Flyttefirma Valby

Trust-Pilot 5 stjerner

4.9/5 på Trustpilot

baseret på 1600+ anmeldelser

Over 40 års erfaring med flytninger til og fra Valby.

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

Søger du et kompetent flyttefirma i Valby?

I mere end 40 år har vi flyttet for både private og erhverv i Danmark. Derfor har vi de rette forudsætninger til at være dit flyttefirma i Valby.

Med vores mange forskellige vogne, kraner og så videre, kan vi flytte i alle størrelser. Alt fra en mindre lejlighed, der oftest kun kræver en enkelt vogn, til de helt store flytninger af kontor eller lager, der kalder på tungere skyts.

Vi har de nødvendige midler til din flytning. Herunder hører vores dygtige medarbejdere selvfølgelig. De har stort set alle sammen været igennem 3,5 års flytteuddannelse, der gør dem særligt kompetente til enhver slags flytning.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Her er 7 gode grunde til at vælge os som dit flyttefirma

★★★★★

5 stjerner til det sødeste flytteteam!

Jeg giver Holger Danske de varmeste anbefalinger efter Lennart og brødrene Nicklas og Matthias har været at flytte for os. De var både søde og snaksagelige, ligesom de passede rigtig godt på vores ting og gav os gode råd😊 Vi er mere end tilfredse med deres indsats, og vil til enhver tid booke dem en anden gang.
Trust-Pilot
Amalie
via Trustpilot

★★★★★

Super hurtig og professionel flytning…

Super hurtig og professionel flytning fra to mindre lejligheder til en større. Vi vil hel sikkert ringe til Holger Danske igen hvis vi nogensinde flytter herfra. Mange tak til PA Patrick, Oscar, Holger, Gummi og Patrick.
Trust-Pilot
Tore
via Trustpilot

★★★★★

Solid flytning

Tak til Holger Danske for en god og nem flytning. Lige fra de gik i gang følte jeg mig tryg og de var hurtige og effektive. Det er ikke sidste gang jeg bruger Holge Danske. Stort tak til Tøffe og Hundige (jeg aner ikke om jeg har skrevet rigtigt), i var virkelig grundige og sjove at være omkring 🙂
Trust-Pilot
Peter Otto
via Trustpilot
Navn

Flytning fra lejlighed til hus

Vores størrelse gør at vi kan varetage alle slags flytninger i Danmark og udenlands. Om du skal flytte fra småt til stort, da familien er vokset eller fra stort til mindre, efter at børnene er flyttet hjemmefra, er for os ikke vigtigt. Vi kan hjælpe med alle former for flytning. 

Det kan være svært at få vennerne til at hjælpe med en manuel flytning fra 5. sal. Her kommer vi som dit flyttefirma i Valby, ind i billedet.

Vi har udført utallige flytninger før. Både fra 1. og 7. sal og mere til, så lad os stå for det hårde arbejde.

Vi kan også stå for ned- og udpakningen. Der er nogle der foretrækker at gøre dette selv, mens andre sætter stor pris på denne ekstra service. Vi tager vores egne solide flyttekasser med, der kan holde på dine ting under hele flytningen.

Gør flytningen lettere med os som dit Flyttefirma i Valby

Når du får os til at stå for din flytning, undgår du en masse besvær. Blandt parkeringsbesværet i de små gader i Valby og de tunge løft op og ned ad trapperne. Du kan trygt overlade det hele til os. 

I stedet kan du koncentrere dig om indretningen af dit nye hjem og komme godt fra start.

Vi gør meget for at opretholde vores anerkendte og høje service- og kvalitetsniveau, derfor lytter vi til dine behov og skaber den bedste flytteoplevelse for alle.

Lad os være dit flyttefirma i Valby – kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende flyttetilbud.