Handyman

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Vi gør det nemt for dig

Hos Holger Danske ønsker vi at gøre det så nemt for vores kunder som muligt.
Derfor tilbyder vi løsninger, der er skræddersyede efter det enkelte behov.

Det betyder, at vi kan klare hele flytningen og vedligeholdelsen, uden du behøver gøre meget andet end at ringe til os og lave aftalen. Vi kan også blot stå for noget af flytningen, hvis det er det, du ønsker. Vi tilbyder derfor vores handymand eller en viceværtservice.

Vores dygtige handymænd

Vores dygtige handymand kan klare stort set alle typer af opgaver der hører med til din flytning:

Hjælp fra vores handymand koster kun 500,- i timen inkl. moms, og så han kan være behjælpelig med hele din flytning. Giv os et kald på: 38 38 50 50 og hør nærmere.

Hvorfor bruge os til erhvervsflytning?

Viceværtservice

Holger Danske kan også tilbyde en handymand, som er specialist i ejendomsservice Vores specialiserede handymænd kan bl.a. hjælpe med:

Vores viceværtsservice koster 400,- plus moms på timebasis. Vi kan også tilbyde en fast viceværtordning, som dækker alle jeres behov, til en skarp pris.

Ned- og udpakning i Danmark og udlandet

Når du lader professionelle fagfolk stå for nedpakning og udpakning i forbindelse med flytning på for eksempel Sjælland, Jylland, Fyn eller i udlandet, er du sikret en effektiv proces.

Vi sørger for, at genstandende nedpakkes og udpakkes med fokus på sikkerhed, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt tingene går i stykker.

Vi stiller også gerne op det nye sted præcis, som du ønsker det. Vi behøver blot tegningerne over, hvordan du ønsker, det skal se ud.

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Dét siger kunder om os

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Hvad med it-udstyret?

Er der behov for nedtagning og opsætning af it-udstyr, er det også en opgave, vi klarer. Ring til os på telefon:  38 38 50 50, så vi kan aftale nærmere.

Holger Danske er lig med kvalitet

Vælger du Holger Danske Flytteforretning, er du garanteret en løsning, du sent vil glemme. Det er ikke uden grund, at vi har været i branchen i mere end 40 år. Kvalitet og service i topklasse er vores kendetegn, og det er hver dag med til at sikre os rigtigt mange tilfredse kunder.

Hos Holger Danske Flytteforretning vil vi altid gerne hjælpe dig.

Bliv ringet op

Navn

Få et gratis flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)