Flyttefirma Køge

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Vi har 40 års erfaring med flytninger til og fra Køge.

Flyttefirma Køge når det skal være professionelt og pålideligt

Er du på udkig efter et professionelt flyttefirma i Køge, du kan stole på? Så kan du med fordel læse videre her.

Hos Holger Danske holder vi altid, hvad vi lover, og overholder altid aftaler om betingelser og leveringstider. Vi kan hjælpe både privatpersoner og erhvervsdrivende.

Søger du professionelle flyttemænd, der kan hjælpe dig med at flytte til og fra Køge, kan du her få mere viden om, hvad vi kan tilbyde dig.

Flyttefirma i Køge med flere års erfaring

Hos Holger Danske stræber vi efter at fremstå som et kvalitetsbevidst flyttefirma, der leverer kvalitetsarbejde til gode priser. Kvalitetsarbejde kræver kompetencer – og det har vores ansatte.

Næsten alle vores flyttemænd har gennemgået en flerårig uddannelse, der sikrer, at de opnår de nødvendige kompetencer og kvalifikationer, så de altid kan yde en professionel service.

Derudover har vi ansatte, der har været ansat i vores flyttefirma i mange år, hvor de har opnået stor erfaring med at bære møbler, maskiner eller andre ejendele.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Hvorfor bruge os til privatflytning?

★★★★★

Hjælp til flytning

Vi har i dag haft fornøjelsen at få hjælp til flytning fra Holger Danske Flytteforretning. Teamet der var sat på opgaven var Gummi, Piet og Rene og de klarede opgaven til UG. Hurtige, søde, hjælpsomme og omhyggelige. Det var en fornøjelse. Også stor tak til Danny der satte de 3 på opgaven. Tak for jer 👏👏👏
Trust-Pilot
Charlotte
via Trustpilot

★★★★★

Perfekt flytning!

Holger Danske stod for en fuldstændig perfekt flytning fra Vanløse til Allerød, lige fra deres lynhurtige opkald med tilbud (de ringede få minutter efter vi havde skrevet), til den gode service undervejs og selve flytningen på dagen. De friske flyttemænd stod klar til tiden med højt humør, og var både effektive og betænksomme, og udviste et stort overskud. Kæmpe anbefaling herfra!
Trust-Pilot
Pernille
via Trustpilot

★★★★★

Fantastiske flyttemænd

Bjerg, Tud og Lasse Olsen flyttede for mig i dag. Supereffektive, ordentlige og meget søde. Alt gik godt, og mine ting var uden tvivl i gode hænder. Anden gang jeg flytter med Holger Danske, og det bliver bestemt ikke sidste gang. TAK!!
Trust-Pilot
Anne
via Trustpilot
Navn

Hvorfor vælge os til at stå for din flytning i Køge?

Der findes mange flyttefirmaer i Køge eller omegn, der alle tilbyder det ene og det andet til varierende priser. Det kan være et svært valg at foretage, når du skal vælge et firma, der skal stå for flytningen af dine kære ejendele.

Vi har masser af kompetencer og 40 års erfaring med flyttearbejde – og vi gør os umage. Vores flyttefolk er altid smilende og imødekommende, så du får en god oplevelse, når du skal flytte. Hos os får du Danmarks bedste flytteforsikring for private, så dine ejendele er godt forsikret.

Vi hjælper gerne med praktiske opgaver som opsætning af lamper eller hårde hvidevarer. Udover hele Danmark, dækker vi også størstedelen af Europa.

Få hjælp til erhvervsflytning eller privatflytning i Køge

Uanset om du er en virksomhed, der skal flytte til en anden adresse, eller en familie, der skal have hjælp til en privatflytning, så kan vi hjælpe.

Vi har stor erfaring med alle former for flytning, og vi kan hjælpe med både store og små opgaver. Det kan du gøre dig klogere på herunder.

Privatflytning

Hos Holger Danske kan vi hjælpe privatpersoner med at flytte. Vi har stor fokus på sikkerheden af dine ejendele og kan også klare flytning af tunge genstande.

Udover tungløft kan vi også hjælpe med møbellift, flyttebiler, flyttekasser og pakkematerialer. Hyrer du os til at håndtere din privatflytning, tilbyder vi også attraktive priser på effektiv slutrengøring.

Erhvervsflytning

Har du svært ved at finde et flyttefirma i Køge, der kan hjælpe med at flytte IT udstyr eller servere? Holger Danske Flytteforretning kan klare skansen.

Vi har flere års erfaring med erhvervsflytning og kan passe godt på dit firmas udstyr og specialmaskiner.

Søger du konsulentbistand eller hjælp til at fastsætte budgetter, tidsplaner eller andre løsninger, tilbyder vi også det til din virksomhed.

International flytning

Skal du flytte dit firma i Køge til Tyskland, Sverige eller Spanien? Vi har erfaring med mange lande og byer i udlandet. Kontakt os for at høre nærmere og få et uforpligtende tilbud.

Ring eller skriv til os allerede i dag

Du kan nemt fange os på telefon 38 38 50 50 eller ved at sende en mail afsted til os på info@holger-danske.dk.