FLYTTEFIRMA AMAGER

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Case på flytning i Amager

Vi fik til opgave, at flytte en virksomhed omkring Amager, da de skulle skifte deres nuværende kontorer på små 600 kvm. ud med sprit nye 1000 kvm. lokaler.

Det blev til en klassisk re-location løsning, som er ret populær for erhvervsflytning, hvor vi som flyttefirma, vil komme til at stå for hele nedpakningen, kørsel, udpakningen og handman arbejdet.

Om Fredagen fik vi nøglerne kl. 15, hvor vi fik flyttede de sidste ting kl. 7. Mandag morgen, før medarbejderne mødte ind på arbejde.

I denne video kan du se hvad den flytteansvarlige partner i firmaet mener om oplevelsen.

I videoen til højre kan du se, hvad vores flytteansvarlige partner i firmaet mener om oplevelsen.

Gode grunde til at vælge os som flyttefirma Amager

Flyttefirma Amager når du har brug for professionel flyttehjælp

Skal du flytte til et nyt hus eller en ny lejlighed? Eller har din virksomhed planer om en udstationering til udlandet? Så er du landet det helt rette sted.

Holger Danske er et professionelt flyttefirma nær Amager, der kan hjælpe med en højkvalitets-flytning. Her kan du få mere viden om, hvem vi er, og hvad vi tilbyder vores kunder.

Få gratis hjælp af en flyttekonsulent hos vores flyttefirma på Amager

Hvis du har planer om at flytte et sted på Sjælland, kan det være rart med professionel hjælp til at finde hoved eller hale i processen. Den hjælp kan du få hos os.

Vi tilbyder gratis hjælp fra en flyttekonsulent, der kan give et estimat på den rigtige pris. Vores konsulenter er dygtige, og de rådgiver dig godt fra start af, så du kan være tryg ved at flytte. Vores flyttekonsulenter har stor erfaring med flytninger på Amager, i Tårnby og København generelt og ved præcis hvordan du får den bedste service. 

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Dét siger kunder om os

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Vi imødekommer dine ønsker hos vores flyttefirma på Amager

Du aftaler med flyttekonsulenten, hvor meget der skal forberedes, inden vi ankommer.

Det, I sammen finder frem til, vil stå skrevet under betingelser i ordrebekræftelsen, så du trygt kan stole på, at vi overholder alt, hvad vi har aftalt.

Mange af vores kunder foretrækker at bestille flytning på timepris, hvor det er op til dem selv, hvor meget arbejde flyttemændene skal klare. Andre vælger en fast pris, hvor alt skal være pakket og klar til at blive flyttet, når vi kommer.

På den måde er vi meget fleksible, og vi imødekommer altid dine ønsker bedst muligt hos vores flyttefirma på Amager.

Hvad skal du ellers være opmærksom på?

Når du skal flytte fra en adresse til en anden, kan der opstå andre uforudsete omkostninger, udover overflytningen. Og det kan være irriterende, når du pludselig skal punge ud med flere penge end beregnet.

Som professionelt flyttefirma overholder vi altid aftalte priser og leveringer.

Herunder har vi lavet en liste over de yderligere omkostninger, der kan opstå, så du kan være godt forberedt.

Indboforsikring

Du betaler garanteret for en indboforsikring, hvor du bor nu. Men prisen kan ændre sig, selvom du flytter til en lignende bolig.

Prisen afhænger blandt andet af din nye boligs placering og område.

Møbler

Måske har du en seng eller blød sofa, som du elsker. Men den nye bolig kan have nye mål, der ikke passer med dine nuværende møbler.

Derfor kan du være nødsaget til at købe nye møbler i forbindelse med din flytning. Hvis det sker, anbefaler vi, at du sælger de gamle møbler, så omkostningerne kan udlignes.

Nye leverandører

Ligesom det er tilfældet med din indboforsikring, kan du også være nødsaget til at skulle betale mere eller ændre leverandør, når det kommer til TV-/bredbåndsudbyder, el-leverandør eller bank.

Bliv ringet op

Navn

Bestil flyttemænd på Amager

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)