EN KOMPLET VOGNPARK

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Vognpark til erhvervsflytninger i alle størrelser

Vores vognpark tæller ikke mindre end 25 flyttebiler, der omfatter alle størrelser og former. Det betyder, at kapaciteten aldrig bliver et problem for os – ingen opgave er for lille eller for stor for Holger Danske Flytteforretning.
Vi har både en vognpark i Århus og København, hvilket sikrer, at vi altid er tæt på vores kunder og hurtigt kan hente andre eller flere flyttebiler, hvis vi står midt i en flytning.

Foruden 25 flyttebiler omfatter vores vognpark også en mobilkran og en møbellift, der ofte bliver brugt ved erhvervsflytninger og lejlighedskomplekser. Det betyder, at vores vognpark inkluderer:

Vi har med andre ord alt fra en almindelig varevogn til den helt store lastbil med anhænger. Skulle der mod forventning være en bil, som vi ikke har i vognparken, sørger vi for at anskaffe den til din flytning, så vi ikke skal gå på kompromis.

Hvorfor bruge os til erhvervsflytning?

Dét siger kunder om os

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Vi er miljøbevidste

Hos Holger Danske Flytteforretning tager vi vores ansvar seriøst, hvilket betyder, at vi er et grønt flyttefirma, der sørger for, at alle vores flyttebiler lever op til de nyeste miljøkrav. 

Derudover sørger vi for, at alle biler i vores vognpark kun er mellem 3-5 år gamle. På den måde garanterer vi, at vi altid har det nyeste udstyr ved hånden. Det sikrer, at du får den bedste og grønneste flytning.

Vil du vide mere?

Har du brug for at høre mere om vores vognpark samt hvilke muligheder, vi kan tilbyde i forbindelse med din erhvervsflytning, så kontakt os i dag. Hos Holger Danske Flytteforretning skræddersyer vi individuelle løsninger, der er tilpasset din flytning.

Skriv til os hvis du gerne vil høre mere og få et uforpligtende tilbud. Vi kan kontaktes på tlf. 38 38 50 50, på mail info@holger-danske.dk eller via kontaktformularen her på siden.

Bliv ringet op

Navn

Få et gratis flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)