ERHVERVSFLYTNING OG VIRKSOMHEDSFLYTNING

Danskernes foretrukne flyttefirma

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Flyttefirma til erhverv

Vælger du en erhvervsflytning med Holger Danske Flytteforretning A/S, får du opgaven håndteret af et flyttefirma, der har stor erfaring med flytning af virksomheder – uanset om det er flyt af enkelte møbler, hele kontorer eller store domiciler, så hjælper vi hele vejen.

Med Holger Danske som jeres flyttepartner får I kompetent rådgivning fra start til slut! I får tilknyttet en af branchens bedste erhvervskonsulenter, som rådgiver og vejleder jer igennem hele forløbet.

Går jeres virksomhed og tænker på en erhvervsflytning, eller har i flytteplaner nu eller på et senere tidspunkt, står vi altid klar med konsulentbistand og hjælp til at fastsætte budgetter, tidsplaner og specielle løsninger inden for jeres erhvervsflytning.

Case på flytning i København

Vores flyttefirma i København fik til opgave, at flytte virksomheden fra deres nuværende kontorer på 600 kvm. og over i deres nye 1000 kvm. kontorer.

Virksomheden havde valgt en re-location løsning, hvilket i praksis betyder, at vi som flyttefirma skulle stå for alt omkring flytningen.

Nøglerne blev overdraget Fredag eftermiddag kl. 15 og afleveret tilbage kl. 7.00 Mandag morgen ved den afsluttende gennemgang af flytningen.

I den følgende video kan du se hvad partner og flytteansvarlige Mick Guldbach synes om oplevelsen.

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Hør hvad kunderne siger

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Uforpligtende tilbud på firmaflytning

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud, når flytning af firmaer skal håndteres. Netop erhvervsflytning er et af vores helt store specialområder, hvor vi altid glæder os til at tage imod spændende opgaver.

Vi deler gerne ud af vores mangeårige erfaring om erhvervsflytning. Tag derfor kontakt til os, så hurtigt som muligt i flytteprocessen, så vi sammen kan planlægge en succesfuld erhvervsflytning for jer.

Bliv ringet op

Navn

Få et gratis flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

Hvorfor bruge os til virksomhedsflytninger?

Uforpligtende tilbud på firmaflytning

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud, når flytning af virksomheden skal håndteres. Netop erhvervsflytning er et af vores helt store specialområder, hvor vi altid glæder os til at tage imod spændende opgaver.

Vi deler gerne ud af vores mangeårige erfaring om erhvervsflytning. Tag derfor kontakt til os, så hurtigt som muligt i flytteprocessen, så vi sammen kan planlægge en succesfuld erhvervsflytning for jer.

Bliv ringet op

Navn

Erhvervsflytning og virksomhedsflytning
Afspil video

Virksomhedsflytning

Vi tilknytter altid en personlig konsulent til jeres virksomhed, som følger jer i hele flytteprocessen således, at alle aftaler bliver overholdt.

Flytning - Totalløsning

Hvis vi aftaler en totalløsning inden for erhvervsflytning, f.eks. ved domicilflytninger, står vi for al logistik.

Vi emballerer og pakker alt i flyttekasser, afmonterer inventar og udfører hovedrengøring, hvis I ønsker det.

Flyttelæsset transporteres til virksomhedens nye adresse, og vi sætter alt på rette plads – efter jeres anvisning eller plantegninger.

Vi flytter gerne i weekenden, således at medarbejderne bliver forstyrret mindst muligt i flytteprocessen.

Kontakt os vedrørende din erhvervsflytning

Ring til os allerede i dag, så vi kan indgå i en dialog om din relocation. Fokus er altid på at skaffe løsninger inden for relocation på Sjælland, Fyn, i Jylland og udlandet, som vores kunder kan glæde sig over både nu og på sigt.

Vi udfører også specielle opgaver:

Stor erfaring indenfor virksomhedsflytning

Hos Holger Danske Flytteforretning A/S har vi erfaring med at håndtere nogle af landets største erhvervsflytninger.

Den erfaring har vi opbygget ved at deltage i offentlige udbud, samt via vores indgående kendskab til det danske erhvervsliv.

Vi udfører erhvervsflytninger for alt fra biblioteker og kommuner til hospitaler og tekniske skoler. Hos Holger Danske Flytteforretning A/S har vi nogle af landets største erhvervskunder såsom it-virksomheder, energiselskaber, rederiselskaber m.m.

Forsikring under erhvervsflytning

Med Holger Danske Flytteforretning A/S er din erhvervsflytning altid dækket af landes bedste flytteforsikring, hvilket betyder, at skulle uheldet ske, vil du til enhver tid være dækket ind. Dog skal man være opmærksom på, at den del, som man selv står for, er dækket af egen forsikring. Vi er selvfølgelig medlem af DMF, så du altid kan være sikker på, at din erhvervsflytning foregår efter gældende regler.

Aalborg

Sjælland

Odense

Århus

Erhvervsflytning København

Vi har mere end 40 års erfaring med flytning og opbevaring, og vi har særligt beskæftiget os med erhvervsflytning i København. Vi er et af Danmarks største flyttefirmaer og står altid klar til at hjælpe dig – uanset om der er tale om en stor, mellem eller lille virksomhed.

Hos os har vores kunder altid første prioritet, og vi vægter kundeservice højt. For at skabe den bedst mulige kundeoplevelse, sørger vi for at være i tæt dialog med vores kunder under hele flytteprocessen. Vi befinder os i København, og udfører erhvervsflytning i hele landet. Så skal du flytte fra København til Århus, så er vi altid klar til at hjælpe dig med en gnidningsfri flytning.

Opholder jeres virksomhed sig i København eller omegn, og leder I efter et erfarent og professionelt flyttefirma, så er du kommet til det rette sted. Hos Holger Danske får du en let, gnidningsfri og effektiv flytning. Vi tilbyder erhvervsflytning til alle virksomheder, og der er ikke den flytteopgave, vi ikke kan klare. Vi sørger for at dine varer kommer sikkert frem.

Bliv ringet op

Navn

Erhvervsflytning Århus

Vi har ligeledes mange års erfaring med erhvervsflytning i Århus. Erhvervsflytning indebærer blandt andet lagerflytning, kontorflytning mv., og dette kan du trygt overlade til os. Vi er uddannede og specialister indenfor dette område, og har dermed de rette kompetencer. En virksomhedsflytning kan være svær, uoverskueligt og tidskrævende, og det kan derfor være en stor fordel at anvende et professionelt flyttefirma.

Hos Holger Danske har vi beskæftiget os med alle former for flytteopgaver, og vi ved præcis, hvordan erhvervsflytningen skal gribes an. Vi er et firma med fokus på effektivitet, nøjagtighed og sikkerhed.

Er du interesseret i at høre mere, eller ønsker du at bestille professionel erhvervsflytning, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig – uanset om der er tale om en større eller mindre flytning. Du kan kontakte os på telefon 38 38 50 50 eller mail info@holger-danske.dk.

Bliv ringet op

Navn