Relocation
Med fokus på kvalitet

Over 40 års erfaring med relocation af virksomheder. 

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

Relocation til erhverv

Holger Danske Flytteforretning blev stiftet for mere end 40 år siden, og vi har flyttet i både ind- og udland i mere end tre generationer.

Tommy Besby står i dag for den daglige drift og bestyrer den succesfulde virksomhed, hvor der er 35-40 ansatte. Uden kvalitetsløsninger kommer man ikke langt, og det er også årsagen til, at vi stadig eksisterer i dag og dagligt håndterer relocation for rigtig mange privat- og erhvervskunder.

En relocation, som vi står for, betyder en relocation i trygge hænder, lige fra første møde til sidste hånd er lagt på projektet. Vi tilbyder alt fra nedpakning til transport, samling af møbler, konsulentbesøg til slutrengøring og opbevaring på vores tyverisikrede lager. Dermed står vi gerne for det hele, når relocationen skal foretages, men ønsker du kun, at vi tager os af en enkelt ting, er det selvfølgelig også muligt.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Hvorfor bruge os til relocations?

★★★★★

Havde Hold Mercedes fra Holger Danske…

Havde Hold Mercedes fra Holger Danske til at flytte hele vores kontor fra Kbh til Stockholm, super venlige og imødekommende.. super service alt er bare i top :)) Tak til holdet herfra 😉
Trust-Pilot
Den Tyrkiske Ambassade
via Trustpilot

★★★★★

Skulle have flyttet et kontor på ca 200…

Skulle have flyttet et kontor på ca 200 kvm. De to flyttefolk, som kom var meget behagelige, positive og glade hele vejen igennem selvom det var en varm dag og flytningen fra 2. sal til 2. sal. Kan varmt anbefale dem 🙂
Trust-Pilot
Per Danielsen
via Trustpilot

★★★★★

Flytning af vores firma

Flytning af vores firma fra Søborg til Herlev forløb fuldstændig som aftalt. Der kom en stor bil og 4 stærke mænd som pakkede ned og bar op. Prisen var som vi havde aftalt. Kan kun anbefales.
Trust-Pilot
Bent Piil
via Trustpilot
Navn

Konsulentbesøg ved Relocation

Hvad enten du og firmaet blot går med overvejelser omkring relocation, eller I allerede har taget beslutningen, kan vi tilbyde konsulentbesøg, hvor vi kommer ud og ser på opgaven, og hvor vi sammen med dig vurderer behovet. En grundig snak om jeres relocation er i sidste ende med til at skabe det bedst mulige resultat.

Vi tilbyder en komplet løsning, hvor vi gerne står for nedpakning, flyttekasser, opsætning af møbler, rengøring, opbevaring med videre. Kort sagt klarer vi alt inden for reloaction, så du ikke skal bekymre dig om noget.

Relocation i Danmark og udlandet

Hos Holger Danske Flytteforretning tilbyder vi firmaflytning i alle byer og udlandet. Det være sig relocation i København, relocation i Aalborg, relocation i Odense, relocation i Århus, relocation i Berlin, Amsterdam eller noget helt andet. Intet er for småt eller for stort for Holger Danske Flytteforretning.

Kontakt os vedrørende din relocation

Ring til os allerede i dag, så vi kan indgå i en dialog om din relocation. Fokus er altid på at skaffe løsninger inden for relocation på Sjælland, Fyn, i Jylland og udlandet, som vores kunder kan glæde sig over både nu og på sigt.