Flyttefirma Frederiksberg

Trust-Pilot 5 stjerner

4.9/5 på Trustpilot

baseret på 1600+ anmeldelser

Over 40 års erfaring med flytninger til og fra Frederiksberg.

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

Mangler du et flyttefirma i nærheden af Frederiksberg?

Er du netop i gang med at planlægge din forestående flytning, og mangler du et flyttefirma nær Frederiksberg, er Holger Danske Flytteforretning i Rødovre det oplagte valg. Vi har stor erfaring med flytning i større byer, og vi og vores medarbejdere ved derfor lige præcis, hvordan håndtering af flyttegods i opgange, på trapper og i mindre rum klares på bedste vis.

Vi har eksisteret i mere end 40 år og har nu gennem mere end tre generationer hjulpet folk med deres flytninger i Frederiksberg-området samt i mange andre dele af landet. Ingen opgave er hverken for stor eller lille, og sandsynligheden for, at vi før har stået med lignende opgave, er ganske stor. Tøv derfor ikke med at kontakte os, så kan hjælpe dig med det, vi er allerbedst til.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Hvorfor bruge os til privatflytning?

★★★★★

Kan varmt anbefale!

Vi har brugt Holger Danskes gode folk til at flytte til ny bolig. Gert, Adrian og Albjon var meget imødekommende og venlige hele dagen. Der var et stor fokus på at hjælpe os bedst muligt med flytningen, og de var meget opmærksomme på at passe på vores ting. Alt i alt en meget god oplevelse at have så kompetente folk til at hjælpe sådan en dag, og det hele endte med at gå meget hurtigere, end vi havde troet. Vi kan kun varmt anbefale dem og Holger Danske.
Trust-Pilot
Marie
via Trustpilot

★★★★★

En udsøgt oplevelse og fantastisk service!

Sikke en service! Det var ikke ligefrem "let" at skulle flytte fra drømmehjemmet, men de søde serviceminded mænd fra Holder Danske gjorde dagen let og sjovere! Hvor er det rart at møde rigtige mennesker som tager sig af situationen og flytter kasserne på den halve tid. Ud over det var de også behjælpelige med at samle børnesengen 🙂 Tak for en udsøgt oplevelse og mega god service! Jeg vil anbefale jer til ALLE. Tak...
Trust-Pilot
Pernille
via Trustpilot

★★★★★

Super god oplevelse

Super god oplevelse! Mikkel og Emil var flinke og enormt effektive. De klarede vores flytning i højt humør med smil på læben, selvom det var en udfordrende flytning af rigtig mange ting fra fjerde og sjette sal uden elevator. Skønt at de bare klarede ærterne, mens vi også havde travlt med en lille baby. Mange tak! Hilsen Anders og Laura
Trust-Pilot
Laura
via Trustpilot
Navn

Skal du flytte fra lejlighed til lejlighed?

Skal du flytte fra 3.sal til 5.sal og gider vennerne ikke at træde til? Eller skal du bare flytte fra én lejlighed til en anden? Uanset hvilken type lejlighedsflytning, du har med at gøre, kan en møbellift være et godt værktøj, der både vil spare dig en masse tid og energi. Med en møbellift kan du nemt få møblerne ud af lejligheden, og du slipper for at bære tingene op og ned ad trapperne. Der kan være langt til femte sal, når der ingen elevator er, og der skal bæres tunge møbler op. Netop her viser en møbellift sig at være et specielt fordelagtigt værktøj, og du vil uden tvivl få færre skrammer og ridser på dine ting på svæveturen op end på den besværlige transport op ad trapperne.

Du kan i samme omgang leje flyttekasser og andet pakkemateriale hos Holger Danske, så du er sikker på at have alt, du har brug for til den optimale flytning på Frederiksberg. Ved at leje pakkematerialet hos os slipper du også for at have flyttekasser liggende efter en flytning, da vi gerne rydder op efter os og tager dem med igen, når flytningen er veloverstået. Desuden tilbyder vi gerne kyndig rådgivning i, hvordan du bedst pakker dine kasser, og hvilken type emballage, du bestemt ikke kan undvære til flytningen.

Dit flyttefirma nær Frederiksberg

Undgå parkeringsbesværet i de små gader rundt på Frederiksberg, og hyr i stedet et flyttefirma til at varetage din flytning. Ved at overlade parkeringskaosset til andre kan du selv koncentrere dig om indretningen af din nye lejlighed. Desuden slipper du for alle de tunge løft – dem klarer vi også for dig.

Vi er der med vores hjælp, når vores kunder har brug for den, og vi gør alt for at kunne opretholde vores høje service- og kvalitetsniveau. Kontakt os med det samme og få lettet din flyttebyrde.