FLYTTEFIRMA
I ODENSE OG OMEGN

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Privat og erhvervsflytning i Odense og omegn

Hos Holger Danske Flytteforretning bestræber vi os altid på at være til stede der, hvor vores kunder har brug for os. Derfor flytter vi ofte for både private og erhverv i Odense og omegn. Vi er nemlig et landsdækkende flyttefirma, der hjælper dig med flytningen uanset, hvor i landet du befinder dig. Vi hjælper dig også gerne til KøbenhavnÅrhus eller Aalborg. Ofte kan flytningen være en uoverskuelig proces, der kræver meget tid og besvær. Det vil vi hos Holger Danske Flytteforretning gerne hjælpe med at lave om på.

Som flyttefirma i Odense har vi nemlig de nødvendige remedier til at klare din flytning effektivt og på en sikkerhedsforsvarlig måde. Vi råder over alt lige fra uddannede og kompetente flyttemænd til flyttebiler og specialudstyr, så vi kan klare alle de opgaver, vi måtte støde på.

Hvad siger kunderne i Odense?

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Lad Holger Danske Flytteforretning flytte for dig

Vi tilbyder at hjælpe med mange forskellige opgaver i forbindelse med flytningen. Lad os f.eks. stå for:

Skal du flytte til udlandet eller udstationeres, så hjælper vi også gerne med transporten. Med andre ord; vi sørger for at tilpasse vores service til dine behov – så du får en skræddersyet løsning. Vi sikrer, at din flytning tager mindst muligt af din tid og overskud.

Vi dækker hele Fyn

Så kontakt os gerne uanset hvor på Fyn du skal flytte hen. Med mere end 40 års erfaring kan du være garanteret en god service hos os. Vi garanterer, at vi overholder de aftaler, vi laver; alt lige fra den økonomiske del til de aftalte tidsrammer. Kontakt os derfor gerne, hvis du vil vide mere om vores priser på en flytning i Odense og omegn.

Ring os op via tlf. 38 38 50 50 eller send en mail til info@holger-danske.dk. Hvis du vil have et uforpligtende tilbud på flytningen, kan du også med fordel klikke herunder

Bliv ringet op

Navn

Få et flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)