Flyttefirma Taastrup

Trust-Pilot 5 stjerner

4.9/5 på Trustpilot

baseret på 1600+ anmeldelser

Over 40 års erfaring som flyttefirma i Taastrup.

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

Dit flyttefirma i Taastrup

Skal du flytte enten privat eller i erhvervssammenhænge, kan vi helt sikkert hjælpe dig. Vi dækker hele Danmark og flere dele af verdenen. Derfor kan vi også hjælpe dig.

Et vores helt store fokusområder er at være fleksible og at kunne tilpasse vores løsninger og services til alles individuelle behov. Derfor har vi en lang række forskellige muligheder og tilvalg, alt efter dine behov. Dette mener vi selv og mange af vores tilfredse kunder, er med til at give den mest optimale og effektive flytning, for både dig og os.

Flyttefirma i Taastrup til erhverv

Skal din virksomhed flytte til nye spændende lokationer? Så er det vigtigt at vælge de rette til opgaven. Som flyttefirma i Taastrup, med over 40 års erfaring, kan vi blive den kompetente partner I søger.

Vi har foretaget mange erhvervsflytninger i alle afskygninger før og har derfor en god erfaring i flytning for virksomheder, i alle mulige forskellige brancher. Så om det er kontoret, lageret eller noget helt tredje der skal i nye lokaler, kan vi stå for overgangen.

Vi fokuserer blandt andet på at være fleksible. specielt i forhold til arbejdstider. Vi er klar over at en sådan flytning kan påvirke jeres arbejdstid. Så for at undgå dette, i videst muligt omfang, kan vi sammen finde den løsning og et tidspunkt på dagen der passer bedst.
Når vi foretager flytninger for virksomheder, følger der ofte en del IT-udstyr med. Dette er en lidt anderledes flytning. Derfor sørger vi for at have specielt dygtige medarbejdere indenfor dette felt, før vi sender dem til en flytning af IT.

Derudover kan vi også står for at få flyttet servere og lignende special maskiner. Skulle du have nogle spørgsmål er du altid velkommen til at ringe og høre yderligere.
Men med over 20 års erfaring med dette, kan du roligt lade os stå for denne del også.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Hvorfor vælge Holger Danske som dit flyttefirma i Taastrup?

★★★★★

Super gode flyttemænd!

Jeg fik Rikky, Jacob og Klus ud til at hjælpe med at flytte fra NV (2.sal) til Nørrebro (4.sal) samt min kærestes ting fra 1.sal til 4.sal De var vildt arbejdsomme og knoklede bare på og var rigtig flinke. De har mine varmeste anbefalinger 👌🏻
Trust-Pilot
Bjørk
via Trustpilot

★★★★★

Vi havde en god og professionel service…

Vi havde en god og professionel service af brødrene Mathias & Niklas. Vi havde med centralen aftalt, at flyttemændende ville vise fremmøde mellem 8-9, men de ringede kl 07.45 og sagde, at de ville komme om fem minutter - hvilkede passede os godt, da vi var i færd med at flytte kasser/møbler ned. Mathias & Niklas var imødekommende og beslutningsdygtige i form af samarbejdsvilje og indsatsvirke. Så fra vores side en kæmpe anbefaling.
Trust-Pilot
Jimmi & Sarah
via Trustpilot

★★★★★

Vores flytning kunne ikke have gået…

Vores flytning kunne ikke have gået bedre, super dygtige og meget søde flyttemænd, som havde styr på deres arbejde og var meget imøde kommende. Kan absolut anbefales til alle. Stort tak til: PA Patrik, Pa Ricki, Holger, Jesper og Simon. Hilsen fra Sussi og Lennart
Trust-Pilot
Lennart
via Trustpilot
Navn

Skal vi være dit flyttefirma nær Taastrup?

Når du benytter os som dit flyttefirma bliver du altid mødt af servicemindede og dygtige fagfolk, der er klar til at hjælpe.

Lad os stå for din privatflytning, hvis du selv har for meget om ørene og vennerne ikke kan hjælpe på dagen. Eller erhvervsflytningen, hvis I hellere vil bruge tiden på at udføre jeres arbejde, så udfører vi vores.

Hvis du søger et kompetent flyttefirma nær Taastrup, har du fundet den rette. Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på din flytning.