flyttefirma Sjælland

Trust-Pilot 5 stjerner

4.9/5 på Trustpilot

baseret på 1600+ anmeldelser

Over 40 års erfaring med flytning i København og omegn

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

Kvalitets flyttefirma i København og resten af Sjælland

Hvis du er på udkig efter et flyttefirma, der kan hjælpe dig med at klare alle de opgaver, der følger med en flytning i eller nær storbyen – så er du kommet til det rette sted. Hos Holger Danske Flytteforretning har vi mere end 40 års erfaring, hvilket i høj grad gør os til effektive flyttemænd med kvalitet for øje. Vores historie som flyttefirma på Sjælland, startede med vores hovedafdeling, som i dag ligger i Rødovre.

I Rødovre har vi vores hovedkontor, som er tilknyttet vores lagerhotel. Med tilhørende lagerhotel kan vi tilbyde opbevaring for private såvel som erhvervsdrivende, hvis pladsen er træng, eller du har brug for opmagasinering over en periode.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

★★★★★

Godt arbejde Team Holger Danske

Kære Team Holger Danske, del gerne med ledelsen, Tak for en rigtig god flytning. Det er anden gang at vi får jeres hjælp og igen levede I fuldt op til forventninger. Teamet bestod af: Pete, Jakob og Martin om fredagen og Sandy, Palle og Niko om lørdagen. Begge dage var begge hold smilende og effektive. Mega fedt at opleve i en ellers stresset tid. Det har været en fornøjelse at flytte med jer begge gange og igen, i har min anbefaling til andre kunder. Godt arbejde! Vh Esben
Trust-Pilot
Esben
via Trustpilot

★★★★★

7 Stjerner til Daniel og Samuel

7 Stjerner til Daniel og Samuel. Jeg har et vandskade som har stået på siden april måned. Alt er mere eller mindre gået ad ht til. Men i dag fik jeg en helt anden oplevelse. Disse to morgen friske mænd fik noget af en oplevelse. De skulle efter deres ordre tømme mit stue og mit udestue. Det de ikke var blevet gjort opmærksom på at det er faktisk hele huset de skulle flytte. Og hele huset var opmagasineret i stuen og i udestuen. Vis mere
Trust-Pilot
Servet Üzümcü
via Trustpilot

★★★★★

Sur opgave - Perfekt løst!!!

Vi flyttede fra 1. sal til venstre i en ejendom til 4. sal til højre i en anden. Ikke nogen sjov opgave, men Peter og 2*Martin klarede opgaven til topkarakter, og oven i købet med masser af godt humør og god stemning. Alt foregik som aftalt og til vores fulde tilfredshed. Kan varmt anbefales!!!
Trust-Pilot
Niels M.
via Trustpilot
Navn

Flyttefirma Sjælland med stor ekspertise

Som udgangspunkt er der ingen flytteopgave, der hverken er for stor eller for lille til Holger Danske Flytteforretning. Vi har alle remedier til at klare flytningen til UG. Som flyttefirma råder vi også over flyttebiler og specialudstyr, så vi kan klare enhver opgave forsvarligt. Har du f.eks. et klaver eller et pengeskab, der skal flyttes? Så hjælper vi gerne med at klare flytningen på en sikker og effektiv måde med respekt for omgivelserne.

Alle vores flyttemænd er uddannede og har deres erfaringer og kompetencer i orden, så du kan med fordel kontakte os, hvis du f.eks. har brug for hjælp til:

Vi tager os gerne af flytningen som dit flyttefirma på Sjælland, Glostrup, Hillerød, Roskilde, Nordsjælland eller på Frederiksberg.

Få et uforpligtende tilbud på flyttefirma på Sjælland

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig? Så er du velkommen til at give os et kald eller sende en mail. Fang os på tlf. 38 38 50 50 eller

info@holger-danske.dk. Du kan også klikke her, hvis du vil have et gratis flyttetilbud allerede nu.