IT HÅNDTERING

60

Flyttemænd

10.000

Årlige flytninger

40

Års erfaring

4.9/5

På Trustpilot

Sikker og professionel IT håndtering under flytning

Hos Holger Danske Flytteforretning har vi stor erfaring med både store og små erhvervsflytninger, der er tilpasset den enkelte virksomheds behov. Det gælder uanset, hvor du vælger at ændre lokation på Sjælland og resten af landet.

Vi er klar over, at hvis medarbejdernes IT-udstyr ikke fungerer optimalt efter flytningen, kan det have betydelige konsekvenser for virksomheden, der har brug for at være i stand til at levere den nødvendige produktion og service overfor jeres kunder.

Det er derfor vi tilbyder, at står for nedtagning og opsætning af virksomhedens IT-udstyr.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

★★★★★

Havde Hold Mercedes fra Holger Danske…

Havde Hold Mercedes fra Holger Danske til at flytte hele vores kontor fra Kbh til Stockholm, super venlige og imødekommende.. super service alt er bare i top :)) Tak til holdet herfra 😉
Trust-Pilot
Den Tyrkiske Ambassade
via Trustpilot

★★★★★

Skulle have flyttet et kontor på ca 200…

Skulle have flyttet et kontor på ca 200 kvm. De to flyttefolk, som kom var meget behagelige, positive og glade hele vejen igennem selvom det var en varm dag og flytningen fra 2. sal til 2. sal. Kan varmt anbefale dem 🙂
Trust-Pilot
Per Danielsen
via Trustpilot

★★★★★

Flytning af vores firma

Flytning af vores firma fra Søborg til Herlev forløb fuldstændig som aftalt. Der kom en stor bil og 4 stærke mænd som pakkede ned og bar op. Prisen var som vi havde aftalt. Kan kun anbefales.
Trust-Pilot
Bent Piil
via Trustpilot

Få erhvervsflytning med effektiv IT håndtering

Vi starter altid med et indledende møde med IT-afdelingen, eller den IT-ansvarlige for at afdække behov og ønsker. 

Typisk oplever vi, at der skal suppleres med nyt IT-udstyr eller en anden brug af udstyret, derfor er det vigtig, at vi tidligt i forløbet får et korrekt billede af, hvordan IT-udstyret skal anvendes fremadrettet. 

Ved tidlig involvering kan vi eller den IT-ansvarlige nå at indkøbe eventuelt supplerende IT-udstyr, som skal indgå i de nye IT-arbejdspladser,

Korrekt opsætning og bortskaffelse af forældet IT-udstyr

Når alle IT-arbejdspladser er opsat på den nye adresse, sikrer vi os, at IT-udstyret fungerer korrekt, så medarbejderen kan arbejde ufortrødent videre efter endt flytning.

Skal forældet IT-udstyr bortskaffes hjælper vi også gerne med dette – på en miljøforsvarlig måde.

Navn

Hvorfor bruge os til flytning af IT-udstyr?

Kontakt Holger Danske vedrørende flytning af it-udstyr

Er du interesseret i at høre mere? Kontakt os allerede i dag på telefon 38 38 50 50, så vi kan tage en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med flytning af it-udstyr.

Facebook

Holger Danske Flytteforretning A/S er også på Facebook, hvor du kan følge med i hvad vi laver og få opdateringer omkring vores nuværende flytninger.