En specialopgave
er ikke noget problem for os

Over 40 års erfaring med håndtering af specialopgaver.

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

Tungløft & specialopgaver

Hos Holger Danske Flytteforretning er ingen opgave for stor eller lille til os. Vi hjælper med alle former for specialopgaver og tungløft, der kræver specialudstyr.
Vi hjælper ofte erhvervskunder med flytning af tunge og skrøbelig ting, der kræver specialudstyr. Her kan bl.a. nævnes:

Vi står både til rådighed ved små enkelte opgaver samt store og mere avanceret opgaver, der strækker sig over længere tid. Vi har bl.a. hjulpet til på flere byggepladser, hvor vi løbende er kommet med materialer, der har krævet vores specialudstyr.
Holger Danske Flytteforretning har kendskab til alt det nødvendige udstyr, en flytning kan kræve. Vi har både adgang til en mobilkran, en lift samt en møbellift. Derudover omfatter vores vognpark alle størrelser og former for flyttebiler, hvilket betyder, at vi altid har kapaciteten til at hjælpe dig.

Står din virksomhed overfor en total flytning, der både indebærer produktionsmaskiner, kontorer, et produktlager og andre genstande står Holger Danske Flytteforretning til rådighed med flere flyttebiler og kraner, så alt indbo kan flyttes på bedste vis. Alt jeres inventar kan dermed flyttes hurtigt og effektiv, uden det påvirker jeres arbejdsdag – vi er fleksible med dage og tidspunkter.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Hvorfor bruge os til håndtering af specialopgaver?

★★★★★

Havde Hold Mercedes fra Holger Danske…

Havde Hold Mercedes fra Holger Danske til at flytte hele vores kontor fra Kbh til Stockholm, super venlige og imødekommende.. super service alt er bare i top :)) Tak til holdet herfra 😉
Trust-Pilot
Den Tyrkiske Ambassade
via Trustpilot

★★★★★

Skulle have flyttet et kontor på ca 200…

Skulle have flyttet et kontor på ca 200 kvm. De to flyttefolk, som kom var meget behagelige, positive og glade hele vejen igennem selvom det var en varm dag og flytningen fra fra 2. sal til 2. sal. Kan varmt anbefale dem 🙂
Trust-Pilot
Per Danielsen
via Trustpilot

★★★★★

Flytning af vores firma

Flytning af vores firma fra Søborg til Herlev forløb fuldstændig som aftalt. Der kom en stor bil og 4 stærke mænd som pakkede ned og bar op. Prisen var som vi havde aftalt. Kan kun anbefales.
Trust-Pilot
Bent Piil
via Trustpilot
Navn

Vi kan flytte alt

Vi arbejder ud fra det motto, at kunne det komme ind, så kan det også komme ud igen. Med andre ord er der ikke nogen opgave, som er for besværlig for os uanset vægt, størrelse eller højde.
Der hvor andre takker nej til opgaven, står vi klar til at hjælpe, så kontakt os allerede i dag, så vi kan hjælpe dig.

Har du brug for råd og vejledning til din erhvervsopgave, tilbyder vi projektledelser og rådgivning, der sikrer den bedst flytning for dig og din virksomhed.

Flytning af klaver