FLYTTEFIRMA ALLERØD

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Case på flytning i Allerød

Vi fik en opgave, som gik på at flytte en virksomhed nær Allerød, som skulle skifte sit tidligere kontorer på 600 kvm. ud med nye lokaler på 1000 kvm.

Opgaven blev udført på en klassisk re-location løsning, som er meget populær generelt til erhvervsflytning. Vores flyttefirma står for det hele selv, det gælder både nedpakning, kørsel, udpakning og de generelle handman opgaver.

Vi fik nøglerne fra virksomheden kl. 15.00 om Fredagen. Vi blev færdig med de sidste ting af flytningen allerede kl. 7.00 mandag morgen, før de ansatte skulle møde ind på arbejde.

Til højre har vi en video, hvor den flytteansvarlige partner i firmaet giver sin mening om oplevelsen.

Dit lokale Flyttefirma Allerød

Hvis du bor i Allerød, og leder efter en effektiv, pålidelig og erfaren flyttefirma på Sjælland, så har du fundet det rigtige sted.

I Allerød har Holger Danske flytteforretning været det lokale flyttefirma i mere end 40 år.

Vi har igennem mange år lave 1.000 af flytninger, både til og fra Allerød, Birkerød, Hillerød og Hørsholm og derfor kan vi i al beskedenhed sige, at vi er lokalsamfundets foretrukne valg, når de står og mangler et flyttefirma.

Du kan allerede nu bestille et gratis flyttetilbud i Allerød, så vi kan måske allerede kan hjælpe med din flytning i dag eller i morgen. Giv os et ring eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Hvorfor bruge os som flyttefirma i Allerød

Det bedste Flyttefirma i Allerød

Der skal være nogen misforståelser om, at vi bare siger nej til en masse efterspurgt arbejde. Tværtimod, så hjælper vi så mange kunder, som vi overhoved kan. Dog tror vi stadigt på, at win/win eller ingen aftale er den bedste filosofi, når man skal drive en virksomhed med succes.

De fleste personer og familier, som vi flytter for, så skal de også en dag bruge et flyttefirma igen. Om det er børnene som forlader reden, eller når familien skal flytte til et nyt sted, så har de brug for et flyttefirma, som er erfaren, pålideligt og solidt.

Når de endelig har brug for et flyttefirma i Albertslund, så er det selvfølgelig Holger Danske Flytteforretning, som vi vil have, at de peger på. Det kan kun opnås, hvis kunderne har haft en særlig oplevelse, som de ikke kan få fra flyttefirmaer.

Flyttefirma i Allerød med mere end 40 års erfaring

Planlægger du at flytte din virksomhed til en anden lokation? Eller står du som privatperson og har fundet et nyt hjem? Så kan du med fordel læse videre her.

Holger Danske er et professionelt flyttefirma nær Allerød, der kan hjælpe dig med en sikker og problemfri flytning. Her på siden kan du læse mere om, hvad vi kan tilbyde dig, hvis du hyrer os til en flytteopgave.

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Dét siger kunder om opbevaring

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Vi tilbyder hjælp til både erhvervs- og privatflytning i Allerød

Skal din virksomhed flytte til udlandet? Eller har du fundet en ny bolig tættere på dit arbejde? Uanset hvilken flytteopgave, du står overfor, kan vi hjælpe. Vores flyttemænd er uddannede til at udføre professionelt arbejde af høj kvalitet.

Vi hjælper både privatpersoner og virksomheder i vores flyttefirma i Allerød. Det kan du gøre dig klogere på herunder.

Effektiv privatflytning

Med mere end 40 års erfaring i vores flyttefirma i Allerød har vi opnået kompetencer nok til at hjælpe dig med en privatflytning uden problemer. Vi er uddannet i håndtering af gods i både opgange og trappe – og vi kan også hjælpe dig.

At skulle overlade sine ejendele i andres hænder er ikke nødvendigvis nemt – og det respekterer vi.

Derfor har vi Danmarks bedste flytteforsikring på dine ejendele for at gøre det nemmere for dig at flytte. Vi håber, at det kan gøre flytteprocessen mere tryg og behagelig for dig.

Erhvervsflytning og udstationering

Hos Holger Danske kan vi hjælpe din virksomhed med en billig erhvervsflytning eller udstationering til udlandet. Vi kan hjælpe med alt lige fra at pakke ting og udstyr ned til transport og samling af møbler.

Derudover tilbyder vi et besøg af en professionel flyttekonsulent, som sammen med dig kan finde ud af, hvad dine behov består af og derefter give et godt estimat på den helt rigtige pris.

Dermed kan vi bedst muligt hjælpe med at flytte din virksomhed til en ny lokation uden problemer, hvor du heller ikke møder overraskelser. Vi afholder altid vores aftaler om betingelser og priser, så du får det, du skriver under på.

Flyttefirma Allerøde med ned- og udpakningsservice til fordelagtig pris

Hvis du føler, at flytningen er uoverskuelig, tilbyder vi en attraktiv ned- og udpakning service, så du slipper for alt besværet.

Vores professionelle flyttemænd kan hjælpe dig, hvis du ikke har tid eller overskud. De kan sørge for at pakke dine ejendele, transportere dem og endda pakke dem ud ved den nye lokation.

Giv os et kald på telefon 38 38 50 50 eller skriv til os på info@holger-danske.dk, hvis du gerne vil høre mere om vores flytteservice.

Bliv ringet op

Navn

Få et gratis flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)