FLYTTEFIRMA GENTOFTE

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Case på flytning i Gentofte

Vi fik en opgave, som gik ud på at flytte en virksomhed i Gentofte, der skulle skifte deres kontorer på små 600 kvm. ud med nye lokaler på 1000 kvm.

Her valgte vi en klassisk re-location løsning, som generelt er mega populært til erhvervsflytninger, hvor vi vil stå for alt som flyttefirma, herunder nedpakning, kørsel, udpakning og handman arbejde.

Vi fik nøglerne af virksomheden om Fredagen kl. 15.00, hvor vi lavede den sidste gennemgang af flytningen Mandag morgen kl.7.00, inden medarbejderne kom ind på arbejde.

I videoen kan du se, hvad den flytteansvarlige partner i firmaet mener om selve oplevelsen.

Dit lokale flyttefirma i Gentofte

Det er vigtigt for os at kunne hjælpe dig som kunde bedst muligt. Dette er blandt andet ved at hjælpe dig med at skabe overskuelighed i et eller ofte flyttekaos. Derfor overholder vi altid vores aftaler, både den økonomiske del, og den tidsramme der er aftalt.

Vi er et flyttefirma på Sjælland, som er effektivt, erfaren og pålideligt, der har 40 års erfaringer med flytninger, både til og fra Gentofte samt de omkring liggende byer såsom LyngbyHerlev og Virum.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Hvorfor bruge os til privatflytning på Gentofte?

Det bedste Flyttefirma i Gentofte

Man skal ikke tro, at vi siger nej til mange flytteopgaver. Faktisk hjælper vi, med så mange som vi overhoved kan. Dog tror vi stadig på, at win/win eller ingen aftale er den bedste filosofi, hvis man skal drive en succesfuld virksomhed.

Størstedelen af de personer og familier, som vi flytter, skal på et eller tidspunkt i deres liv, bruge et flyttefirma igen. Det er fx når børnene flytter hjemmefra, eller en familie som har brug for et større sted. Derfor er det vigtigt for dem, at de kender et solidt, kompetent og pålideligt flyttefirma, som de kan stole på.

Derfor vil vi selvfølgelig gerne have, at når de skal bruge et flyttefirma i Gentofte, at de peger på Holger Danske Flytteforretning. Det kan kun opnås, hvis kunderne får en exceptionel oplevelse, som de ikke kan få fra andre flyttefirmaer.

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Hvad siger kunderne i Gentofte?

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Mangler du et flyttefirma omkring Gentofte?

Når du skal vælge et flyttefirma, er det vigtigt at finde professionelle folk, der kan sikre dig en tryg flytning, hvor du kan få lov at fokusere på de mere spændende ting, såsom indretningen.

Hvis ikke du har tid eller behov for selv at stå for indretningen, kan vores dygtige medarbejdere også sagtens stå for denne del. På den måde kan du selv være med til at styre hvor stor en del af selve flytningen du vil deltage i.
Vi sammensætter en flytteløsning præcis efter dine behov. Så hvis du hellere vil prioritere dit eget arbejde, påtager vi os gerne flyttearbejdet fra A til Z.

Som dit flyttefirma i Gentofte kan vi varetage præcis den del af flytningen, du ønsker og har behov for.

Med vores totalløsning indbefatter både emballering af skrøbelige genstande, nedpakning, rengøring og selve flytningen. Derudover kan vi også stå for udpakningen og en handyman service, så du hurtigt kan få samlet møbler og sat skabe op.

Flyttebiler og udstyr til ethvert behov

Som Danmarks største flytteforretning, har vi også en stor vognpark, med alle former og størrelser flyttebiler. Så som flyttefirma nær Gentofte, har vi alt det fornødne udstyr til at kunne varetage din flytning. Om det er en mindre privat flytning eller et helt lager, der skal i større lokaler, spiller ingen rolle for os, vi kan varetage det hele.

Når du hyrer os til din flytning, kan vi både udleje chauffør og flyttemænd, til vores mange forskelligartede flyttebiler. Herunder har vi blandt andet biler med lift, kranbiler og lastbiler med anhængere til varevogne, containerbiler veksellastbiler. Dette sat sammen med vores erfarne flyttefolk, giver de bedste forudsætninger, for en vellykket flytning med Holger Danske.

Vi har selvfølgelig også øje for miljøet. Derfor er alle vores flyttebiler typegodkendt efter Euronorm 6 og har alle partikelfiltre. Derudover er alle de trucks vi benytter på lageret, eldrevne.

Bliv ringet op

Navn

Få et flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)