Flyttefirma Amager

Over 40 års erfaring med flytninger til og fra Amager.

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Case på flytning i Amager

Vi fik til opgave, at flytte en virksomhed omkring Amager, da de skulle skifte deres nuværende kontorer på små 600 kvm. ud med sprit nye 1000 kvm. lokaler.

Det blev til en klassisk re-location løsning, som er ret populær for erhvervsflytning, hvor vi som flyttefirma, vil komme til at stå for hele nedpakningen, kørsel, udpakningen og handman arbejdet.

Om Fredagen fik vi nøglerne kl. 15, hvor vi fik flyttede de sidste ting kl. 7. Mandag morgen, før medarbejderne mødte ind på arbejde. 

I denne video kan du se hvad den flytteansvarlige partner i firmaet mener om oplevelsen.

I videoen til højre kan du se, hvad vores flytteansvarlige partner i firmaet mener om oplevelsen.

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

Flyttefirma Amager når du har brug for professionel flyttehjælp

Skal du flytte til et nyt hus eller en ny lejlighed? Eller har din virksomhed planer om en udstationering til udlandet? Så er du landet det helt rette sted.

Holger Danske er et professionelt flyttefirma nær Amager, der kan hjælpe med en højkvalitets-flytning. Her kan du få mere viden om, hvem vi er, og hvad vi tilbyder vores kunder.

Få gratis hjælp af en flyttekonsulent hos vores flyttefirma på Amager

Hvis du har planer om at flytte et sted på Sjælland, kan det være rart med professionel hjælp til at finde hoved eller hale i processen. Den hjælp kan du få hos os.

Vi tilbyder gratis hjælp fra en flyttekonsulent, der kan give et estimat på den rigtige pris. Vores konsulenter er dygtige, og de rådgiver dig godt fra start af, så du kan være tryg ved at flytte.

Hvordan vil en privatflytning på Amager foregå?

Før du beslutter dig for at hyre et flyttefirma på Amager, kan det måske være rart for dig at høre lidt mere om selve flytteprocessen.

Typisk tager det mellem 6-8 timer at flytte en familie fra et hus til et andet, men det kan variere alt efter mængden af ejendele, afstanden og antallet af etager. Det er også forskelligt alt efter tilvalgte services.

Hos Holger Danske tilbyder vi flere flytteservices såsom ned- og udpakning eller handyman service, hvor vores flyttemænd hjælper med alt fra montering af møbler til opsætning af lamper.

Vi laver hvert år utallige flytninger fra Amager og er derfor det fortrukne flyttefirma i København.

Gode grunde til at vælge os som flyttefirma Amager

★★★★★

To gange N er fantastiske!

Niki og Nicki var simpelthen helt fantatiske. De kan anbefales med STORE bogstaver. De tog hele flytningen med et smil, selvom det var tunge og besværlige ting. En helt igennem fantastisk oplevelse, og næste gang I skal flytte, så skal I ikke tøve med at bede om at få Niki og Nicki. Det vil I ikke fortryde. Tusind tak for hjælpen!
Trust-Pilot
Frederik
via Trustpilot

★★★★★

Vi var meget tilfredse med Holger…

Vi var meget tilfredse med Holger Danske flytteforretning, både i forbindelse med tilbud, nedpakning og selve flytningen. Det var meget venlige og kompetente medarbejdere vi mødte gennem hele forløbet. Vi kan kun anbefale Holger Danske.
Trust-Pilot
Lisbeth
via Trustpilot

★★★★★

Igen fik vi en helt fantastisk service

Igen fik vi en helt fantastisk service, at blive mødt med smil og opleve at ens flytning går som en leg, vores ønsker om placering blev imødekommet med et smil også selvom vi ændrede placering efterfølgende, super god oplevelse Tusind tak til Daniel, Emil og Niki 😁
Trust-Pilot
Maj-Britt & Jens
via Trustpilot
Navn

Vi imødekommer dine ønsker hos vores flyttefirma på Amager

Du aftaler med flyttekonsulenten, hvor meget der skal forberedes, inden vi ankommer.

Det, I sammen finder frem til, vil stå skrevet under betingelser i ordrebekræftelsen, så du trygt kan stole på, at vi overholder alt, hvad vi har aftalt.

Mange af vores kunder foretrækker at bestille flytning på timepris, hvor det er op til dem selv, hvor meget arbejde flyttemændene skal klare. Andre vælger en fast pris, hvor alt skal være pakket og klar til at blive flyttet, når vi kommer.

På den måde er vi meget fleksible, og vi imødekommer altid dine ønsker bedst muligt hos vores flyttefirma på Amager.

Hvad skal du ellers være opmærksom på?

Når du skal flytte fra en adresse til en anden, kan der opstå andre uforudsete omkostninger, udover overflytningen. Og det kan være irriterende, når du pludselig skal punge ud med flere penge end beregnet.

Som professionelt flyttefirma overholder vi altid aftalte priser og leveringer.

Herunder har vi lavet en liste over de yderligere omkostninger, der kan opstå, så du kan være godt forberedt.

Indboforsikring

Du betaler garanteret for en indboforsikring, hvor du bor nu. Men prisen kan ændre sig, selvom du flytter til en lignende bolig.

Prisen afhænger blandt andet af din nye boligs placering og område.

Møbler

Måske har du en seng eller blød sofa, som du elsker. Men den nye bolig kan have nye mål, der ikke passer med dine nuværende møbler.

Derfor kan du være nødsaget til at købe nye møbler i forbindelse med din flytning. Hvis det sker, anbefaler vi, at du sælger de gamle møbler, så omkostningerne kan udlignes.

Nye leverandører

Ligesom det er tilfældet med din indboforsikring, kan du også være nødsaget til at skulle betale mere eller ændre leverandør, når det kommer til TV-/bredbåndsudbyder, el-leverandør eller bank.

Bestil flyttemænd på Amager - ring eller skriv til os

Vil du gerne have hjælp til at flytte? Så hører vi altid gerne fra dig.

Du kan fange os på telefon 38 38 50 50 eller skrive til os på info@holger-danske.dk.