FLYTTEFIRMA CHARLOTTENLUND

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Case på erhvervsflytning i Charlottenlund

Hos Holger Danske Flytteforretning får vi mange forskellige opgaver. Vi flytter både privatpersoner og virksomheder i Charlottenlund og omegn. Et eksempel på en af de opgaver vi fik var vi skulle flytte en virksomhed i Charlottenlund, der skulle skifte hovedkvarter. Som flyttefirma skulle vi håndtere hele flytningen, herunder nedpakning, flytning og udpakning samt diverse handymand opgaver.

For os er det vigtigt at forstyrre vores kunder så lidt og sikre de kan fortsætte deres arbejdsgang. Vi fik derfor nøglerne til kontoret fredag kl. 15 og afleverede dem igen mandag kl. 7 hvor deres nye hovedkvarter var gjort klar til dem. I videoen på siden kan du se hvad kunden og den ansvarlige partner synes om vores flytteservice.

Få de bedste flyttefolk i Charlottenlund her

Hos os får du de bedste flyttemænd i Charlottenlund. Vi benytter os kun af uddannede flyttemænd og vi sender løbende vores medarbejdere på udviklingskurser. På den måde sikrer vi at vores flyttefolk er opdateret på de nyeste arbejdsteknikker og kan give dig den bedste og mest gnidningsfrie oplevelse.

Alle vores flyttemænd er udover uddannede, også meget erfarne og de har derfor prøvet kræfter med stort set alle former for flytninger. Så uagtet om du skal have hjælp til tungløft, skal have nedpakninghandymandopgaver eller noget helt fjerde, så har vi de helt rette folk.

Så hvis du ønsker en flytteoplevelse udover det sædvanlige, hvor vores flyttefirma i Charlottenlund sender nogen dygtige og veluddannede flyttemænd ud til dig. Så skal du være velkommen til at kontakte os.

Du kan udfylde vores kontaktformular eller sende os en mail og så vender vi tilbage til dig.

Hvorfor lige vælge os som dit flyttefirma i Charlottenlund?

Hvem er Holger Danske Flytteforretning?

Vi er et landsdækkende flyttefirma med kerneværdierne god service og fornuftige priser. For os er det vigtigste at alle aftaler er win/win og at alle aftaler overholdes til punkt og prikke.

For os er det vigtigt at vi kan dække alle dine behov, så du kun behøver kontakte et flyttefirma i Charlottenlund og lade os stå for det hele. Vi kan hjælpe med alt fra mindre private flytninger, til flytninger af lagerhaller, hvor vi endda også har vores egen overvågede lagerhal hvis du har brug for noget opbevaring.

Et dansk flyttefirma med over 40 års erfaring

Holger Danske Flytteforretning, blev grundlagt for mere end 40 år siden og at give en god oplevelse flyder nærmest i vores blod. Vi har hjulpet danskere med at flytte både nationalt og internationalt. I dag er Tommy Besby vores direktør og har ansvaret over vores 50 medarbejdere. 

Vi er stolte af vores arbejde og sætter en ære i at give dig en god flytteoplevelse. 

Et flyttefirma i Charlottenlund med fokus på miljøet

Hos Holger Danske Flytteforretning, går vi op det aftryk vi efterlader os. For os er det vigtigt ikke kun at være en ærlig og god virksomhed, men faktisk også at være en miljøvenlig en af slagsen.

Vi forsøger at arbejde så bæredygtigt i videst muligt omfang og gør alt hvad vi kan for at være så grøn som mulig. Det er også grunden til at vi på vores lager kun benytter os af eldrevne trucks. Derudover har vi også indsat partikelfiltre i alle vores lastbiler for minimere udvidelsen af CO2.

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Hvad siger kunderne i Charlottenlund?

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Flyttefirma med ekspertise i privat- og erhvervsflytninger

Hos vores flyttefirma findes der ikke de flytninger vi ikke kan hjælpe med. Vi kan blandt andet hjælpe med:

Privatflytning i Charlottenlund og omegn

Er du i gang med at planlægge en flytning til Charlottenlund, HellerupLyngby eller et andet sted på Sjælland, så kan det være svært at holde overblikket. For en flytning bliver hurtig uoverskuelig og der er mange ting man skal tage stilling til. Har jeg styr på internettet i det nye hjem? Har jeg fået afbestilt nettet hertil? Og hvordan er det nu lige med ejerskifteforsikring?

Der er rigeligt at tage stilling til, selve flytningen behøver dog ikke også at være stressende. Ved at vælge os til at håndtere din privatflytning, kan du trygt overgive ansvaret og alt praktikken til os. Vi kan både stå for nedpakning, selve flytningen, udpakning igen og diverse handymand opgaver. Vi kan endda også lave flytterengøringen for dig. Med andre ord, vi kan klare det hele fra A-Z, så du kan fokusere på vigtigere ting.

Hvis det lyder som noget for dig, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi sender gerne en gratis flyttekonsulent ud til dig, så vi ved præcis hvad opgaven indebærer og sikre på vi kan opfylde alle dine forventninger og ønsker.

Erhvervsflytning i Charlottenlund og omegn

Som Danmarks førende flyttefirma, gør vi os naturligvis ikke kun i privatflytninger. Vi har også mange års erfaring og ekspertise i erhvervsflytninger. Uanset om du skal have flyttet nogen enkelte møbler, et helt kontor eller måske ligefrem skifte domicil, så kan vi hjælpe fra start til slut.

Vi tilknytter en af vores erfarne flyttekonsulenter helt gratis, så i får den bedste vejledning og rådgivning. Det er vores måde at sikre på at alt forløber som det skal. For os er det vigtigste at give jer en god og gnidningsfri oplevelse så i får en god start i jeres nye hjem. Så hvis i står overfor en erhvervsflytning og ønsker et flyttefirma i Charlottenlund der kan håndtere flytningen fra A-Z, så er vi måske det helt rette match.

Kontakt os i dag

Så hvis et erfarent flyttefirma med erfaring i både privat- og erhvervsflytninger, samt med Danmarks bedste flytteforsikring lyder som noget for dig – Ja så foreslår vi at du udfylder vores kontaktformular. Vi står klar til at rådgive, vejlede og give dig den optimale og gnidningsfrie flytning. 

Husk vi både tilbyder nedpakning, udpakning, handymandservice og flytterengøringen. 

Så kontakt os i dag og bliv kontakt af en af vores dygtige flyttekonsulenter der hjælper dig med din flytning i Charlottenlund. 

Bliv ringet op

Navn

Få et flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)