Handyman

Over 40 års erfaring med flytning og handyman service.

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

Vi gør det nemt for dig

Hos Holger Danske ønsker vi at gøre det så nemt for vores kunder som muligt.
Derfor tilbyder vi løsninger, der er skræddersyede efter det enkelte behov.

Det betyder, at vi kan klare hele flytningen og vedligeholdelsen, uden du behøver gøre meget andet end at ringe til os og lave aftalen. Vi kan også blot stå for noget af flytningen, hvis det er det, du ønsker. Vi tilbyder derfor vores handymand eller en viceværtservice.

Vores dygtige handymænd

Vores dygtige handymand kan klare stort set alle typer af opgaver der hører med til din flytning:

Hjælp fra vores handymand koster kun 500,- i timen inkl. moms, og så han kan være behjælpelig med hele din flytning. Giv os et kald på: 38 38 50 50 og hør nærmere.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

★★★★★

Havde Hold Mercedes fra Holger Danske…

Havde Hold Mercedes fra Holger Danske til at flytte hele vores kontor fra Kbh til Stockholm, super venlige og imødekommende.. super service alt er bare i top :)) Tak til holdet herfra 😉
Trust-Pilot
Den Tyrkiske Ambassade​
via Trustpilot

★★★★★

Skulle have flyttet et kontor på ca 200…

Skulle have flyttet et kontor på ca 200 kvm. De to flyttefolk, som kom var meget behagelige, positive og glade hele vejen igennem selvom det var en varm dag og flytningen fra 2. sal til 2. sal. Kan varmt anbefale dem 🙂
Trust-Pilot
Per Danielsen​
via Trustpilot

★★★★★

Flytning af vores firma

Flytning af vores firma fra Søborg til Herlev forløb fuldstændig som aftalt. Der kom en stor bil og 4 stærke mænd som pakkede ned og bar op. Prisen var som vi havde aftalt. Kan kun anbefales.
Trust-Pilot
Bent Piil​
via Trustpilot

Hvorfor bruge os til erhvervsflytning?

Navn

Viceværtservice

Holger Danske kan også tilbyde en handymand, som er specialist i ejendomsservice Vores specialiserede handymænd kan bl.a. hjælpe med:

​Vores viceværtsservice koster 400,- plus moms på timebasis. Vi kan også tilbyde en fast viceværtordning, som dækker alle jeres behov, til en skarp pris.

Ned- og udpakning i Danmark og udlandet

Når du lader professionelle fagfolk stå for nedpakning og udpakning i forbindelse med flytning på for eksempel Sjælland, Jylland, Fyn eller i udlandet, er du sikret en effektiv proces.

Vi sørger for, at genstandende nedpakkes og udpakkes med fokus på sikkerhed, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt tingene går i stykker.

Vi stiller også gerne op det nye sted præcis, som du ønsker det. Vi behøver blot tegningerne over, hvordan du ønsker, det skal se ud.​

Hvad med it-udstyret?

Er der behov for nedtagning og opsætning af it-udstyr, er det også en opgave, vi klarer. Ring til os på telefon:  38 38 50 50, så vi kan aftale nærmere.

Holger Danske er lig med kvalitet

Vælger du Holger Danske Flytteforretning, er du garanteret en løsning, du sent vil glemme. Det er ikke uden grund, at vi har været i branchen i mere end 40 år. Kvalitet og service i topklasse er vores kendetegn, og det er hver dag med til at sikre os rigtigt mange tilfredse kunder.

Hos Holger Danske Flytteforretning vil vi altid gerne hjælpe dig.