Flyttefirma Gladsaxe

Over 40 års erfaring med flytninger til og fra Gladsaxe.

Professionelle flyttemænd med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Case på flytning i Gladsaxe

Vi fik til opgave at flytte en virksomhed nær Gladsaxe, hvor de skulle skifte deres nuværende kontor på 600 kvm. ud med helt nye 1000 kvm. lokaler. 

Her blev der valgt en klassisk relocation-løsning, som generelt er meget populær til erhvervsflytninger. Som flyttefirma stod vi for alt, herunder nedpakning, kørsel, udpakning og håndværksarbejde.

Nøglerne fik vi om fredagen kl. 15.00 og foretog den afsluttende gennemgang af flytningen kl. 7.00 mandag morgen inden medarbejderne mødte ind.

I denne video kan du høre, hvad den ansvarlige partner i flyttefirmaet mener om oplevelsen.

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

Erfaren Flyttefirma i Gladsaxe

Holger Danske Flyttefirma er dit pålidelige flyttefirma i Gladsaxe. Siden vores første flytning har vi hver dag arbejdet på at forbedre os og lære mere, så vi kan give vores kunder den bedste flytteoplevelse.

Det er derfor vi stadig er her mange år senere, og anerkendes som et af de bedste flyttefirma i Gladsaxe og resten af Danmark. Du skal selvfølgelig ikke kun stole på vores ord.

Du kan derfor nemt kigge på vores mange anmeldelser på Trustpilot, hvor vi har over 1.500 anmeldelser.

Vores ekspertise sikrer dine ejendele under transporten

I løbet af årene har vi arbejdet på at strukturere vores arbejde på den mest hensigtsmæssige måde, så vi kan flytte dine ejendele uden problemer. Vi har ekspertise indenfor at planlægge ruten, pakke rummene og dine ejendele ned i den rigtige rækkefølge, og laste flyttebilen på den mest effektive og sikre måde. Vores mål er altid at sørge for, at alle dine ejendele kommer sikkert frem til din nye adresse. 

Hver dag oplever vi, at så længe vi er meget seriøse omkring vores arbejde, og behandler alle vores kunder og deres inventar godt, kan vi alle få den bedste oplevelse med flytningen.

Holger Danske har udviklet sig meget gennem årene

Vores flyttefirma er et af de største på Sjælland og resten af landet. Dette skyldes vores evne til at holde os konstant opdateret med den nyeste teknologi og de nye flytteløsninger, som vores kunder søger. 

Vi har bemærket, at der er en stigende efterspørgsel fra private kunder på en totalløsning, hvor de ikke selv ønsker at stå for flytteprocessen. Dette viser en ændring i vores kunders adfærd, da totalløsningen tidligere var mere relateret til erhvervskunder, der havde behov for at flytte hele kontorinventaret til en anden placering.

Vi kan håndtere alle typer opgaver, uanset om det er akvarier, terrarier, pengeskabe, billardborde, stenbordplader eller tunge møbler. Vi kan altid finde en løsning på selv de mest besværlige opgaver, og dette gælder både i Gladsaxe, Herlev, Værløse, Lyngby og resten af Sjælland.

Holger Danske kan klare alle slags flytteopgaver

Hvis du skal flytte privat, uanset hvor i landet det er, er Holger Danske Flytteforretning klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder en totalløsning, der inkluderer ned- og udpakning, transport og en handymand, som kan hjælpe med nedtagning af lamper, billeder og møbler. Hvis du selv kan klare nogle dele af flytningen, står vi stadig klar til at hjælpe med de sidste besværlige ting.

Kombiner vores løsninger efter dine flyttebehov

Det betyder, at hos Holger Danske Flytteforretning kan du få præcis den hjælp, du har brug for, og samtidig kombinere vores løsninger, så de passer til dit behov. Vi kan også hjælpe med at flytte tunge og specielle genstande som f.eks. et våbenskab, pengeskab eller et klaver.

Vi er også eksperter i at flytte møbler, hvor vi bruger vores møbellift, der sikrer, at dine møbler undgår skrammer og ridser, så flytningen er tryg og risikofri.

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

Vi tilbyder slutrengøring så dit hjem eller kontor er helt pletfrit

Holger Danske Flytteforretning tilbyder billig og effektiv rengøring til vores kunder, der samtidigt vælger os til at håndtere deres flytning.

Vi har skræddersyet vores priser, så de passer ud fra, hvor meget slutrengøring du har brug for. Vi mener, at en god og grundig rengøring er en vigtig del af enhver flytning, og derfor tilbyder vi en professionel og pålidelig service, der vil efterlade dit gamle hjem eller din nye bolig skinnende rent.

Hvad er inkluderet i vores flytterengøring?

Vores flytterengøring omfatter alt fra støvsugning og gulvvask til rengøring af køkken, badeværelse og andre rum i boligen.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og vores erfarne og professionelle rengøringspersonale sørger for, at alle overflader og hjørner bliver gjort grundigt rent.

Hvorfor vælge vores flyttefirma i Gladsaxe?

Hvad siger vores kunder i Gladsaxe?

★★★★★

Fantastiske flyttefolk

Jeg havde bestilt en flytning hvor flyttemænd skulle flytte alt. De kom som lovet med bil og kran og så gik de i gang. Emil, Palle og Amsal slæbte alt ned fra den gamle lejlighed og op i den nye med kran. Alt gik så nemt (for mig ) Alt var flyttet efter 3 timer og de var alle tre super søde og enormt professionelle. Mine aller bedste anbefalinger og tak for en god og nem oplevelse.
Trust-Pilot
Lene
via Trustpilot

★★★★★

Flyttefirma i særklasse!

Jeg brugte Holger Danske til min flytning oktober 2022. De overholdt alle aftaler, de var super effektive og hurtige og passede godt på mine ting. Og på trods af, at fast pris var aftalt, var de endda friske på en ekstra opgave, som ikke var en del af aftalen. Jeg kan kun give firmaet og de flinke medarbejdere mine varmeste anbefalinger. Selv prisen var fornuftig. 5 stjerner herfra!
Trust-Pilot
Line
via Trustpilot

★★★★★

Tusind tak for en fantastisk flytning…

Tusind tak for en fantastisk flytning til Kamil, Bo, Emil, Amsal, Mads fra Holger Danske. Det var en fornøjelse. Der var ikke en rids på væggene i de nymalede opgange. I kløede på fredag eftermiddag med 2 flytninger - en 4.sal og 1.sal. Det er en lettelse at få den kvalitet,når man flytter. TaK!
Trust-Pilot
Karin
via Trustpilot
Navn

Vi har vores egne lagerhoteller til både private og erhverv

Holger Danske tilbyder lagerhotel, både til virksomheder og private. Uanset om du står overfor en større renovering, skal flytte eller mangler ekstra plads, kan du med fordel kontakte os. 

Vores lagerhotel kan lejes i kortere eller længere perioder alt efter dine ønsker og behov. Vi sørger for sikker opbevaring af dine ejendele, og vores lager er både tørt og opvarmet for at sikre, at dine ting ikke bliver beskadiget af fugt eller kulde. Du kan have tillid til, at dine ejendele er i trygge hænder, mens de er hos os.