PROFESSIONEL PROJEKTLEDELSE
OG RÅDGIVNING

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Vi vejleder og rådgiver

Vi tilbyder møbelopbevaring i vores moderne lagerfaciliteter, hvor du trygt kan indlevere dine møbler til kortere eller længere møbelopbevaring. Du er selvfølgelig meget velkommen til at bestille en af vores konsulenter til at komme ud og give et prisoverslag på din flytning samt møbelopbevaring på Sjælland.

Møbelopbevaring med Holger Danske

I vores tempererede/ventilerede moderne lagerfaciliteter bliver dine møbler nænsomt pakket i containere, der efterfølgende bliver aflåst. Dine containere bliver elektronisk registreret i vores lagersystem, der derved sikrer, at dine møbler ikke blandes med andres.

Til yderligere sikring af opbevaring af dine møbler benytter vi os af den nyeste teknologi inden for videoovervågning samt alarmsystemer, og vi er naturligvis tilknyttet et større anerkendt vagtselskab, der dagligt kontrollerer vores område.

Det vil altid være muligt – efter aftale – at komme og se til sin møbelopbevaring i dagtimerne mod et mindre gebyr.

Hvorfor bruge os til professionel flytterådgivning?

Effektiv planlægning giver en hurtigere og mere sikkert flytning

Vi starter med at tage en uforpligtende snak med dig, hvor vi sammen finder ud af, hvilket behov for projektledelser og rådgivning du har. Herefter tager vi sammen et kig på din virksomhed og finder ud af, hvordan vi effektivt og bedst muligt får flyttet virksomheden til en ny lokation.

Ved en effektiv planlægning af flytteprojektet gennemføres den fysiske flytning hurtigere og mere sikkert. Eventuelle ændringer kan ligeledes hurtigere implementeres så alt er på plads på selve flyttedagen. Det er der god økonomi i.

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Dét siger kunderne

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Fleksibelt flyttefirma

Vi er fleksible med dage og tidspunkter, hvilket sikrer, at du mister mindst muligt arbejdsfortjeneste. Vi pakker gerne dine ting ned fredag eftermiddag og sørger for, at det hele står klar igen mandag morgen, når medarbejderne møder ind.

Med vores projektledelse og rådgivning sikrer vi, at erhvervsflytningen sker på bedste vis. Sammen med dig finder vi den bedste løsning. Det kan betyde, at vi skal dele flytningen op i flere dele, eller vi skal flytte alt inventar, mens jeres virksomhed alligevel har lukket i industriferien – vi arbejder året rundt.

P.E.T og F.E godkendte medarbejdere

Vi hjælper løbende forsvaret, når de skal have flyttet ting, hvilket kræver, at vores medarbejdere og virksomhed er P.E.T og F.E godkendte, hvilket vi sørger for, at alle vores medarbejdere bliver, når de starter hos os.

Skal din virksomhed også have flyttet våben eller andet inventar, der kræver ovenstående godkendelse, står Holger Danske Flytteforretning klar til at varetage flytningen for dig og din virksomhed.

Bliv ringet op

Navn

Få et gratis flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)