Flyttefirma Hvidovre

Over 40 års erfaring med flytninger til og fra Hvidovre.

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

Har du brug for et flyttefirma nær Hvidovre?

Skal du til at flytte og har du brug for et flyttefirma i Hvidovre eller omegn? Holger Danske tilbyder flytteservice til privat- og erhvervskunder i Hvidovre, og vi elsker nye udfordringer!

Uanset størrelsen på opgaven, så er vi det helt rigtige flyttefirma til din opgave. Vores super dygtige og erfarne medarbejdere har kompetencerne i orden, og langt de fleste har en 3,5 år lang flytteuddannelse – derfor kan du være sikker på en 100% tryg og professionel udførsel af din flytteopgave.

Kom trygt videre fra den ene bolig til den anden

De fleste mennesker kan stadigt huske, hvor de så Holger Danske første gang. Men det skal ikke være en hvilepude, derfor vil vi opfordre jer til, at læse vores anmeldelser og høre hvad tidligere kunder har at sige.

Effektive og ubekymrede flytninger, der får dit hjem trygt og sikkert fra den ene bolig til den næste. Det er stadig den dag i dag, det vi fortrækker at være kendt for.

Start med at tage en snak med en af vores professionelle og erfarne flytterådgivere.

Vi kommer glædeligt ud til dig i Hvidovre og kigger på opgaven, og giver den rigtige rådgivning fra start. På denne måde bliver selve flytningen en bekymring mindre på vejen til dit nye liv.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Hvorfor bruge os til din flytteopgave i Hvidovre?

★★★★★

Dygtige og pålidelige

Holger Danske har sendt et fantastisk, venligt og meget hjælpsomt flytteteam til at løse opgaven. Team Lennart, inklusive Mikkel, Jacob, David, Mikkel og 2 andre flyttemænd er meget professionelle. Da vi har flere ting end først anslået, hjalp Lennart os med at finde en løsning på ingen tid. Fantastisk service og kan varmt anbefales.
Trust-Pilot
Anne Marie Kraul
via Trustpilot

★★★★★

Det var simpelthen suveræn flytning

Det var simpelthen suveræn flytning. Fire morgenfriske fyre, Bjerg,Thor, Mads Møller og Gert. Lynhurtigt, forsigtigt, godt humør og super hjælpsom. Hvis man kunne gi' 10 stjerner så har de fået dem. Helt sikkert anbefale dem.
Trust-Pilot
Helle
via Trustpilot

★★★★★

God service og søde flyttemænd

Flyttekonsulenten Dennis var utroligt flink og effektiv ved en hurtig gennemgang af, hvad vi skulle have pakket ned og flyttet. De tre flyttemænd (Bjerg, Mads Møller og Thor) var utroligt søde og dygtige, og meget nemme at tale med.
Trust-Pilot
Cathrine H.
via Trustpilot
Navn

Flytteservice til private- og erhvervskunder nær Hvidovre

Hos Holger Danske har vi dygtige medarbejdere, og mange flyttefolk som står til rådighed og er klar til at hjælpe ved flytninger. Vi stræber altid efter, at udføre et stykke arbejde til perfektion og vi er derfor også glade for, at langt de fleste af de kunder der anmelder os, referere til at vi har givet dem en flyttedag som er ud over det sædvanlige.

Vi tilbyder flytteservice til både private- og erhvervskunder, og uanset opgavens størrelse. Kontakt os gerne for yderligere informationer.

Skal du have flyttet store og tunge genstande til eller fra Hvidovre?

Det er ikke altid lige nemt at flytte. Der er mange ting som skal planlægges og koordineres, og hvad med de helt store genstande som er meget tunge?

Vi anbefaler helt klart at få professionelle flyttefolk til at klare opgaven for dig, da vores flyttefolk har kompetencerne og evnerne til at klare flytteopgaven uden bøvl. Dermed sparer du dig selv for kræfterne, og du undgår skader ved tunge løft. Det er vi sikre på, at du ikke vil fortryde!

Kontakt os, hvis du ønsker flytteservice i Hvidovre

Har du spørgsmål ind til vores flytteservice, eller ønsker du ganske enkelt bare et gratis og uforpligtende tilbud på din flytteopgave? Så kontakt os endelig! Vi står klar til at hjælpe med at besvare dine spørgsmål, og til at udarbejde et tilbud når vi kender til flytteopgavens omfang. Vi kan fanges på tlf. nr.: 38 38 50 50, eller via mail på info@holger-danske.dk. Du kan også kontakte os ved, at udfylde kontaktformularen på siden her. Vi glæder os til at høre fra dig!