Professionel projektledelse og rådgivning

60

Flyttemænd

10.000

Årlige flytninger

40

Års erfaring

4.9/5

På Trustpilot

Vi vejleder og rådgiver

Holger Danske Flytteforretning tilbyder projektledelse og rådgivning med et professionelt syn, der sikrer vores erhvervskunder den bedste vejledning i forbindelse med deres flytning. Vi hjælper ofte store som små virksomheder med planlægning og gennemførelse af hele flytteprojektet, så flytningen bliver effektiv og uden unødige udfordringer.

For at du får den bedste oplevelse når din virksomhed skal flytte, står Holger Danske Flytteforretning til rådighed med et erfarent projektteam, med mere end 40 års erfaring indenfor planlægning af virksomhedsflytninger.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Effektiv planlægning giver en hurtigere og mere sikkert flytning

Vi starter med at tage en uforpligtende snak med dig, hvor vi sammen finder ud af, hvilket behov for projektledelser og rådgivning du har. Herefter tager vi sammen et kig på din virksomhed og finder ud af, hvordan vi effektivt og bedst muligt får flyttet virksomheden til en ny lokation.

Ved en effektiv planlægning af flytteprojektet gennemføres den fysiske flytning hurtigere og mere sikkert. Eventuelle ændringer kan ligeledes hurtigere implementeres så alt er på plads på selve flyttedagen. Det er der god økonomi i.

Hvorfor bruge os til professionel flytterådgivning?

★★★★★

Havde Hold Mercedes fra Holger Danske…

Havde Hold Mercedes fra Holger Danske til at flytte hele vores kontor fra Kbh til Stockholm, super venlige og imødekommende.. super service alt er bare i top :)) Tak til holdet herfra 😉
Trust-Pilot
Den Tyrkiske Ambassade
via Trustpilot

★★★★★

Skulle have flyttet et kontor på ca 200…

Skulle have flyttet et kontor på ca 200 kvm. De to flyttefolk, som kom var meget behagelige, positive og glade hele vejen igennem selvom det var en varm dag og flytningen fra fra 2. sal til 2. sal. Kan varmt anbefale dem 🙂
Trust-Pilot
Per Danielsen
via Trustpilot

★★★★★

Flytning af vores firma

Flytning af vores firma fra Søborg til Herlev forløb fuldstændig som aftalt. Der kom en stor bil og 4 stærke mænd som pakkede ned og bar op. Prisen var som vi havde aftalt. Kan kun anbefales.
Trust-Pilot
Bent Piil
via Trustpilot
Navn

Fleksibelt flyttefirma

Vi er fleksible med dage og tidspunkter, hvilket sikrer, at du mister mindst muligt arbejdsfortjeneste. Vi pakker gerne dine ting ned fredag eftermiddag og sørger for, at det hele står klar igen mandag morgen, når medarbejderne møder ind.

Med vores projektledelse og rådgivning sikrer vi, at erhvervsflytningen sker på bedste vis. Sammen med dig finder vi den bedste løsning. Det kan betyde, at vi skal dele flytningen op i flere dele, eller vi skal flytte alt inventar, mens jeres virksomhed alligevel har lukket i industriferien – vi arbejder året rundt

P.E.T og F.E godkendte medarbejdere

Vi hjælper løbende forsvaret, når de skal have flyttet ting, hvilket kræver, at vores medarbejdere og virksomhed er P.E.T og F.E godkendte, hvilket vi sørger for, at alle vores medarbejdere bliver, når de starter hos os.

Skal din virksomhed også have flyttet våben eller andet inventar, der kræver ovenstående godkendelse, står Holger Danske Flytteforretning klar til at varetage flytningen for dig og din virksomhed.