FLYTTEFIRMA ROSKILDE

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Case på flytning i Roskilde

Vi skulle flytte en virksomhed, som ligger i Roskilde. Opgaven gik ud på at skifte deres små kontorer på 600 kvm. ud med helt nye lokaler på 1000 kvm.

Flytningen blev håndteret på en klassisk re-location måde, hvor vi som flyttefirma stod for hele flytningen af virksomheden. Det var både opgaver som nedpakning, transport, udpakning og handman arbejde.

Vi fik nøglerne til virksomheden kl. 15.00 Fredag, og aflevere dem tilbage Mandag morgen kl.7.00 ved den sidste gennemgang af flytningen.

Du kan se i videoen, hvad den flytteansvarlige partner i firmaet, mener om selve flytningen.

Dit flyttefirma nær Roskilde

Hos Holger Danske møder du en flok dygtige flyttefolk, der altid er klar på at hjælpe. Ligesom sagnfiguren rykker vi også selv ud, når danskerne har brug for vores hjælp, og det uanset hvilken type af opgave, de står foran.

Lad os gøre det, vi er gode til, og vælg os til at stå for din næste flytning nær Roskilde. Vi tilbyder vores hjælp til alt fra minimale flytteløsninger for små kontorer eller lejligheder til større flytninger og totalløsninger.

Vores totalløsninger kan dække alle dine behov med hele nedpakningen, adskillelsen og rengøringen i én og samme pakke. Vi hos Holger Danske ved dog, at hver kunde er forskellig fra den forrige, og derfor tilbyder vi at sammensætte individuelle flytteløsninger, så vi får løst din flytteopgave på allerbedste vis.

Der er mange ting, som har ændret sig i Holger Danske

For værdisættet er stadigt det samme som den dag for mange år siden, hvor Tommy Besby stod på Valby Langgade med en enkelt flyttevogn og en kammerat, klar til at lave hans første flytning. 

Siden dengang har vi altid haft en simpel mission, den har fra dag et været at levere den højeste kvalitet til en rimelig pris, så hr. og fru Danmark og alle deres børn kan få en fantastisk oplevelse, når de ligger der inventar i vores hænder.

Vi siger hellere nej til en opgave hvis det betyder, at du som kunde ikke har udsigt til, at få en flytteoplevelse du er 110% tilfreds med.

Søger du et flyttefirma nær Roskilde?

Hvis du har brug for et flyttefirma i nærheden af Roskilde, HedehuseneHolbæk eller andre steder på Sjælland,  så er Holger Danske Flytteforretning det perfekte valg. Holger Danske har hovedkontor og opbevaringslager i Rødovre, men vi er et landsdækkende flyttefirma, der både flytter for private og erhvervskunder.

Vi tilbyder fleksible løsninger og tilpasser vores service til dine individuelle behov. Du bestemmer selv, hvad din flytteløsning skal indebære. Det, mener vi, er med til at sikre den bedste flytning for alle parter involveret.

Skal din virksomhed flytte?

Er din virksomhed vokset, eller skal I blot rykke til nye og mere moderne lokaler? Vælg et flyttefirma nær Roskilde som jeres partner og vær sikker på at få den bedste overgang til din nye arbejdsplads. Hos Holger Danske har vi en stor erfaring med flytninger for virksomheder i mange forskellige brancher. Det betyder, at vi også kan hjælpe dig, hvad end du skal flytte dit kontor, dit lager eller noget helt tredje, når du står foran en flytning nær Roskilde.

Vi er meget fleksible, når det kommer til arbejdstider og læner os derfor op ad jeres behov i forhold til, hvornår I ønsker, flytningen skal foregå. Vi bestræber os på sammen at nå frem til den bedste løsning, så vi kan sikre jer, at I mister mindst muligt af jeres egen arbejdstid.

I over 20 år har vi hjulpet virksomheder med deres IT-udstyr, så denne opgave kan du også trygt overlade til os og vores dygtige medarbejdere. At flytte kontor– eller IT-udstyr kan være lidt af en anderledes opgave, og derfor sørger vi altid for, at vores medarbejdere er godt klædt på til at give vores kunder den absolut bedste service. Derfor kan vi også hjælpe dig med flytning af både servere og andre specialmaskiner, og har du nogle specielle forespørgsler, ønsker eller behov, tager vi naturligvis også gerne en god snak, så vi kan tage højde for dette i flytningen.

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Hvad siger kunderne på Roskilde?

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Hvorfor bruge os til privatflytning på Roskilde?