Udstationering i ind- eller udland

Over 40 års erfaring med udstationeringer i ind- eller udland.

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

Vi dækker hele landet - og hjælper med udstationeringer

Står du overfor en situation, hvor du skal udstationeres og derfor have dine ejendele flyttet med eller opbevaret, mens du er væk, så hjælper Holger Danske Flytteforretning dig gerne.

Vi dækker hele landet og hjælper også gerne, hvis du skal udstationeres i udlandet og gerne vil have din ting flyttet med. Det kan være, du arbejder indenfor politiet og er blevet flyttet til en anden afdeling i Danmark, eller du arbejder indenfor militæret og er blevet udstationeret til udlandet i en begrænset periode. Uanset årsagen hjælper Holger Danske Flytteforretning gerne med en flytning eller opbevaring i en af vores lagerhaller i henholdsvis København eller Århus.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Hvorfor bruge os til udstationeringer?

★★★★★

Havde Hold Mercedes fra Holger Danske…

Havde Hold Mercedes fra Holger Danske til at flytte hele vores kontor fra Kbh til Stockholm, super venlige og imødekommende.. super service alt er bare i top :)) Tak til holdet herfra 😉
Trust-Pilot
Den Tyrkiske Ambassade
via Trustpilot

★★★★★

Skulle have flyttet et kontor på ca 200…

Skulle have flyttet et kontor på ca 200 kvm. De to flyttefolk, som kom var meget behagelige, positive og glade hele vejen igennem selvom det var en varm dag og flytningen fra fra 2. sal til 2. sal. Kan varmt anbefale dem 🙂
Trust-Pilot
Per Danielsen
via Trustpilot

★★★★★

Flytning af vores firma

Flytning af vores firma fra Søborg til Herlev forløb fuldstændig som aftalt. Der kom en stor bil og 4 stærke mænd som pakkede ned og bar op. Prisen var som vi havde aftalt. Kan kun anbefales.
Trust-Pilot
Bent Piil
via Trustpilot
Navn

Vi sørger for transporten

Hos Holger Danske Flytteforretning har vi naturligvis en forsikring, der sikrer, at dine ejendele er forsikret, hvis der mod forventning skulle ske noget med dem under flytningen. Denne forsikring gælder både ind- og udland, hvilket sikrer, at du trygt kan overlade flytningen og transporten af dine ejendele til os.

Skal dine ejendele flyttes til udlandet, og står vi for transporten kræver det en specialforsikring, hvilket vi naturligvis også har hos Holger Danske Flytteforretning. Står vi for transporten af dine møbler og ejendele til udlandet, sørger vi for alle de nødvendige papirer og forsikringer, som det kræver for det enkelte land. Vi følger løbende op på reglerne og sørger for, at vi overholder alle love og krav, der måtte være til transporten og godset.

I forbindelse med en flytning til udlandet skal du være opmærksom på, at der i nogen lande er specifikke love og krav i forhold til transport. Sammen med dig sørger vi for, at alle informationer er udfyldt korrekt, og vi har de korrekte papirer i orden, inden transporten forlader Danmarks grænse.
Med andre ord sørger Holger Danske Flytteforretning for, at dine ejendele kommer trygt frem, hvad end du skal udstationeres i England, Norge, Sverige, Tyskland, Holland eller et helt sjette sted i verden.