttemænd står både til rådighed, hvis du skal have hjælp til en privatflytning eller en erhvervsflytning. De giver også gerne en hånd, hvis du skal flytte til udlandet, eller hvis du har brug for at få opbevaret dine ejendele og møbler over en periode.

Du kan ikke alene booke en flyttemand i Silkeborg hos os. Du kan få hjælp til din flytning, uanset hvor i landet du skal flytte til og fra.

Vi har hovedkontorer i København, Århus, Aalborg, og Odense.

Landsdækkende flytteservice til rimlige priser

Det behøver ikke være dyrt at få hjælp fra en flyttemand. I hvert fald ikke når du samarbejder med vores flyttefirma i Silkeborg.

Vores priser er både kundevenlige og konkurrencedygtige, og vi gør vores absolut bedste for at tilbyde dig den laveste og bedste pris på din flytning. Selvom du kan få flyttehjælp billigt hos os, kommer vi ikke til at gå på kompromis med kvaliteten.

Vores flyttemænd er rige på både muskelstyrke og erfaring, og de har hver især været gennem en uddannelse inden for deres område. De passer godt på dine ting, og de ved alt om, hvordan de bedst håndterer dit klaver, dine kasser med glas og dine elskede arvestykker.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Hvorfor lade os være dit flyttefirma i Silkeborg

★★★★★

Sikke en god og positiv oplevelse

Sikke en god og positiv oplevelse, der kom 2 unge flyttemænd, Mads Møller og Martin PA, der tømte mit indbo fra opmagasinering. De var helt utroligt søde, glade, venlige og fantastisk hjælpsomme. Tak for jeres hjælp💙💙🤗🥰
Trust-Pilot
Lis
via Trustpilot

★★★★★

Hjælp til flytning

Vi har i dag haft fornøjelsen at få hjælp til flytning fra Holger Danske Flytteforretning. Teamet der var sat på opgaven var Gummi, Piet og Rene og de klarede opgaven til UG. Hurtige, søde, hjælpsomme og omhyggelige. Det var en fornøjelse. Også stor tak til Danny der satte de 3 på opgaven. Tak for jer 👏👏👏
Trust-Pilot
Charlotte
via Trustpilot

★★★★★

God indledende planlægning

God indledende planlægning fra Dennis’ side. God dialog med Jack. Jesper, Andreas (Bjerg), Nikki og Mikkel var super effektive og gode hele dagen. (Håber jeg/vi har husket navnene rigtigt…). Vi er meget tilfredse.
Trust-Pilot
Kunde
via Trustpilot
Navn

Dit flyttefirma i Silkeborg løber aldrig fra en aftale

Du kan regne med os. Altid.

Når vi har givet dig en leveringstid, så overholder vi den. Det samme gælder de betingelser, der gælder for din flytning. Vi lever efter det mantra, at en aftale er en aftale, og vi strækker os gerne langt for at overholde hvert enkelt af de aftaler, vi laver med vores kunder, til punkt og prikke.

Vi er et flyttefirma, du kan regne med, og hos hvem, du kan få alt den hjælp, du ønsker dig, når du skal flytte. Om det er fra Randers eller Ishøj, kan vi hjælpe dig.

Få hjælp til nedpakning af dine ting

Det er ikke kun selve flytningen på dagen, der tager tid og kræfter. Det er lige så meget alle de ting omkring, der skal styr på. Du skal have pakket alle dine ting ned og tømt dine køkkenskabe, og når dine kasser og møbler er blevet transporteret til den nye adresse, skal tingene sættes på plads og lamper monteres.

Vil du helst være alt besværet foruden, kan vi klare det hele for dig. Du kan hyre flyttemænd til at pakke dine ting ned, og du kan også betale dig fra at få det hele pakket ud igen i det nye hus eller lejlighed. Er du ikke selv ferm til at hænge lamper og gardiner op, kan du også få vores hjælp til det.

Hos vores flyttefirma i Silkeborg kan du gøre brug af vores handyman-service. Så behøver du ikke bruge hverken tid eller penge på selv at ringe efter en elektriker eller en tømrer. Vi hjælper dig gerne på plads i dit nye hjem – med alt hvad det indebærer af montering og samling af møbler.

Skal vi tage en snak?

Vi hører gerne fra dig på telefon eller mail, hvis du har spørgsmål til vores flyttefirma i Silkeborg. Ring til os på telefon 38 38 50 50 eller skriv til os på info@holger-danske.dk.