UDSTATIONERING I IND- ELLER UDLAND

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Vi dækker hele landet - og hjælper med udstationeringer

Står du overfor en situation, hvor du skal udstationeres og derfor have dine ejendele flyttet med eller opbevaret, mens du er væk, så hjælper Holger Danske Flytteforretning dig gerne.

Vi dækker hele landet og hjælper også gerne, hvis du skal udstationeres i udlandet og gerne vil have din ting flyttet med. Det kan være, du arbejder indenfor politiet og er blevet flyttet til en anden afdeling i Danmark, eller du arbejder indenfor militæret og er blevet udstationeret til udlandet i en begrænset periode. Uanset årsagen hjælper Holger Danske Flytteforretning gerne med en flytning eller opbevaring i en af vores lagerhaller i henholdsvis København eller Århus.

Hvorfor bruge os til udstationeringer

Dét siger kunder om os

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Vi sørger for transporten

Hos Holger Danske Flytteforretning har vi naturligvis en forsikring, der sikrer, at dine ejendele er forsikret, hvis der mod forventning skulle ske noget med dem under flytningen. Denne forsikring gælder både ind- og udland, hvilket sikrer, at du trygt kan overlade flytningen og transporten af dine ejendele til os.

Skal dine ejendele flyttes til udlandet, og står vi for transporten kræver det en specialforsikring, hvilket vi naturligvis også har hos Holger Danske Flytteforretning. Står vi for transporten af dine møbler og ejendele til udlandet, sørger vi for alle de nødvendige papirer og forsikringer, som det kræver for det enkelte land. Vi følger løbende op på reglerne og sørger for, at vi overholder alle love og krav, der måtte være til transporten og godset.

I forbindelse med en flytning til udlandet skal du være opmærksom på, at der i nogen lande er specifikke love og krav i forhold til transport. Sammen med dig sørger vi for, at alle informationer er udfyldt korrekt, og vi har de korrekte papirer i orden, inden transporten forlader Danmarks grænse.
Med andre ord sørger Holger Danske Flytteforretning for, at dine ejendele kommer trygt frem, hvad end du skal udstationeres i EnglandNorgeSverigeTysklandHolland eller et helt sjette sted i verden.

Bliv ringet op

Navn

Få et gratis flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)