KONTORFLYTNING

Vi har over 40 års erfaring med kontorflytning.

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

Kontorflytning i alle størrelser

Lad Holger Danske Flytteforretning klare kontorflytningen, når skriveborde, computere, stole m.v. skal flyttes. Uanset om der er tale om et stort eller et lille kontor, er vi den rette samarbejdspartner til at håndtere kontorflytningen.

Vælger I kontorflytning med flyttefirma Holger Danske Flytteforretning, vælger I også et professionelt flyttefirma med landets bedste flyttemænd. Flyttefirma Holger Danske har alt det rigtige udstyr der gør en kontorflytning meget lettere og mere effektiv. Vi er i stand til at varetage alle former for kontorflytninger – alt lige fra en mindre til større komplekse erhvervsflytninger.

Hvorfor bruge os til kontorflytning?

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

★★★★★

Havde Hold Mercedes fra Holger Danske…

Havde Hold Mercedes fra Holger Danske til at flytte hele vores kontor fra Kbh til Stockholm, super venlige og imødekommende.. super service alt er bare i top :)) Tak til holdet herfra 😉
Trust-Pilot
Den Tyrkiske Ambassade
via Trustpilot

★★★★★

Skulle have flyttet et kontor på ca 200…

Skulle have flyttet et kontor på ca 200 kvm. De to flyttefolk, som kom var meget behagelige, positive og glade hele vejen igennem selvom det var en varm dag og flytningen fra 2. sal til 2. sal. Kan varmt anbefale dem 🙂
Trust-Pilot
Per Danielsen
via Trustpilot

★★★★★

Flytning af vores firma

Flytning af vores firma fra Søborg til Herlev forløb fuldstændig som aftalt. Der kom en stor bil og 4 stærke mænd som pakkede ned og bar op. Prisen var som vi havde aftalt. Kan kun anbefales.
Trust-Pilot
Bent Piil
via Trustpilot
Navn

Kontorflytning i København, Århus, Odense, Aalborg og udlandet

Vi lægger vægt på kvalitet fra start til slut, og derfor får du rigtig meget for pengene, når du vælger os til at klare kontorflytningen. Vores medarbejdere er dygtige flyttefolk med den rigtige uddannelse og med stor erfaring inden for såvel kontorflytninger som privatflytninger. Vi klarer både de små og de store opgaver.

Vælg Holger Danske Flytteforretning, hvis du vil være sikker på et resultat, hvor der er tænkt på både sikkerhed og din økonomi. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser til alle kontorflytninger, og det er et faktum, der er vigtigt for os at overholde.

Flytning af it-udstyr

Som virksomhed har man typisk en del it-udstyr, der naturligvis også skal flyttes, når man vælger at ændre lokation. Vi kan hjælpe med flytning af it-udstyret effektivt og sikkert, så der værnes om udstyret, og så det sættes op præcis, som du ønsker det.

Vi er i besiddelse af det bedste køretøj på markedet til at transportere specialgods, så du kan være sikker på, at udstyret er i de bedste hænder, når du lader Holger danske Flytteforretning varetage flytningen. Vi kører både i Danmark og i udlandet.

Info om intern flytning

Bestilling af kontorflytning hos Holger Danske Flytteforretning kan gøres direkte fra vores hjemmeside eller ved at kontakte os på telefon. Du kan bestille en gratis flyttekoordinator til at hjælpe med at besigtige kontorflytningen og få et uforpligtende tilbud på din kontorflytning.

Efterspørgsel på kontorflytning

Hos Holger Danske Flytteforretning mærker vi en stigende efterspørgsel på kontorflytninger. Vi har modtaget en meget positiv respons fra erhvervslivet på vores kontorflytninger, hvilket vi selvfølgelig opfatter som et udtryk for, at vi leverer kvalitetsarbejde til en konkurrencedygtig pris.

Forsikring ved kontorflytning

En kontorflytning med Holger Danske Flytteforretning er altid dækket af landes bedste flytteforsikring, og det betyder, at du til enhver tid er dækket ind, hvis der sker et uheld. Dog skal du være opmærksom på, at den del, som du selv står for, er dækket af egen forsikring. Vi er selvfølgelig medlem af DMF, hvilket betyder, at du altid kan være sikker på, at din erhvervsflytning altid forgår efter gældende regler.

Kontakt Holger Danske vedrørende flytning af it-udstyr

Er du interesseret i at høre mere? Kontakt os allerede i dag på telefon 38 38 50 50, så vi kan tage en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med flytning af it-udstyr.