FLYTTEFIRMA FREDERIKSBERG

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Case på flytning i Frederiksberg

Vi fik den opgave, at flytte en virksomhed nær Frederiksberg, da de skulle skifte deres kontorer på 600 kvm. ud med nye 1000 kvm. lokaler.

Det endelige valg blev til en ordinær re-location løsning, som er meget standard for erhvervsflytninger. Her stod vi som flyttefirma for det hele, blandt andet nedpakning, kørsel, udpakning og handman opgaver.

Vi fik nøglerne kl. 15 om Fredagen, hvor vi kl. 7 Mandag morgen fik afsluttede det sidste af flytningen, lige før medarbejderne skulle møde ind.

I denne video kan du se hvad den flytteansvarlige partner i firmaet mener om oplevelsen.

i videoen kan du se, hvad den flytteansvarlige partner i vores firma mener om oplevelsen.

Dit flyttefirma nær Frederiksberg

Undgå parkeringsbesværet i de små gader rundt på Frederiksberg, og hyr i stedet et flyttefirma i København til at varetage din flytning. Ved at overlade parkeringskaosset til andre kan du selv koncentrere dig om indretningen af din nye lejlighed. Desuden slipper du for alle de tunge løft – dem klarer vi også for dig.

Vi er der med vores hjælp, når vores kunder har brug for den, og vi gør alt for at kunne opretholde vores høje service- og kvalitetsniveau. Kontakt os med det samme og få lettet din flyttebyrde.

Hvorfor bruge os til privatflytning på Frederiksberg?

Det bedste Flyttefirma i Frederiksberg

Vi hjælper så mange vi kan, og siger ikke bare nej til en masse arbejde. Dog tror vi stadigt på, at win/win eller ingen aftale er den bedste måde at drive en virksomhed på.

Størstedelen af de personer og familier som vi flytter for, har brug for et flyttefirma igen en dag. Hvis det er når børnene flytter hjemmefra, eller hvis familien skal flytte boligen ud, så er det rart at have et solidt, pålideligt og erfaren flyttefirma.

Når det sker skal de selvfølgeligt pege på, et vidst flyttefirma i Frederiksberg og det er selvfølgeligt Holger Danske Flytteforretning. Den eneste måde det kommer til at sker er, hvis de har haft en oplevelse ud over det sædvanlige.

Når det skal ske, så er det selvfølgelig et bestemt flyttefirma i Frederiksberg, som selvfølgeligt er Holger Danske Flytteforretning. Det kommer naturligvis kun til at ske, hvis kunderne har haft en ekstraordinær oplevelse ud over det, som de plejer.

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Hvad siger kunderne i Frederiksberg?

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Frederiksbergs bedste flyttefirma

Med over 1.600 gode anmeldelser fra tidligere glade kunder, tør vi godt kalde os selv for det bedste flyttefirma på Frederiksberg. Og det siger ikke så lidt. Der findes en masse flyttefirmaer i hele landet, men med gode anmeldelser, glade kunder og mere end 40 års erfaring ligger vi ret godt.

En af de helt store grunde til at folk benytter os igen og igen, er blandt andet at vi ved præcis hvad vi laver og hvordan vi gør din flytning så nem og effektiv som mulig. Gennem de sidste 40 år har vi forbedret vores arbejdsgange, så vi effektivt men skånsomt, kan flytte dine ejendele.

Det er en stor tillidssag at have andre til at varetage dine ting og transportere dem. Så det er vigtigt for os at du er tryg. Derfor møder vi altid glade og friske op på din adresse og bruger altid gerne den tid det nu tager, at besvare eventuelle spørgsmål.

Det er vores klare erfaring, at når vi hver dag tager vores opgave seriøst og udfører et effektivt stykke arbejde, forbliver vores kunder også trygge og så kan vi alle have en succesfuld flyttedag.

Mangler du et flyttefirma i nærheden af Frederiksberg?

Er du netop i gang med at planlægge din forestående flytning, og mangler du et flyttefirma nær Frederiksberg, er vi det oplagte valg. Vi har stor erfaring med flytning i større byer på Sjælland, samt de forskellige bydele i København, såsom NørrebroVesterbro og Amager. Vi og vores medarbejdere ved derfor lige præcis, hvordan håndtering af flyttegods i opgange, på trapper og i mindre rum klares på bedste vis.

Vi har eksisteret i mere end 40 år og har nu gennem mere end tre generationer hjulpet folk med deres flytninger i Frederiksberg-området samt i mange andre dele af landet. Ingen opgave er hverken for stor eller lille, og sandsynligheden for, at vi før har stået med lignende opgave, er ganske stor. Tøv derfor ikke med at kontakte os, så kan hjælpe dig med det, vi er allerbedst til.

Skal du flytte fra lejlighed til lejlighed?

Skal du flytte fra 3.sal til 5.sal og gider vennerne ikke at træde til? Eller skal du bare flytte fra én lejlighed til en anden? Skal bruge flytning til Rødovre? Uanset hvilken type lejlighedsflytning, du har med at gøre, kan en møbellift være et godt værktøj, der både vil spare dig en masse tid og energi. Med en møbellift kan du nemt få møblerne ud af lejligheden, og du slipper for at bære tingene op og ned ad trapperne. Der kan være langt til femte sal, når der ingen elevator er, og der skal bæres tunge møbler op. Netop her viser en møbellift sig at være et specielt fordelagtigt værktøj, og du vil uden tvivl få færre skrammer og ridser på dine ting på svæveturen op end på den besværlige transport op ad trapperne.

Du kan i samme omgang leje flyttekasser og andet pakkemateriale hos Holger Danske, så du er sikker på at have alt, du har brug for til den optimale flytning på Frederiksberg. Ved at leje pakkematerialet hos os slipper du også for at have flyttekasser liggende efter en flytning, da vi gerne rydder op efter os og tager dem med igen, når flytningen er veloverstået. Desuden tilbyder vi gerne kyndig rådgivning i, hvordan du bedst pakker dine kasser, og hvilken type emballage, du bestemt ikke kan undvære til flytningen.

Bliv ringet op

Navn

Få et flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)