Flyttefirma Allerød

i mere end 40 år har vi flyttet vores kunder til og fra Allerød.

Vores flyttefolk har alle sammen 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, til planlægning af din store flyttedag.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Case på flytning i Allerød

Vi fik en opgave, som gik på at flytte en virksomhed nær Allerød, som skulle skifte sit tidligere kontorer på 600 kvm. ud med nye lokaler på 1000 kvm.

Opgaven blev udført på en klassisk re-location løsning, som er meget populær generelt til erhvervsflytning. Vores flyttefirma står for det hele selv, det gælder både nedpakning, kørsel, udpakning og de generelle handman opgaver. 

Vi fik nøglerne fra virksomheden kl. 15.00 om Fredagen. Vi blev færdig med de sidste ting af flytningen allerede kl. 7.00 mandag morgen, før de ansatte skulle møde ind på arbejde.

Til højre har vi en video, hvor den flytteansvarlige partner i firmaet giver sin mening om oplevelsen. 

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

Dit lokale Flyttefirma Allerød

Hvis du bor i Allerød, og leder efter en effektiv, pålidelig og erfaren flyttefirma på Sjælland, så har du fundet det rigtige sted.

I Allerød har Holger Danske flytteforretning været det lokale flyttefirma i mere end 40 år.

Vi har igennem mange år lave 1.000 af flytninger, både til og fra Allerød, og derfor kan vi i al beskedenhed sige, at vi er lokalsamfundets foretrukne valg, når de står og mangler et flyttefirma. 

Du kan allerede nu bestille et gratis flyttetilbud i Allerød, så vi kan måske allerede kan hjælpe med din flytning i dag eller i morgen. Giv os et ring eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan. 

Det bedste Flyttefirma i Allerød

Der skal være nogen misforståelser om, at vi bare siger nej til en masse efterspurgt arbejde. Tværtimod, så hjælper vi så mange kunder, som vi overhoved kan. Dog tror vi stadigt på, at win/win eller ingen aftale er den bedste filosofi, når man skal drive en virksomhed med succes. 

De fleste personer og familier, som vi flytter for, så skal de også en dag bruge et flyttefirma igen. Om det er børnene som forlader reden, eller når familien skal flytte til et nyt sted, så har de brug for et flyttefirma, som er erfaren, pålideligt og solidt. 

Når de endelig har brug for et flyttefirma i Albertslund, så er det selvfølgelig Holger Danske Flytteforretning, som vi vil have, at de peger på. Det kan kun opnås, hvis kunderne har haft en særlig oplevelse, som de ikke kan få fra flyttefirmaer. 

Flyttefirma i Allerød med mere end 40 års erfaring

Planlægger du at flytte din virksomhed til en anden lokation? Eller står du som privatperson og har fundet et nyt hjem? Så kan du med fordel læse videre her. Holger Danske er et professionelt flyttefirma nær Allerød, der kan hjælpe dig med en sikker og problemfri flytning. Her på siden kan du læse mere om, hvad vi kan tilbyde dig, hvis du hyrer os til en flytteopgave.

Bliv mødt af smilende og imødekommende flyttemænd

At skulle flytte fra en bolig til en anden – eller fra en virksomhed til en ny lokation – kan være stressende og hektisk. Derfor er det vigtigt for os at kunne give dig en god oplevelse. Hyrer du os til at varetage din flytning i Allerød, får du imødekommende flyttemænd med høj energi og godt humør med i købet. Vores flyttemænd er erfarne og uddannede – og de elsker deres fag. De vil gøre deres bedste for, at din flytteoplevelse bliver god – og de står også klar til at hjælpe dig, hvis du søger en handyman til opsætning af lamper, montering af fjernsyn eller noget tredje.

Hvorfor bruge os som flyttefirma i Allerød?

Hvad siger kunderne fra Allerød?

★★★★★

Kanon arbejdsindsats!

Vi havde kontaktet Holger Danske da vi skulle flytte. Vi fik sendt en konsulent ud gratis og uforpligtende hvilket var fedt da det gav en ro i maven over hvad vi skulle bruge. Vi fik anbefalet at gøre det på timepris, med tre flyttemænd og en afspærring. Vi havde fornøjelsen af at få Daniel, Sandy og Patrick ud til en flytning fra en 5. Sal uden elevator. De havde dog først mulighed for at komme en time senere end aftalt, grundet diverse sygdom og corona. Men hold nu kaje de gav den gas for at indhente den tabte tid. Har sjældent set nogle knokle så meget og de fik vores flytning til at forløbe gnidningsfrit! Kæmpe tak til jer tre, som trods i skulle ud til endnu en 5. Sals flytning efter os stadig gav den fuld gas. Kan anbefale herfra.
Trust-Pilot
Christoffer
via Trustpilot

★★★★★

Professionel flytning med glimt i øjet

Vi havde en super oplevelse med tre friske fyre fra Holger Danske, Victor, Oscar og Andreas. De var professionelle og effektive og klarede selv de største møbler med legende lethed. Samtidig havde de et højt humør og gjorde hele flytningen til en positiv oplevelse. Jeg vil helt klart vælge Holger Danske til min næste flytning og giver dem min bedste anbefaling.
Trust-Pilot
Arne
via Trustpilot

★★★★★

God oplevelse

Vi har været meget tilfredse med at have Holger Danske til at flytte for os, fra Haderslev og foreløbig til deres depot i Aarhus. Fire friske flyttefolk ankom i godt humør, til den aftalte tid. Selvom vi synes, at vi havde pakket de fleste af møblerne tilstrækkeligt godt ind, fik alle møblerne lige en ekstra gang tæppe/strækplast indpakning, før de blev båret ud til flyttebilerne. Alt foregik yderst professionelt, i en god atmosfære og vi følte os trykke ved, at se den måde vores indbo blev håndteret på. 5 store velfortjente stjerner til Holger Danske og de 4 omhyggelige og professionelle flyttefolk.
Trust-Pilot
Poul
via Trustpilot
Navn

Vi tilbyder hjælp til både erhvervs- og privatflytning i Allerød

Skal din virksomhed flytte til udlandet? Eller har du fundet en ny bolig tættere på dit arbejde? Uanset hvilken flytteopgave, du står overfor, kan vi hjælpe. Vores flyttemænd er uddannede til at udføre professionelt arbejde af høj kvalitet.

Vi hjælper både privatpersoner og virksomheder i vores flyttefirma i Allerød. Det kan du gøre dig klogere på herunder.

Effektiv privatflytning

Med mere end 40 års erfaring i vores flyttefirma i Allerød har vi opnået kompetencer nok til at hjælpe dig med en privatflytning uden problemer. Vi er uddannet i håndtering af gods i både opgange og trappe – og vi kan også hjælpe dig.

At skulle overlade sine ejendele i andres hænder er ikke nødvendigvis nemt – og det respekterer vi.

Derfor har vi Danmarks bedste flytteforsikring på dine ejendele for at gøre det nemmere for dig at flytte. Vi håber, at det kan gøre flytteprocessen mere tryg og behagelig for dig.

Erhvervsflytning og udstationering

Hos Holger Danske kan vi hjælpe din virksomhed med en billig erhvervsflytning eller udstationering til udlandet. Vi kan hjælpe med alt lige fra at pakke ting og udstyr ned til transport og samling af møbler.

Derudover tilbyder vi et besøg af en professionel flyttekonsulent, som sammen med dig kan finde ud af, hvad dine behov består af og derefter give et godt estimat på den helt rigtige pris.

Dermed kan vi bedst muligt hjælpe med at flytte din virksomhed til en ny lokation uden problemer, hvor du heller ikke møder overraskelser. Vi afholder altid vores aftaler om betingelser og priser, så du får det, du skriver under på.

Flyttefirma Allerøde med ned- og udpakningsservice til fordelagtig pris

Hvis du føler, at flytningen er uoverskuelig, tilbyder vi en attraktiv ned- og udpakning service, så du slipper for alt besværet. 

Vores professionelle flyttemænd kan hjælpe dig, hvis du ikke har tid eller overskud. De kan sørge for at pakke dine ejendele, transportere dem og endda pakke dem ud ved den nye lokation.

Giv os et kald på telefon 38 38 50 50 eller skriv til os på info@holger-danske.dk, hvis du gerne vil høre mere om vores flytteservice.