En specialopgave
er ikke noget problem for os

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Tungløft & specialopgaver

Hos Holger Danske Flytteforretning er ingen opgave for stor eller lille til os. Vi hjælper med alle former for specialopgaver og tungløft, der kræver specialudstyr.
Vi hjælper ofte erhvervskunder med flytning af tunge og skrøbelig ting, der kræver specialudstyr. Her kan bl.a. nævnes:

Vi står både til rådighed ved små enkelte opgaver samt store og mere avanceret opgaver, der strækker sig over længere tid. Vi har bl.a. hjulpet til på flere byggepladser, hvor vi løbende er kommet med materialer, der har krævet vores specialudstyr.
Holger Danske Flytteforretning har kendskab til alt det nødvendige udstyr, en flytning kan kræve. Vi har både adgang til en mobilkran, en lift samt en møbellift. Derudover omfatter vores vognpark alle størrelser og former for flyttebiler, hvilket betyder, at vi altid har kapaciteten til at hjælpe dig.

Står din virksomhed overfor en total flytning, der både indebærer produktionsmaskiner, kontorer, et produktlager og andre genstande står Holger Danske Flytteforretning til rådighed med flere flyttebiler og kraner, så alt indbo kan flyttes på bedste vis. Alt jeres inventar kan dermed flyttes hurtigt og effektiv, uden det påvirker jeres arbejdsdag – vi er fleksible med dage og tidspunkter.

Hvorfor bruge os til håndtering af specialopgaver?

Vi kan flytte alt

Vi arbejder ud fra det motto, at kunne det komme ind, så kan det også komme ud igen. Med andre ord er der ikke nogen opgave, som er for besværlig for os uanset vægt, størrelse eller højde. Der hvor andre takker nej til opgaven, står vi klar til at hjælpe, så kontakt os allerede i dag, så vi kan hjælpe dig. Har du brug for råd og vejledning til din erhvervsopgave, tilbyder vi projektledelser og rådgivning, der sikrer den bedst flytning for dig og din virksomhed.
SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Dét siger kunderne

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Fleksibelt flyttefirma

Vi er fleksible med dage og tidspunkter, hvilket sikrer, at du mister mindst muligt arbejdsfortjeneste. Vi pakker gerne dine ting ned fredag eftermiddag og sørger for, at det hele står klar igen mandag morgen, når medarbejderne møder ind.

Med vores projektledelse og rådgivning sikrer vi, at erhvervsflytningen sker på bedste vis. Sammen med dig finder vi den bedste løsning. Det kan betyde, at vi skal dele flytningen op i flere dele, eller vi skal flytte alt inventar, mens jeres virksomhed alligevel har lukket i industriferien – vi arbejder året rundt.

P.E.T og F.E godkendte medarbejdere

Vi hjælper løbende forsvaret, når de skal have flyttet ting, hvilket kræver, at vores medarbejdere og virksomhed er P.E.T og F.E godkendte, hvilket vi sørger for, at alle vores medarbejdere bliver, når de starter hos os.

Skal din virksomhed også have flyttet våben eller andet inventar, der kræver ovenstående godkendelse, står Holger Danske Flytteforretning klar til at varetage flytningen for dig og din virksomhed.

Bliv ringet op

Navn

Få et gratis flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)