En komplet vognpark

Over 40 års erfaring med virksomheds- og erhvervsflytning.

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

Vognpark til erhvervsflytninger i alle størrelser

Vores vognpark tæller ikke mindre end 25 flyttebiler, der omfatter alle størrelser og former. Det betyder, at kapaciteten aldrig bliver et problem for os – ingen opgave er for lille eller for stor for Holger Danske Flytteforretning.
Vi har både en vognpark i Århus og København, hvilket sikrer, at vi altid er tæt på vores kunder og hurtigt kan hente andre eller flere flyttebiler, hvis vi står midt i en flytning.

Foruden 25 flyttebiler omfatter vores vognpark også en mobilkran og en møbellift, der ofte bliver brugt ved erhvervsflytninger og lejlighedskomplekser. Det betyder, at vores vognpark inkluderer:

Vi har med andre ord alt fra en almindelig varevogn til den helt store lastbil med anhænger. Skulle der mod forventning være en bil, som vi ikke har i vognparken, sørger vi for at anskaffe den til din flytning, så vi ikke skal gå på kompromis.

Hvorfor bruge os til erhvervsflytning?

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

★★★★★

Havde Hold Mercedes fra Holger Danske…

Havde Hold Mercedes fra Holger Danske til at flytte hele vores kontor fra Kbh til Stockholm, super venlige og imødekommende.. super service alt er bare i top :)) Tak til holdet herfra 😉
Trust-Pilot
Den Tyrkiske Ambassade
via Trustpilot

★★★★★

Skulle have flyttet et kontor på ca 200…

Skulle have flyttet et kontor på ca 200 kvm. De to flyttefolk, som kom var meget behagelige, positive og glade hele vejen igennem selvom det var en varm dag og flytningen fra fra 2. sal til 2. sal. Kan varmt anbefale dem 🙂
Trust-Pilot
Per Danielsen
via Trustpilot

★★★★★

Flytning af vores firma

Flytning af vores firma fra Søborg til Herlev forløb fuldstændig som aftalt. Der kom en stor bil og 4 stærke mænd som pakkede ned og bar op. Prisen var som vi havde aftalt. Kan kun anbefales.
Trust-Pilot
Bent Piil
via Trustpilot
Navn

Vi er miljøbevidste

Hos Holger Danske Flytteforretning tager vi vores ansvar seriøst, hvilket betyder, at vi er et grønt flyttefirma, der sørger for, at alle vores flyttebiler lever op til de nyeste miljøkrav. 

Derudover sørger vi for, at alle biler i vores vognpark kun er mellem 3-5 år gamle. På den måde garanterer vi, at vi altid har det nyeste udstyr ved hånden. Det sikrer, at du får den bedste og grønneste flytning.

Vil du vide mere

Har du brug for at høre mere om vores vognpark samt hvilke muligheder, vi kan tilbyde i forbindelse med din erhvervsflytning, så kontakt os i dag. Hos Holger Danske Flytteforretning skræddersyer vi individuelle løsninger, der er tilpasset din flytning. Skriv til os hvis du gerne vil høre mere og få et uforpligtende tilbud. Vi kan kontaktes på tlf. 38 38 50 50, på mail info@holger-danske.dk eller via kontaktformularen her på siden.