Flyttefirma Hillerød

Over 40 års erfaring med flytning til og fra Hillerød

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

Har du brug for et flyttefirma nær Hillerød?

Vælg et flyttefirma for en professionel og tryg flytning, hvor du selv kan koncentrere dig om de sjove dele såsom indretningen af dit nye hjem. Siger indretningsdelen dig ikke så meget, kan du også overlade det hele til flyttefolkene, mens du selv passer dit arbejde. Vi sammensætter den bedste løsning, der netop passer til dine ønsker og behov, så din flytning i Hillerøds-området kan forløbe så problemfrit som muligt. Holger Danske Flytteforretning tilbyder alt fra minimal- til totalløsninger inden for flytninger, hvor du ikke behøver at gøre andet end at køre hen til dit nye hus.

Vores totalløsninger består af både emballering, nedpakning, rengøring og flytning, men vi tilpasser naturligvis hver opgave til den enkelte kundes behov vel vidende om, at ikke to flytninger er ens.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Hvorfor bruge os til erhvervsflytning?

★★★★★

Hurtig og effektiv flytning

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Holger Danske. Vi blev brændt af af et andet flyttefirma, og Holger Danske trådte lynhurtigt til og sørgede for at vi stadig kunne nå at få flyttekasser og flytte til planlagt tid. Selve flytningen blev foretaget af Amsal, Nicki og Niclas c og gik over al forventning. De var hurtige, effektive og professionelle og der blev passet godt på vores ting. Vi vil til hver en tid anbefale dem til andre.
Trust-Pilot
Pernille
via Trustpilot

★★★★★

Vi havde glæden af Bjerg

Vi havde glæden af Bjerg, Amsal og Tobias idag. Super god energi og positivitet hele vejen igennem, samtidig med de passet godt på alle vores ting. Ikke et ondt ord om de dårlige flyttekasser vi havde købt men i stedet ros for hvordan vi havde pakket. Det er virkelig første gang jeg har mødt så positive flyttemænd.
Trust-Pilot
Mathias
via Trustpilot

★★★★★

Hold nu magle for
en flytning!

Blev blæst bagover af hvor gnidningsfri en flytning kan forgå. 3 unge mænd der bare knokler derudaf, Hulk, Ninja og Tetris Masteren fik det hele til at virke let og nemt. Jeg er virkelig imponeret over den effektivitet disse unge mænd fremviste under hele seancen. Er du gal de er seje. Tusind tak for veludført arbejde Nicklas, Rasmus og Abed.
Trust-Pilot
Anja D.Lind
via Trustpilot
Navn

Flyttebil til enhver flytning

Hos Holger Danske råder vi over en stor vognpark med en stor flåde af flyttebiler. Dermed har vi udstyret til at klare enhver type og størrelse af flytninger, og vi klarer gerne flytningen for både private og erhvervskunder, der skal flytte til nye lokaler i og omkring Hillerød.

Vi tilbyder både leje af flyttebiler med chauffør og flyttemænd, så vi nemt kan klare din flytning på kort tid, uden at du selv skal bekymre dig om noget. I vores vognpark finder du 25 flyttebiler, der passer til diverse former for flytninger, herunder alt fra flyttebiler med lift, kranbiler og lastbiler med anhængere til varevogne, containerbiler veksellastbiler.

Som alle andre store virksomheder har vi også et ansvar om at tage flere grønne tiltag, der tilgodeser miljøet. Derfor er alle vores flyttebiler typegodkendt efter Euronorm 6 og har partikelfiltre, og samtidig er de trucks, vi bruger på lageret, alle eldrevne. 

Dit lokale flyttefirma nær Hillerød

Hos Holger Danske dækker vi hele Hillerød og omegn, og det har vi gjort i mange år. Vi har mere end 40 års erfaring med at flytte vores kunder i nye hjem i Hillerød-området.

Det er vigtigt for os at tilbyde vores kunder noget overskuelighed i en ellers ofte kaospræget tid med flytterod. Derfor overholder vi altid alt fra den økonomisk satte aftale til den aftalte tidsramme, så du ikke får nogle overraskelser eller uforudsete ting at skulle forholde dig til på selve dagen for din flytning.

Vi hjælper både med små og store flytninger og hjælper derfor gerne både private kunder, der skal flytte til og fra rækkehus, villa eller lejlighed samt erhvervskunder, der skal flytte kontor eller lager. Desuden har vi mere end 20 års erfaring med nedpakning og flytning af IT-udstyr, hvorfor vi også kan hjælpe dig og din virksomhed med netop dette.