Flyttefirma farum

Over 40 års erfaring med flytning til og fra Farum

De bedste flyttemænd i Farum med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Eksempel på en erhvervsflytning i Farum

Hos Holger Danske Flytteforretning, får vi rigtig mange forskellige flytteopgaver ind. Vores flyttefirma i Farum hjælper mange med deres privatflytninger, samt virksomheder med deres erhvervsflytninger. 

Heldigvis er det noget vi glædeligt gør og vi har kapaciteten til at hjælpe dig uanset hvor stor din opgave er. 

Eksempelvis har vi lige hjulpet med at flytte en virksomhed. De skulle skifte hovedkontor og havde brug for en komplet flytteløsning. De søgte en løsning der indeholdte nedpakning, selve flytningen, udpakning samt montering af diverse lamper, hylder osv. 

Heldigvis har vi udviklet en Re-location løsning der indeholder lige netop dette. På den måde fik de alt de havde behov for. 

For at forstyrre arbejdsgangen, mindst muligt, fik vi nøglerne fredag kl. 15 og flyttede det hele weekenden. Det gjorde at  mandag morgen kl. 7 kunne medarbejderne møde ind på deres nye hovedkontor og påbegynde arbejdet. 

I videoen kan du høre hvad den ansvarlige partner synes om lige præcis vores flytteservice. 

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

Stabile & professionelle flyttemænd i Farum

Om en flytning går godt, er meget afhængig af hvor dygtige flyttemændene er. Det er derfor vigtigt for os at have de bedste flyttefolk i Farum, så vi er sikre på at give god service. 

Alle flyttemænd hos Holger Danske Flytteforretning, har været igennem 3,5 års flytteuddannelse. Derudover sender vi løbende alle medarbejdere på kompetencekurser. Det er vores måde at sikre på at vores flyttemænd i Farum og resten af landet, altid leverer den bedste service. 

Vores flyttemænd er derfor også uddannet til både at lave tungløft og diverse handymand opgaver. Derudover tilbyder vi selvfølgelig også at stå for din nedpakning og udpakning. 

Ved at vælge os som dit flyttefirma i Farum, får du derfor alt du har brug for, samlet hos os. 

Vores flyttefirma i Farum, varetager gerne det hele for dig, så du blot skal fokusere på indretningen af dit nye hjem. 

Hvem er Holger Danske Flytteforretning?

Holger Danske Flytteforretning er et dansk flyttefirma der blev stiftet for mere end 40 år siden. Vi blev stiftet med principperne om god service, fornuftige priser og at det skal være en god oplevelse at flytte. 

Det er princippet vi stadig i dag, mere end 40 år senere, lever efter. Vi hjælper danskerne med alt fra mindre private flytninger og til større erhvervsflytninger. 

Vi kan endda også opbevare dine ejendele for dig i vores overvågede lagerhal.

For at give en fuld pakke løsning til en fornuftig pris, er nemlig det vi tror på er vejen frem. 

Vi lever af tilbagevendende kunder og det vigtigste for os er at give dig så god en oplevelse at du kunne finde på at bruge os igen, hvis du en dag skal flytte igen. 

Flyttefirma i Farum med ekspertise i privat- og erhvervsflytninger

Som flyttefirma i Farum og resten af landet i mere end 40 år, har vi håndteret stort set alle former for flytninger der findes. Vi står derfor klar til at hjælpe dig, uanset hvordan din flytning ser ud. Vi kan blandt andet hjælpe med: 

Privatflytning i Farum

Står du over for en flytning og har brug for et flyttefirma i Farum? Måske skal du til Lyngby, Hillerød, Helsingør eller et helt fjerde sted på Sjælland

At flytte kan hurtigt blive en uoverskuelig præcis. Heldigvis er vores flyttefirma i Farum, eksperter i at gøre det nemt og effektivt. 

Vores flyttefirma i Farum, kan hjælpe dig med alt det du mangler overskud eller tid til. Vi kan selvfølgelig flytte din ting, men vi kan også stå for nedpakningen, udpakning og handymandopgaver. Vi kan endda opbevare det for dig og lave den afsluttende flytterengøring hvis du har behov for det. 

På den måde kan du fjernet en masse praktiske bekymringer og opgaver, og have mere fokus på det spændende ved at starte et nyt kapitel. Vi hjælper også hvert år utallige mennesker med at flytte til udlandet. Med os ved din side, har du en partner der kan sikre din flytning forløber gnidningsfrit og uden komplikationer. 

Ved at vælge vores flyttefirma i Farum, får du også gratis, tilknyttet en flyttekonsulent. Vores flyttekonsulent, vil guide og vejlede dig til hvordan du bedst får opfyldt dine ønsker og behov. Dit tilbud vil være skræddersyet ud fra hvad du ønsker dig. På den måde er du sikker på kun at betale for hvad du har brug for. 

Hvis det lyder som noget for dig, så skal du være meget velkommen til at kontakte vores flyttefirma i Farum. Vores flyttekonsulent, står klar til at hjælpe dig med din flytning i Farum. 

Effektiv erhvervsflytning i Farum

Hvert år hjælper vi mere end 10.000 med at flytte. Her i blandt også en masse virksomheder. Vi har hjulpet utallige virksomheder med deres erhvervsflytninger i Farum og resten af landet. Med mere end 40 års erfaring, har vi fået opbygget de bedste rutiner og sikret os at vi er det foretrukne sted for de bedste flyttemænd at arbejde. Det gør os rustet til en lang række forskellige flytninger og udfordringer. Uanset jeres behov, har vi derfor de nødvendige flyttefolk og det nødvendige udstyr til at løfte jeres flytning i mål. Vores gratis flyttekonsulenter er der for at sikre i får alt i har behov for, og intet mindre. 

Kontakt os i dag og hør hvordan vores flyttefirma i Farum, kan gøre jeres flytning nemmere. 

Hvad siger vores kunder i Farum?

★★★★★

Rigtig god oplevelse!

Vi flyttede fra 2 lejligheder på hhv. 3. og 2. sal til et rækkehus. Amsal, Samuel og Emil var rigtig søde, hjælpsomme og meget effektive. Dagen gik over al forventning og lejlighederne var hver især tømt på under en time.
Trust-Pilot
Line
via Trustpilot

★★★★★

Rigtig god service fra start til slut

Rigtig god service fra start til slut! Flyttemændene Peter Wigger og Gustav Dahl gjorde et imponerende stykke arbejde 🙂
Trust-Pilot
Sidse
via Trustpilot

★★★★★

Genial flytning!

Vi havde helt genial flytning takket være af Mikki, Dian og Nicolai Rex! De var helt vildt effektive og utrolig rare og hjælpsomme. Kæmpe anbefaling!!!
Trust-Pilot
Pernille
via Trustpilot

Hvorfor du bør vælge os som dit flyttefirma i Farum

Kontakt dit flyttefirma i Farum

Hvis du ønsker et dygtigt og erfarent flyttefirma i Farum, der kan sikre dit næste hjem eller arbejdsplads en god start – Så skal du være velkommen til at kontakte os! Vores flyttefirma i Farum, sidder klar til at hjælpe dig.

Du kan kontakte os på info@holger-danske.dk eller du kan ringe til os på 38 38 50 50. Du kan også udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig. 

Navn