FLYTTEFIRMA BIRKERØD

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Eksempel på erhvervsflytning i Birkerød

Vi får hos Holger Danske Flytteforretning, mange forskellige opgaver ind. Som landets førende flyttefirma varetager vi både flytninger for privatpersoner og for virksomheder i Birkerød og omegn.

Et eksempel på nogen af de erhvervsflytninger vi foretager, er da vi skulle flytte en virksomhed, der skulle skifte hovedkvarter.

Her benyttede vi os af vores populære Re-location løsning, som indeholder alt en virksomhed har brug for.

Med den løsning klarer vi både nedpakning, selve flytningen og udpakningen igen på det nye kontor. Derudover udfører vi også diverse handymand opgaver, som der må være behov for.

For at vi forstyrre så lidt som muligt og ikke forhindrer en god arbejdsgang, så fik vi nøglerne fredag kl. 15 og kunne præsentere et helt nyt og klart kontor om mandagen kl. 7.

Er du nysgerrig på at høre hvad kunden synes om vores flyttefirma i Birkerød? Så tryk på videoen og hør hvad den ansvarlige partner synes.

Få de bedste flyttemænd i Birkerød

En sikker og effektiv flytning, kræver gode flyttemænd. Så simpelt er det. For os er det vigtigt at give dig som kunde en god oplevelse og sikre en gnidningsfri flytning i Birkerød.

Vi har derfor nogen af landets bedste flyttemænd, til at håndtere din flytning.

Med vores flyttefirma i Birkerød får du kun flyttemænd der er uddannede, erfarne og som har prøvet kræfter med mange former for flytninger.

Så uanset om du har behov for hjælp til tungløftnedpakninghandymandopgaver eller noget helt fjerde, så står vi klar til at hjælpe.

Hvis det lyder som noget for dig, skal du være meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular, sende os en mail eller give os et kald. Så vender vi tilbage til dig.

Hvorfor lige vælge os som dit flyttefirma i Birkerød?

Hvem er Holger Danske Flytteforretning?

Vi er et landsdækkende flyttefirma, der lægger vægt på fornuftige priser, god service og kvalitetsarbejde frem for alt. Når du har brug for et flyttefirma i Birkerød og kontakter os, så er det vigtigt for os at du føler du har lavet en god handel.

Vi fokuserer altid på at lave aftalerne så de er win/win for begge parter. Ved at vælge os som dit flyttefirma i Birkerød, har du en partner der kan håndtere alle aspekter af din flytning. Vi kan både klare mindre private flytninger, erhvervsflytninger, ja endda flytninger af lagerhaller. Vi tilbyder derudover også opbevaring i vores egen overvågede lagerhal.

Dansk flyttefirma med +40 års erfaring

For mere end 40 år siden, blev Holger Danske Flytteforretning grundlagt. Det blev bygget på grundstenene god service og at det skal være en god oplevelse at flytte. Det er en mission vi i dag 40 år senere, med stolthed kan sige lykkedes. Som landets førende flyttefirma hjælper vi danskerne med at flytte i Birkerød og i resten af landet. Vi flytter både folk rundt i landet og i hele verden.

I dag drives Holger Danske Flytteforretning af Tommy Besby der er dirketør og som har ansvaret for vores mere end 50 medarbejdere.

Et grønt flyttefirma i Birkerød

Vi er ikke bare et almindeligt flyttefirma. Vi er et ansvarligt flyttefirma der går op i det aftryk vi efterlader os. Vi går op i at være så grønne som muligt og ikke kun tilbyde god service, men også være miljøansvarlige. Det har gjort at vi derfor har fået indsat partikelfiltre i alle vores lastbiler, da det minimerer udvidelsen af CO2. Derudover har vi også vores trucks ud på lageret med eldrevne trucks for at være så bæredygtig som muligt.

Så hvis du ønsker at støtte et flyttefirma i Birkerød der ikke kun er professionelle og erfarne, men også tager sit ansvar for miljøet – Så er vi de helt rette at kontakte.

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Hvad siger kunderne i Birkerød?

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Et flyttefirma der kan klare din private- og erhvervsflytning

Med mere end 40 års flytteerfaring, findes der ikke de flytteopgaver vi ikke kan håndtere. Vi kan blandt andet hjælpe med: 

Effektiv privatflytning i Birkerød og omegn

Er du ved at planlægge en flytning til Birkerød, LyngbyHillerød eller et helt fjerde sted på Sjælland og er ved at miste overblikket?

Så lad os hjælpe dig. At flytte er en proces hvor man som person har rigtig mange bolde i luften. Alt skal opsiges og gennemgås i ens nuværende bolig og i den nye er der endnu flere ting der skal tilmeldes og gennemgås. For at gøre det så nemt som muligt, kan det være en rigtig god ide at få hjælp fra et flyttefirma i Birkerød.

Ved at lade os håndtere din privatflytning, fjerner du adskillige stressfaktorer, så du får mere overskud. Vi kan håndtere alt ved din flytning helt fra at pakke dit gamle hjem ned, flytte det, og endda pakke ud i dit nye hjem. Hvis du har behov for det, tilbyder vores flyttefolk i Birkerød også at lave diverse handymandopgaver, så du kan få sat lampen og hylden op med det samme. Derudover kan vi også lave flytterengøringen for dig.

Med andre ord, vi kan håndtere alt det praktiske, så du kan fokusere på mere spændende ting.

Hvis det lyder som noget du godt kunne bruge, så ser vi frem til at høre fra dig. Når du kontakter os, kommer du i kontakt med en af vores gratis flyttekonsulenter. Vedkommende besigtiger din flytning, samt vejleder og rådgiver gennem hele processen. På den måde ved vi præcis hvad vi skal håndtere og hvordan vi bedst gør det. Det gør det både nemmere for os og giver dig en bedre flytning.

Erfaren erhvervsflytning i Birkerød

Med mere end 40 års erfaring, hjælper vi naturligvis også en masse virksomheder med deres erhvervsflytninger i Birkerød og resten af landet. Vi står derfor til rådighed uanset om du blot skal have rykket nogen kontorpladser rundt, eller have et helt nyt hovedkvarter. 

Vores flyttekonsulenter sikrer at i får lige præcis de flyttemænd og biler som i har behov for. For os er det vigtigste at det hele forløber som det skal og uden komplikationer undervejs. Hvis det lyder som noget for dig, så skal du være velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare din forespørgsel. 

Kontakt os i dag

Hvis det lyder som noget for dig. Så skal du være velkommen til at kontakte os. Du kan vælge at udfylde vores kontaktformular her på siden. Alternativt kan du også sende os en mail på info@holger-danske.dk eller give os et kald på 38 38 50 50 hvor vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Bliv ringet op

Navn

Få et flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)