FLYTTEFIRMA GLOSTRUP

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Case på flytning i Glostrup

Vi flyttede en virksomhed, som ligger i Glostrup, der skulle skifte deres 600 kvm. kontorer ud med nogle sprit nye lokale, som er på 1000 kvm.

Vi flyttede på den klassiske re-location måde, som er meget populær til erhvervsflytninger, hvor vi står for alle opgaver, som fx nedpakning, kørsel, udpakning og handman opgaver.

Vi fik nøglerne til virksomheden kl.15.00 om Fredagen, hvor vi blev færdig med det resterende af flytningen kl. 7.00 Mandag morgen, lige inden medarbejderne kom ind.

Du kan se i denne video til højre, hvad den flytteansvarlige partner i firmaet mente om oplevelsen.

Mangler du et flyttefirma nær Glostrup?

Står du foran en flytning i nærheden af Glostrup, så kan Holger Danske Flytteforretning af mange årsager være et oplagt valg. Vi kan faktisk være dit flyttefirma på hele Sjælland!

Det skal være trygt at vælge et professionelt flyttefirma til at varetage sin flytning og dermed overlade mange af sine dyrebare ejendele i andres hænder, hvilket ikke er lige nemt for alle at gøre. Hos Holger Danske møder du et professionelt hold af dygtige flyttefolk klar til at påtage sig nye opgaver.

Vi sørger for en nem og behagelig flytning hele vejen rundt, og derfor kan du med mere overblik og ro i sindet overlade flytteopgaven til os.

Hvorfor bruge os til privatflytning på Glostrup?

Dit lokale flyttefirma i Glostrup

Er du i tvivl, om et flyttefirma er det rette valg for dig? Ikke alle kender til vores mange fleksible løsninger, der gør det muligt at tilpasse vores service lige netop til dine behov.

Få et gratis tjek af vores konsulent, som gerne kommer med råd og vejledning både i forhold til flytninger generelt lige såvel som gode råd til din individuelle situation.

Gennem en god samtale kan vi sammen finde den rette løsning, der vil matche dig og din flytning i Glostrup-området.

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Hvad siger kunderne i Glostrup?

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Det bedste flyttefirma i Glostrup

Med mere end 10.000 flytninger årligt, kan vi vist roligt sige at vi har erfaring. Dette er også en af grundene til at vi tør kaldes os de bedste flyttemænd i København, herunder, AlbertslundRødovreVallensbæk og selvfølgelig Glostrup.

Vi gør os hver dag umage for at kunne levere den service til alle vores kunder. Derfor kan du altid få fat i os før, under og efter din flytning, hvis du skulle have spørgsmål eller lignende.
Desuden har vi gennem vores mange års erfaring, lært en hel del. Det betyder for dig, at vi ved hvordan vi mest effektivt, men hensynsfuldt kan flytte kasserne i bilen, fragte dem sikkert og få dem ind i dit nye hjem.

Det er desuden vigtigt for os, at du kan føle dig helt tryg ved at lade os fragte dine ejendele. Derfor bruger vi altid gerne den tid det tager, at besvare eventuelle spørgsmål og informere dig om hvordan flytningen kommer til at forløbe.
Det er klart vores oplevelse, at når vi behandler vores kunder ordenligt og med respekt, får vi alle sammen den bedste oplevelse. Og det behøver ikke være kedeligt at flytte.

Skal du have flyttet tunge genstande nær Glostrup?

Det er ikke alle møbler eller genstande, der er lige nemme at håndtere ved en flytning. Derfor kan det være en god idé at vælge professionelle flyttefolk til at stå for opgaven. Hos Holger Danske Flytteforretning har vi stor erfaring med flytning af tunge og specielle ejendele og det med alt fra massive pengeskab til klaverer og designermøbler. Vi har det rette udstyr og de rette teknikker til at kunne klare opgaven, så du selv undgår overanstrengelse, skader og ridser – både på dig selv og på dine værdifulde møbler.

Vi er en større flytteforretning med dygtige medarbejdere og har omkring 40-50 flyttefolk i beskæftigelse. Vi bestræber os på en høj kvalitet i vores arbejde. En kvalitet der gør vores kunder trygge ved at overlade deres værdifulde genstande til os. Denne kvalitetsgaranti sørger vi blandt andet for ved at uddanne vores flyttefolk. Størstedelen af vores medarbejdere har derfor gennemgået en 3 ½-årig flytteuddannelse, der gør dem godt rustet til enhver flytteopgave, de kunne komme ud for.

Det kan både være kaotisk og hårdt bare det at skulle planlægge en flytning, og der er mange logistiske dele, der er nødt til at skulle gå op, før det hele kan lykkedes. Vi mener, at din byrde i forvejen er stor nok og vil naturligvis gerne gøre, hvad vi kan for at lette på den. Lad os klare det fysiske læs, så du selv kan nyde godt af lidt ekstra energi overskud, så du bedre kan glæde dig til at indrette dit nye hjem.

Bliv ringet op

Navn

Få et flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)