Flyttefirma Gentofte

Over 40 års erfaring med flytninger til og fra Gentofte.

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Case på flytning i Gentofte

Vi fik en opgave, som gik ud på at flytte en virksomhed i Gentofte, der skulle skifte deres kontorer på små 600 kvm. ud med nye lokaler på 1000 kvm. 

Her valgte vi en klassisk re-location løsning, som generelt er mega populært til erhvervsflytninger, hvor vi vil stå for alt som flyttefirma, herunder nedpakning, kørsel, udpakning og handman arbejde.

Vi fik nøglerne af virksomheden om Fredagen kl. 15.00, hvor vi lavede den sidste gennemgang af flytningen Mandag morgen kl.7.00, inden medarbejderne kom ind på arbejde.  

I videoen kan du se, hvad den flytteansvarlige partner i firmaet mener om selve oplevelsen. 

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

Dit lokale flyttefirma i Gentofte

Det er vigtigt for os at kunne hjælpe dig som kunde bedst muligt. Dette er blandt andet ved at hjælpe dig med at skabe overskuelighed i et eller ofte flyttekaos. Derfor overholder vi altid vores aftaler, både den økonomiske del, og den tidsramme der er aftalt. 

Vi er et flyttefirma på Sjælland, som er effektivt, erfaren og pålideligt, der har 40 års erfaringer med flytninger, både til og fra Gentofte samt de omkring liggende byer såsom Lyngby, Herlev og Virum.  

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Det bedste Flyttefirma i Gentofte

Man skal ikke tro, at vi siger nej til mange flytteopgaver. Faktisk hjælper vi, med så mange som vi overhoved kan. Dog tror vi stadig på, at win/win eller ingen aftale er den bedste filosofi, hvis man skal drive en succesfuld virksomhed. 

Størstedelen af de personer og familier, som vi flytter, skal på et eller tidspunkt i deres liv, bruge et flyttefirma igen. Det er fx når børnene flytter hjemmefra, eller en familie som har brug for et større sted. Derfor er det vigtigt for dem, at de kender et solidt, kompetent og pålideligt flyttefirma, som de kan stole på.

Derfor vil vi selvfølgelig gerne have, at når de skal bruge et flyttefirma i Gentofte, at de peger på Holger Danske Flytteforretning. Det kan kun opnås, hvis kunderne får en exceptionel oplevelse, som de ikke kan få fra andre flyttefirmaer. 

Mangler du et flyttefirma omkring Gentofte?

Når du skal vælge et flyttefirma, er det vigtigt at finde professionelle folk, der kan sikre dig en tryg flytning, hvor du kan få lov at fokusere på de mere spændende ting, såsom indretningen. 

Hvis ikke du har tid eller behov for selv at stå for indretningen, kan vores dygtige medarbejdere også sagtens stå for denne del. På den måde kan du selv være med til at styre hvor stor en del af selve flytningen du vil deltage i.
Vi sammensætter en flytteløsning præcis efter dine behov. Så hvis du hellere vil prioritere dit eget arbejde, påtager vi os gerne flyttearbejdet fra A til Z.

Som dit flyttefirma i Gentofte kan vi varetage præcis den del af flytningen, du ønsker og har behov for.

Med vores totalløsning indbefatter både emballering af skrøbelige genstande, nedpakning, rengøring og selve flytningen. Derudover kan vi også stå for udpakningen og en handyman service, så du hurtigt kan få samlet møbler og sat skabe op.

Flyttebiler og udstyr til ethvert behov

Som Danmarks største flytteforretning, har vi også en stor vognpark, med alle former og størrelser flyttebiler. Så som flyttefirma nær Gentofte, har vi alt det fornødne udstyr til at kunne varetage din flytning. Om det er en mindre privat flytning eller et helt lager, der skal i større lokaler, spiller ingen rolle for os, vi kan varetage det hele.

Når du hyrer os til din flytning, kan vi både udleje chauffør og flyttemænd, til vores mange forskelligartede flyttebiler. Herunder har vi blandt andet biler med lift, kranbiler og lastbiler med anhængere til varevogne, containerbiler veksellastbiler. Dette sat sammen med vores erfarne flyttefolk, giver de bedste forudsætninger, for en vellykket flytning med Holger Danske. 

Vi har selvfølgelig også øje for miljøet. Derfor er alle vores flyttebiler typegodkendt efter Euronorm 6 og har alle partikelfiltre. Derudover er alle de trucks vi benytter på lageret, eldrevne.

Hvorfor bruge os som flyttefirma i Gentofte?

Hvad siger vores kunder i Gentofte?

★★★★★

Niklas og Læsø leverede en fantastisk flytning!

Niklas og Læsø leverede en fantastisk flytning til min kæreste og jeg i dag d. 28.01.22 ! Både Læsø og Niklas var super flinke, effektive, opmærksomme og havde blik for at passe rigtig godt på vores værdifulde gamle møbler. Derudover fik de anbragt et STORT oliventræ på vores altan på trods af en dør der var for smal - helt igennem en super oplevelse! Vi har brugt Holger Danske Flytteforretning før denne flytning, og vi kommer til at gøre det samme igen 🙂 Tusind tak for en effektiv og hyggelig flytning! Mvh Graham og Fie
Trust-Pilot
Fie
via Trustpilot

★★★★★

Vi skulle flytte fra Nordsjælland til…

Vi skulle flytte fra Nordsjælland til Midtjylland og må sige at vi har fra starten haft en virkelig fantastisk oplevelse af Holger Danske’s folk. Lige fra Danny som skulle komme og kigge på hvor meget vi havde der skulle flyttes, og pigerne inde på kontoret til nogle fantastisk flyttemænd, Anderas, Espen og Mathias ( og en anden, med skønt rødt hår, på Sjællands siden, fik desværre ikke hans navn) har vi følt os i gode hænder. Flytning kan være en hård omgang, med de gjorde det til en virkelig god oplevelse. Og de passer så godt på ens ting, de passer på alt omkring dem!!! Kan virkelig ikke give den andet en 5 kæmpe stjerne!!! Tak for en virkelig god flytning, vil til enhver tid anbefale dem.
Trust-Pilot
K.L.
via Trustpilot

★★★★★

Vi havde en god og professionel service…

Vi havde en god og professionel service af brødrene Mathias & Niklas. Vi havde med centralen aftalt, at flyttemændende ville vise fremmøde mellem 8-9, men de ringede kl 07.45 og sagde, at de ville komme om fem minutter - hvilkede passede os godt, da vi var i færd med at flytte kasser/møbler ned. Mathias & Niklas var imødekommende og beslutningsdygtige i form af samarbejdsvilje og indsatsvirke. Så fra vores side en kæmpe anbefaling.
Trust-Pilot
Jimmi
via Trustpilot
Navn