Flyttefirma
I Odense og omegn

Over 40 års erfaring med flytning i Odense og omegn.

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

Privat og erhvervsflytning i Odense og omegn

Hos Holger Danske Flytteforretning bestræber vi os altid på at være til stede der, hvor vores kunder har brug for os. Derfor flytter vi ofte for både private og erhverv i Odense og omegn. Vi er nemlig et landsdækkende flyttefirma, der hjælper dig med flytningen uanset, hvor i landet du befinder dig. Vi hjælper dig også gerne til København, Århus eller Aalborg. Ofte kan flytningen være en uoverskuelig proces, der kræver meget tid og besvær. Det vil vi hos Holger Danske Flytteforretning gerne hjælpe med at lave om på.

Som flyttefirma i Odense har vi nemlig de nødvendige remedier til at klare din flytning effektivt og på en sikkerhedsforsvarlig måde. Vi råder over alt lige fra uddannede og kompetente flyttemænd til flyttebiler og specialudstyr, så vi kan klare alle de opgaver, vi måtte støde på.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

★★★★★

Super professionelle

Super professionelle. Fik flyttet ud af et hus på knap 400 etagekvm - opbevaret tingene i en måned og så leveret på ny adresse. Alle møbler og skrøbelige ting blev pakket grundigt ind. Alt blev flyttet uden skader. Dertil en fin og tryg dialog med kontor/booking (Julie). Vil ikke tøve med at bruge dem igen.
Trust-Pilot
Morten Christensen
via Trustpilot

★★★★★

De bedste penge jeg nogensinde har brugt!

Holger Danske Århus-afdelingen var en flok helte, da vi skulle flytte vores familie på 5. Vi valgte en totalløsning med nedpakning ved fraflytning, opbevaring i 2 måneder og derefter indbæring ved indflytning. Holdet - lige fra kontrakteringen og beregning af pris til de stærke gutter, detVis mere
Trust-Pilot
Anne Brøndum Andersen
via Trustpilot

★★★★★

Topkarakter igen-igen

Igen en fuldstændig fantastisk oplevelse med Holger Danske. Min oplevelse var ikke bare i verdensklasse, Daniel og Mikkel kunne deres fag til topkarakter og var bomstærke - de var begge så venlige, fleksible og imødekommende både overfor mig og dem, der følte deres dag var dårlig, blot fordi der holdt enVis mere
Trust-Pilot
Marianne Harboe Larsen
via Trustpilot
Navn

Lad Holger Danske Flytteforretning flytte for dig

Vi tilbyder at hjælpe med mange forskellige opgaver i forbindelse med flytningen. Lad os f.eks. stå for:

Skal du flytte til udlandet eller udstationeres, så hjælper vi også gerne med transporten. Med andre ord; vi sørger for at tilpasse vores service til dine behov – så du får en skræddersyet løsning. Vi sikrer, at din flytning tager mindst muligt af din tid og overskud.

Vi dækker hele Fyn

Så kontakt os gerne uanset hvor på Fyn du skal flytte hen. Med mere end 40 års erfaring kan du være garanteret en god service hos os. Vi garanterer, at vi overholder de aftaler, vi laver; alt lige fra den økonomiske del til de aftalte tidsrammer. Kontakt os derfor gerne, hvis du vil vide mere om vores priser på en flytning i Odense og omegn.

Ring os op via tlf. 38 38 50 50 eller send en mail til info@holger-danske.dk. Hvis du vil have et uforpligtende tilbud på flytningen, kan du også med fordel klikke herunder