Flyttefirma Greve

Over 40 års erfaring med flytninger til og fra Greve.

Professionelle flyttemænd med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

Skal du bruge et flyttefirma i Greve?

Hvis du søger et kompetent flyttefirma i Greve, er Holger Danske den rette. Med mere end 40 års erfaring med flytninger både til og fra Greve, kan vi med garanti også løfte din opgave. 

Omfanget af din opgave er ikke afgørende for os. Vi elsker fortsat nye udfordringer og muligheden for at blive endnu bedre. Så uanset om du skal have foretaget en mere almindelig flytning privat, eller om du skal bruge møbellift og tungeløft, er vi dit flyttefirma i Greve.

For at sikre en fejlfri flytning, har alle vores dygtige medarbejdere de rette kompetencer og stort set alle har desuden en 3,5 år lang flytteuddannelse. Dette giver professionelle fagfolk og du kan føle dig 100% tryg ved at lade os stå for din flytning.

Ud over at flytte mere end 10.000 danske familier hvert år, er vi også Danmarks dygtigste til erhvervsflytning.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Hvorfor bruge os til privatflytning?

★★★★★

A-holdet

Efter en stresset nedpakning kom Daniel, Ilja og Nikolaj med vanvittigt højt humør og gåpåmod og flyttede vores ting i silende regn. Det var en kæmpe lettelse at se hvor hurtigt og effektivt det hele forløb sig, og de gode drenge flyttede ikke blot vores ting, men også dem selv direkte ind i mit hjerte. 10/10 oplevelse.
Trust-Pilot
Aslak
via Trustpilot

★★★★★

Skulderrost anbefaling

Jeg vil klart anbefale dette flyttefirma til hver og en på min vej. De kom både til tiden, klarede opgaven hurtigere end forventet - og endda to mand mindre - og var super snaksaglige og imødekommen. Skulderklap til Læsø og Nicklas Jensen!
Trust-Pilot
Susanne
via Trustpilot

★★★★★

Jeg har haft Holger Danske…

Jeg har haft Holger Danske Flytteforretning før og synes at de er utrolige effektive og hurtige og gør deres job virkelig godt. Da jeg denne gang skulle flytte fra A til B var de hurtige fremme med alle mine ting De var meget hjælpsomme med at sætte mine møbler på plads der hvor de skulle stå. Så det var jeg meget glad for at de gjorde da jeg ikke selv kunne. Så jeg vil klart anbefal Holger Danske Flytte forretning til andre.
Trust-Pilot
Cathrine
via Trustpilot
Navn

Flyttefirma i Greve for private og erhverv

Vi har mange års erfaring med begge dele. Så uanset om det er familien er der vokset fra det nuværende og skal flytte i noget større, eller om det er virksomheden der udvider til nye lokaler, kan vi stå for flytningen. 
Med et mandskab så stort som vores og med deres gode erfaring oveni, er det ikke den flytning vi ikke kan klare. Hos os er ingen opgave for stor eller lille.

Vi sætter en ære i vores arbejde og bestræber os derfor på altid at på at udføre flytningen til perfektion. Derfor vælger mange af vores kunder også at give os en anmeldelse og her lægges der ofte vægt på den ekstraordinære service.

Vi kan klare alle slags flytninger

Når man skal finde det rette flyttefirma i Greve, har man en del overvejelser. Vi har erfaringer med langt det meste og vores erfarne flyttemænd kan både hjælpe med tungeløft af fx billardborde eller våbenskabe, men også klaver og flygler.

Ligeledes kan vores specialbyggede lift til flytninger, komme ind de fleste steder og nå helt nye højder. Dette er blot nogle af grundene til at vi er flyttefirmaet i Greve for dig.

Ring allerede i dag eller udfyld kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.