FLYTTEFIRMA ALBERTSLUND

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Case på flytning i Albertslund

Vi fik en opgave omkring Albertslund, hvor vi skulle flytte en virksomhedDe skulle have deres kontorer på knap 600 kvm. skiftet ud, med helt nye lokaler på 1000 kvm.

Flytningen foregik på en klassisk re-location, som er meget normal til erhvervsflytninger, og her stod vi som flyttefirma med det hele. Det galt blandt andet nedpakning, kørsel, udpakning og generel handman arbejde.

Vi fik nøglerne om Fredagen kl. 15.00 og lavede den afsluttende gennemgang af flytningen kl. 7.00 Mandag morgen inden medarbejderne mødte ind.

Vi fik nøglerne kl. 15 om fredagen, og lavede den sidste gennemgang af flytningen kl. 7 Mandag morgen, lige inden medarbejderne skulle møde ind.

Du kan se, i videoen til højre, hvad den flytteansvarlige partner i firmaet mener om oplevelsen.

Kvalitetsbevidst opbevaring

Hos Holger Danske Flytteforretning A/S sker opbevaringen i vores store lager i Rødovre, få minutter fra København. Dit indbo bliver nænsomt indpakket og stillet i opbevaringscontainer efter eget valg. Vores lager er opvarmet og altid frostfrit, da vi har skabt de bedste betingelser for en optimal og sikker opbevaring af ejendele og indbo.

Vi har de bedste flyttekasser, den stærkeste tape og den blødeste bobleplast, så du med ro i sindet, kan overlade opmagasineringen af dine private ejendele til Holger Danske Flytteforretning A/S.

Hvorfor bruge os som flyttefirma i Albertslund

Det bedste Flyttefirma i Albertslund

Det skal ikke forstås forkert, at vi bare siger nej til en masse arbejder tværtimod, så hjælper vi faktisk med så meget vi kan. Men vi mener den bedste filosofi, for at drive en virksomhed med succes, er enten win/win eller ingen aftale.

Størstedelen af familie og personer, som vi flytter for, skal på et tidspunkt flytte igen. Det kan være når børnene skal flytte hjemmefra, eller hvis familien skal skifte bolig igen, og derfor er det godt at have et flyttefirma, som er solidt, pålideligt og kompetent.

Her vil vi selvfølgelig have, at disse personer peger på et bestemt flyttefirma i Albertslund, hvilket naturligvis er Holger Danske Flytteforretning. Den eneste måde det sker på er, hvis disse kunder har haft en oplevelse, som de ikke får fra andre flyttefirmaer på Sjælland

Søger du et flyttefirma i Albertslund med erfaring?

Står du over for en flytning og overvejer at benytte et flyttefirma, er vi den rette løsning til dig.

Det kan ofte være en stor omgang at skulle planlægge og koordinere en flytning. Derfor står vi til din rådighed.
Vores erfaring breder sig til alle dele af landet og indenfor alle dele af en flytning.
Så om du skal flytte fra 2. til 7. sal, i hus eller det drejer sig om en erhvervsflytning, kan vi klare opgaven.

I mere end 40 år har vi flyttet på snævre opgange, i lave kælderrum og hjørnebygninger. Derfor har vi opbygget de nødvendige kompetencer til at kunne varetage alle mulige former for flytning. Dette gælder både for private og erhverv. Ingen flytning er for lille eller stor til os.

Vi har igennem de sidste 40 år drevet flyttefirma i København og omegn. Derfor ved vi lige præcis hvad vi skal tage forbehold for, når vi skal lave en hurtig og effektiv flytning.

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Dét siger kunder om opbevaring

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Vi er dit flyttefirma i Albertslund

Undgå parkeringsbesværet i de små gader rundt i Albertslund, og hyr i stedet et flyttefirma til at varetage din flytning. Ved at overlade parkeringskaosset til andre kan du selv koncentrere dig om indretningen af din nye lejlighed. Desuden slipper du for alle de tunge løft – dem klarer vi også for dig.

Vi er der med vores hjælp, når vores kunder har brug for den, og vi gør alt for at kunne opretholde vores høje service- og kvalitetsniveau. Kontakt os med det samme og få lettet din flyttebyrde.

Lad os hjælpe med din flytning, uanset om du blot skal til Taastrup eller Glostrup, eller hvis du skal helt til Århus. Så hjælper vi dig gerne. 

Flytter du fra eller til lejlighed?

Skal du flytte til eller fra en lejlighed, er der ofte en masse trapper involveret og ikke altid en elevator. Så hvis det er svært at få vennerne til at hjælpe, vil vi altid gerne. Uanset hvilken flytning du står overfor, har vi med stor sandsynlighed prøvet noget lignende før. Vi kender i hvert fald vores vej, igennem en snæver opgang og bliver ikke skræmt af en flytning til eller fra 6. sal.

Skulle der være behov for det, kan vi også stille en møbellift til rådighed. Dette kan blandt andet være hvis der er tale om meget store eller tunge møbler.

Vores erfarne flyttefolk, har de nødvendige kompetencer til alle former for flytning. Derfor kan vi også varetage flytningen af klaver og flygler. Dette kan være en skrøbelig opgave og skal udføres med omhu. Men næsten alle vores flyttefolk har taget en 3,5-årig flytteuddannelse.

Bliv ringet op

Navn

Få et gratis flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)