OPGAVETYPER

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Landsdækkende erhvervsflytning

Hos Holger Danske Flytteforretning tilbyder vi forskellige løsninger i forbindelse med flytning for virksomheder. Vi hjælper både med ned- og udpakning, flytning, relocation samt en handymand til nedtagning af tavler, billeder, møbler, monitor og andet udstyr, hvis det ønskes. Du kan få de enkelte dele hver for sig eller det hele samlet i én pakkeløsning afhængig af dit behov og ønsker. Du har også mulighed for at sammensætte de enkelte dele på kryds og tværs, hvis det passer bedst i forhold til jeres flytning.

Vi hjælper ligeledes gerne med flytning af tunge og specielle genstande, der kræver specialudstyr herunder flytning af et pengeskab eller lignende. Hvis du står i en ny og uvant situation i forbindelse med en flytning, kan vi også hjælpe med rådgivning og projektledelse, så du kan koncentrere dig om det, du er god til, mens vores flyttemænd gør det, som de er erfarne i.
Hos Holger Danske Flytteforretning er der ikke nogen opgave, som er for stor eller lille. Vi har erfaringer indenfor store erhvervsflytninger, tunge løft, it-kabling og el samt mindre kontorflytninger. Vi har både udstyret, kapaciteten og opbevaringsmulighederne i orden.

Hos os er det både muligt at få et tilbud på en fast pris, eller vi kan aftale en timepris, hvis det passer dig bedst. Det er som sagt også muligt at tilkøbe enkelte opgavetyper alt efter din situation – det hele kan kombineres på kryds og tværs.

Nedenfor kan du se, hvad de forskellige opgavetyper indebærer og dermed få et indtryk af, hvilke der dækker dine behov bedst muligt. Vi dækker hele landet og hjælper også gerne, hvis du skal flytte til udlandet.

Hvorfor bruge Holger Danske

Totalløsning

Hos Holger Danske Flytteforretning tilbyder vi en totalløsning, der indebærer nedpakning, udpakning, flytning med chauffør og flyttemænd samt en handymand til nedtagning af f.eks. lamper og andet udstyr.

Totalløsningen gør det nemt for dig at flytte, hvilket kan være en fordel, hvis du har en travl hverdag med mange opgaver eller kunder, der kræver din opmærksomhed.
Med en totalløsning hos Holger Danske Flytteforretning kan du mere eller mindre flytte uden at skulle røre en finger andet end at markere, hvor de enkelte kasser skal placeres.

Ned- og udpakning

Hvis du hverken har tid eller overskud til at pakke dine ejendele eller produkter ned eller ud, kan Holger Danske Flytteforretning også hjælpe med dette. Vi tilbyder at komme og pakke alle dine møbler og ting i kasser, hvorefter vi bærer dem ned i flyttebilen, som vores chauffør efterfølgende kører til opbevaring eller din nye lokation, hvis du skal have en relocation.
Hvis du ønsker det, pakker vi også gerne møblerne og tingene ud igen, så du nemt og hurtigt kan komme i gang med arbejdet og hverdagen igen.
Har du ikke nogen ny lokation, men har du brug for opbevaring, kan vi også hjælpe med det. Ønsker du selv at udpakke dine ejendele og placere dem, hvor du vil, så er det også muligt kun at bestille nedpakning samt flytning.

Dét siger kunder om os

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Almindelig flytning

Vi tilbyder naturligvis også en almindelig flytning, der indebærer, at du selv ned- og udpakker dine ejendele og møbler. Det betyder, at Holger Danske Flytteforretning udelukkende står for at transportere dine ejendele hen til din nye lokation eller til vores lagerhaller, hvis du ønsker opbevaring.

En almindelig flytning kan bestilles med og uden flyttemænd. Hvis du selv mener, at du kan bære alle dine ting ned og op, kan du nøjes med at bestille en flyttebil med chauffør. Har du derimod brug for hjælp til at få båret tingene til og fra bilen, så kan du bestille en flyttebil med flyttemænd, der gerne hjælper til.

Kontakt os i dag, hvis du gerne vil høre mere om dine muligheder samt få et uforpligtende tilbud. Vi kan kontaktes på tlf. 38 38 50 50, på mail info@holger-danske.dk eller via kontaktformularen her på siden, så ringer vi dig op efterfølgende, og når det passer dig bedst.

Bliv ringet op

Navn

Få et gratis flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)