FLYTTEFIRMA FREDERIKSSUND

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Vi er det foretrukne flyttefirma i Frederikssund

Står du overfor en flytning, hvor du skal bruge et professionelt flyttefirma i Frederikssund? Hvis ja, så kan vi hjælpe dig.

Holger Danske er et erfarent flyttefirma, med mere end 40 års erfaring, og vi laver over 10.000 privat- og erhvervsflytninger om året. Vi tilbyder professionel flytteservice i hele landet, herunder naturligvis Frederikssund. Vi har hovedkontor i København, så vi sagtens kan varetage netop din flytning – uanset om der er tale om en privatflytning eller en erhvervsflytning.

Vi flytter både i Frederikssund, HillerødRoskildeHolbæk – Ja faktisk hele landet.

Vores flyttefirma på Sjælland løser alle flytteopgaver, store som små, og kan sågar også hjælpe med opbevaring af indbo samt flytning til udlandet, hvis du har behov for dét.

Kontakt os allerede i dag, så udarbejder og få en gratis flyttekonsulent der giver dig et skræddersyet og uforpligtende tilbud!

Eksempel på vores flytteservice

Som Danmarks største flyttefirma, får vi mange forskellige slags flytteopgaver ind på vores bord. Heldigvis er det hele noget vi har prøvet før og gerne hjælper med!

Eksempelvis har vi lige hjulpet med at flytte en virksomhed fra en virksomhedsbygning på 600 kvadratmeter til et større domicil på 1000 kvadratmeter. På trods af størrelsen af opgaven gik flytningen hurtigt, eftersom vi brugte vores pakkeløsning Re-location.

Her står vi for alt fra A-Z. Vi pakker ned, flytter det hele, gør rent, pakker ud og laver diverse handymand opgaver så det hele spiller.

Flytningen blev klaret fra fredag eftermiddag og hen over weekenden, så det hele stod klar mandag morgen. 

Kunden var yderst tilfreds, for ved at lade os gøre det hele blev medarbejderne ikke forstyrret i deres arbejde og kunne fortsætte som de plejer i nye og større lokaler.

I videoen kan du høre hvad kunden Mick synes om at bruge os som sit flyttefirma.

Hvorfor bør du vælge Holger-Danske Flytteforretning?

Lad vores flyttefirma i Frederikssund stå for din flytning

Vores højeste prioritet er at sikre en problemfri og sikker flytning for dig. Vi stræber altid efter at give dig en god oplevelse ved at give dig en professionel og sikker flytning af dine ting.

Vi forsøger hvert år at hjælpe så mange som muligt med deres flytninger. Vi har dog en regel om at alle aftaler vi laver skal være til fordel for både dig og os. Vores mål er, at begge parter skal føle, at der er lavet en god handel til en fair pris.

Holger-Danske Flytteforretning bygger på tilbagevendende kunder, så vi håber, at du vil tænke på os næste gang du eller dine børn har brug for et flyttefirma i Frederikssund, takket være den gode oplevelse du før har haft med os.

Det er kritisk for os, at du er tilfreds med din flytteoplevelse, og at vi gør processen for dig så let som muligt.

Vi tilbyder at hjælpe med din flytning fra A til Z. Vi kan stå for nedpakning, opbevaring, møbeltransport, udpakning, flytterengøring, samt diverse handymand opgaver.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan gøre din flytning lettere!

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Hvad siger kunderne i Frederikssund?

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Vores flyttefirma i Frederikssund gør din flytning overskuelig

At flytte kan være en bøvlet, uoverskuelig og besværlig proces. Selvom du måske glæder dig til at flytte i din nye bolig, er det de færreste der ser frem til selve flytningen fra A til B. Det er noget, man bare skal have overstået. 

For det første er det fysisk hårdt at flytte, da der både skal flyttes tunge kasser, møbler og måske hårde hvidevarer. Ofte vil det kræve, at du får hjælp fra venner eller familie, som du skal have lavet aftaler med. Men selv med hjælp, er det fysisk anstrengende at flytte, og når man ikke lige er vant til at bære rundt på hjørnesofaer, er der en overvejende risiko for at komme til skade.  

Inden du når så langt, skal alt dog pakkes ned først. Der skal købes flyttekasser og evt. bobleplast eller andet beskyttelses-materiale, så dine ting er godt beskyttet under flytningen. Når alle dine ejendele er forsvarligt pakket ned, skal du have arrangeret transportmidler og evt. lejet en flyttebil eller en lastbil, som kan rumme alle dine ejendele.  Når alle dine møbler og øvrige ejendele endelig er flyttet, er du dog ikke helt færdig endnu. Nu skal alt pakkes ud. Det indebærer også ophæng af lamper, gardiner, fjernsyn og møbler der skal samles igen.  

Ofte vil du også skulle afslutte hele processen med en grundig slutrengøring i din tidligere bolig, så den er klar til en ny lejer eller ejer.  

Det kan lyde uoverskueligt og det er helt forståeligt. Af samme årsag har vi hos vores flyttefirma, sammensat en komplet flytteløsning hvor vi klarer det hele for dig. Du behøver ikke bekymre dig om noget, men blot læne dig tilbage og nyde det bliver håndteret af professionelle.

Vi har det nødvendige udstyr til at dække dit behov

Fordi vi er Danmarks største og bedste flyttefirma, råder vi også over nogen ressourcer og kompetencer som mange andre flyttefirmaer i Frederikssund ikke gør. Vi vil gerne kunne hjælpe alle, både private og virksomheder og det er med stolthed vi også kan sige; at det kan vi også.

Vi råder over en større vognpark, med tilpas variation til at vi kan klare alle flytteopgaver. Vi har både almindelige flyttebiler, biler med lift, lastbiler med anhænger til varevogne, veksellastbiler og endda kranbiler. Derudover ønsker vi også at være et miljøvenligt foretagende har derfor lavet flere tiltag for at blive mere grønne. Derfor har vi fået indsat partikelfiltre i alle flyttebiler, samt fået dem typegodkendt efter Euronorm 6. Samtidigt benytter vi også udelukkende eldrevne trucks på vores lager.

Ved at vælge os er du derfor sikker på at få et miljøvenligt flyttefirma i Frederikssund der kan håndtere din flytning til perfektion.

Bliv ringet op

Navn

Få et flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)