FLYTTEFIRMA BRØNDBY

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Case på flytning i Brøndby

Vi fik opgaven at flytte en virksomhed i nærheden af Brøndby, som ønskede at flytte deres nuværende kontorer på 600 kvm til nye lokaler på 1000 kvm.

Vi tilbød en re-location, som er en god løsning til erhvervsflytninger. Som flyttefirma stod vi for alt arbejdet heriblandt nedpakning, transport, udpakning og øvrige handyman arbejdsopgaver.

Fredag kl. 15 modtog vi nøglerne, og kunne allerede mandag morgen kl. 7, aflevere nøglerne tilbage til virksomheden. Efterfølgende gennemgik vi flytningen, inden medarbejderne mødte ind.

Se med i videoen hvor du kan høre, hvad partneren og den flytteansvarlige for virksomheden synes om oplevelsen.

Brøndbys bedste flyttefirma

Står du overfor en flytning i Brøndby? Så står vi klar til at hjælpe dig. Vi har gennem tiden udført utallige flytninger for glade og tilfredse kunder i Brøndby. Med vores mange års erfaring i Brøndby bliver vi gang på gang valgt af lokalsamfundet til at hjælpe med flytninger.

Vi har en masse forskellige køretøjer og udstyr til at imødekomme alle former for flytninger. Derfor er der ingen opgaver, der er for store eller små, hvad enten om det er erhvervsflytning eller privatflytning. Det gælder uanset, om du skal have med flytning omkring Brøndby, AlbertslundHvidovreIshøj eller andre steder på Sjælland.

Hvorfor vælge Holger Danske som dit flyttefirma?

Vi har mere end 40 års erfaring inden for flytning og transport. Vi lægger stor vægt på kundeservice og tilfredshed. Derfor er vores dygtige og kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din flytning, og vi sørger altid for at alle dine behov og ønsker bliver imødekommet.

Vi vil altid gå en ekstra mil for at sikre, at din flytning bliver så nem og problemfri som muligt.

Vi anvender kun de bedste og opdaterede redskaber og udstyr til at sikre, at dine ejendele bliver behandlet med den største forsigtighed og omsorg under transporten. Så du kan trygt vælge os til at hjælpe med flytningen.

Bæredygtighed og miljømæssig ansvarlighed er noget vi har stor fokus på. Derfor anvender vi grønnere transportmetoder og reducere spild og affald.

Alt i alt er vi et flyttefirma, der kan tilbyde en problemfri og professionel flytning med fokus på kundetilfredshed, kvalitet og bæredygtighed. Så hvis du leder efter et pålideligt flyttefirma til din næste flytning, er vi det perfekte valg for dig. Så gør som mange andre og kontakt os allerede i dag.

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Hvad siger kunderne i Brøndby?

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Vi tilbyder både privatflytning og erhvervsflytning

Privatflytning i Brøndby

Med vores mange år i branchen har vi udført adskillige privatflytninger i Brøndby. Vi tilbyder forskellige services indenfor privatflytning, f.eks. hjælper vi med nedpakning, transport af møbler og ejendele samt opbevaring af genstande.

Vi tilbyder opbevaringsløsninger, hvis du har brug for midlertidig eller langvarig opbevaring af dine genstande, inden du flytter dem til din nye bolig. Vores opbevaringsfaciliteter er sikre og klimakontrollerede og kan rumme alt fra mindre genstande til større møbler.

Vores team af erfarne og professionelle flyttefolk, sikre at du får en problemfri og stressfri flytteoplevelse. Vi ved at hverdagen kan være travl, derfor har vi fokus på fleksibilitet og at tilpasse os til, hvornår det passer dig bedst. Det gør vi ved at tilbyde en skræddersyet løsning, der passer til dine specifikke behov og budgetter.

Erhvervsflytning i Brøndby

Vi har hjulpet mange virksomheder i Brøndby gennem tiden med at flytte. Med vores ekspertise indenfor erhvervsflytning tilbyder vi en bred vifte af services til at sikre en gnidningsfri og smidig flytning.

Vi hjælper med alt fra pakning og transport af inventar og udstyr til koordinering og planlægning af selve flytningen. Vi kan skræddersy en løsning, der passer til virksomhedens ønskede krav. Vores erfarne team sikrer en hurtig og effektiv flytning, så jeres virksomhed kan genoptage normal drift hurtigst muligt.

Vi har høje standarder for vores kvalitet og sikkerhed af flytningen. Derfor anvender vi moderne og effektive transportmidler og udstyr, der sikrer, at jeres inventar og udstyr er beskyttet og bliver leveret sikkert og i god stand til jeres nye placering.

Brug for opbevaring nær Brøndby?

Hvis du har brug for at opbevare dine ejendele tæt på Brøndby, har vi et stort lagerhotel, hvor dine ting trygt og sikkert kan blive opbevaret. Uanset om du skal have opbevaret dine genstande i en længere eller kortere periode, har vi en løsning til dig.

Vores lagerhotel har de rette temperaturer og de bedste muligheder for sikker indpakning, så dine ting altid er i samme stand, som da de kom. Derudover er vores lager tyverisikret og bliver overvåget 24/7.

Bliv ringet op

Navn

Få et flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

Fordelene ved professionel flytning af Holger Danske

At få professionel hjælp til flytning har mange fordele, her er nogle af de vigtigste:

1. Erfaring: Vi har erfaring med at håndtere alle typer af flytninger, store som små. Vi ved, hvordan man pakker og beskytter møbler og andre genstande for at undgå skader under transport.

2. Tidsbesparelse: Flytning kan være en tidskrævende proces, især hvis du gør det selv. Ved at hyre et professionelt flyttefirma kan du spare tid på flytningen, så du hurtigere kan tilpasse dig og starte en hverdag i de nye omgivelser.

3. Sikkerhed: Vi har de nødvendige værktøjer og udstyr til at sikre, at dine genstande er beskyttet under transporten. Vi har også forsikring, der beskytter dine genstande i tilfælde af skade eller tab.

4. Effektivitet: Ved at hyre os kan du være sikker på, at din flytning vil blive udført effektivt og uden problemer. Vi ved, hvordan man koordinerer og planlægger en flytning på en måde, der minimerer stress og forsinkelser.

5. Bekvemmelighed: At flytte kan være en stressende og besværlig proces, men med professionel hjælp kan du slippe for alle bekymringerne og få hjælp til alle opgaver, inklusive pakning, transport og udpakning.

6. Mindre stress: For at minimere stressen, der normalt følger med en flytning, kan du hyre os, så vi kan hjælpe dig. Du kan slippe for bekymringerne ved at lade os tage sig af det hårde arbejde.

Hvad er prisen på flytning i Brøndby?

Alle flytninger er forskellige, derfor afhænger prisen også af opgavens omfang.

Derfor tilbyder vi altid et uforpligtende tilbud, der er tilpasset efter dine specifikke krav. Vi kan dog sikre dig for, at du altid vil få den rette løsning til en fair pris.