FLYTTEFIRMA GREVE

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Case på flytning i Greve

Vores flyttefirma nær Greve fik en opgave, som gik ud på at flytte en virksomhed fra deres 600 kvm. kontorer til helt nye lokaler på 1000 kvm.

Her valgte virksomheden en klassisk re-location løsning, hvilket betyder, at vi som flyttefirma står for alt flyttearbejdet. Det gælder både nedpakning, transport, udpakning og diverse handyman opgaver, der var behov for.

Vi fik overdraget nøglerne kl.15.00 om Fredagen, hvor vi fik afleveret dem igen mandag morgen kl. 07.00, da vi fik de sidste ting på plads af flytningen.

I videoen til højre kan du se, hvad vores flytteansvarlige partner i firmaet, Mick Guldbach, synes om flytteoplevelsen.

Dit troværdige flyttefirma i Greve

Holger Danske Flytteforretning er din troværdige flyttemand i Greve. Lige siden vores første flytning i Greve, har vi lært en del om, hvordan vi kan levere en endnu bedre service.

Det er også derfor, vi stadig er her efter så mange år, som nok et af de bedste flyttefirmaer i Greve, IshøjHedehuseneTaastrup og resten af Sjælland.

Flyttemænd i Greve der forstår god kommunikation

Når du laver en aftale med vores flyttemænd i Greve, så lægger vi meget energi i, at der er en god kommunikation. Vi har den tro på, ved at have en god kommunikation kan vi komme frem til lige præcis det, som du søger efter.

Derfor tilbyder vi fleksible løsninger, så vi på den måde kan imødekomme de behov og ønsker, som du har. Herefter kan du vurdere, om vores flyttemænd skal hjælpe dig med opgaven, når du har tænkt lidt mere over vores flyttetilbud, og føler dig tryg med løsningen.

Hver dag oplever vi, at så længe vi er meget seriøse omkring vores arbejde, og behandler alle vores kunder og deres inventar godt, kan vi alle få den bedste oplevelse med flytningen.

Hvorfor bruge os til privatflytning på Greve?

Holger Danske gennem årene

Der har været mange store ændringer for Holger Danske Flytteforretning gennem årene:

I dag har vi langt flere dygtige flyttemænd, som vi ikke havde i hverken 90’erne eller 00’erne – I skrivende stund har vi over 60 fagudlærte flyttefolk.

I flyttebranchen har vi udviklet det smarteste IT-system, som på baggrund af data på over 1.000.000 flytninger, kan fortælle os, hvordan vi kan flytte dig og din familie bedst muligt fra A til B. Og derved kan du som kunde få den allerbedste flyttepris.

Vi har også videreudviklet på vognpakken, der vil glæde både kunder og vores flyttemænd. Vi har f.eks. investeret i branchens mest effektive flyttelifte, som kan flytte hele dit hjem, ind eller ud fra en etageejendom på meget kort tid.

Selvom teknologien i dag har ændret sig markant, så er vores flytteværdier stadig intakte.

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Hvad siger kunderne i Greve?

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Eksperter i privat- og erhvervsflytning i Greve

Privatflytning

At få professionel hjælp fra flyttefolk gør hele privatflytningen en del lettere. Du vil få en mere gnidningsfri og hurtigere flytteproces, når du kan få hjælp til at bære inventaret ud, pakke flyttebilen og få båret dine ting ind i den nye bolig. Hos Holger Danske Flytteforretning kan du stole på, at vi kan håndtere din flytning!

Med vores mange års erfaring og dygtige flyttemænd kan du være sikker på kvalitetstjenester. Det gælder uanset, om du har behov for en total- eller minimal flytteløsning.

Erhvervsflytning

Vores flyttefirma har også stor erfaring inden for erhvervsflytning i Greve. Om det er en stor eller lille virksomhed, eller om det er tunge og særlige genstande, så kan vores erfarende flyttefolk klare opgaven, da de har den nødvendige ekspertise og specialudstyr. 

Vores konsulentbistand kan altid kontaktes, og med vores opmagasinering og lagerhal tæt omkring Greve, kan vores flyttemænd sørge for, at dit udstyr eller produkter altid er tæt ved dig. Vi hjælper allerede en masse brancher med deres behov, og kan stå klar til at gøre din næste erhvervsflytning til en succes, uden nogle problemer eller komplikationer.

Bliv ringet op

Navn

Få et flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

Flyttemand i Greve der respekterer dine ejendele

Vi sikrer os, at du som kunde altid får en exceptionel service, fordi vi rekrutterer kun branchens bedste og mest respektfulde flyttefolk.

En flyttemand hos Holger Danske Flytteforretning, bliver lært op efter klassiske dyder om at:

  • Et ord er et ord, og det skal man holde fast ved.
  • Andre folks ting skal behandles med endnu større respekt, end hvordan man behandler sine egne.

Fagudlærte og erfarne flyttemænd i Greve

En uddannelse giver, ligesom i alle andre fag, faglig stolthed.

Det gælder uanset om du er en uddannet kok, tømrer, elektriker eller flyttemand, så har du et ønske om at udføre dit arbejde til perfektion, ud fra dine faglige færdigheder som du har fået fra din uddannelse.

Dog har flyttebranchen et dårligt ry om, at de kun ansætter amatørflyttemænd, der kun giver en pakkekastende GLS service. Det får flyttemændene til at ligne, at de ikke har respekt for de ejendele, som kunderne har bestilt.

Derfor får vores flyttefolk en relevant uddannelse, som er på 3.5 år, så vi kan sikre, at der er faglig stolthed og ekstravagant kompetence, når vi skal tage os af dine møbler og personlige ejendele.

Hvad koster flytning i Greve?

Det ofte stillede spørgsmål når man skal flytte, er selvfølgelig. hvad koster flytning? Selvom man får en exceptionel flytteservice, så skal prisen stadigvæk passe til det budget, som man nu har sat til det. Vi har en målsætning om, at der altid skal være en gylden balance imellem dit budget, og den maksimale komfort i selve flytningen. 

Når vi taler om den bedste komfort, så er det naturligvis, at du stadig kan tage ud for at spise eller prøve forlystelser i Tivoli, og bagefter køre hen til dit nye hjem, hvor alt er gjort klar.

Stor efterspørgsel på totalløsninger

Der er mange mennesker, som godt kan se, at det rart at hele flytningen bliver ordnet, uden at man skal røre en finger. Derfor er efterspørgslen på totalløsninger blevet større i dag, hvor flyttefirmaet tager sig af det hele, så alt er klar, når du ankommer til dit nye hjem.

Totalløsningen er også super bekvem for flyttefirmaet, da alt er planlagt på forhånd lige inden den store flyttedag.

Totalløsningen har i mange år været meget populær, især for virksomheder og offentlige organisationer, fordi det kan koste virksomheden markant flere penge, hvis medarbejderne skal involveres i flytningen, og det kan samtidig også tage en del længere tid. Her vil det være bedst økonomisk at få et professionelt flyttehold, som har en dygtig handyman, der kan klare det hele.

Alt efter dit behov med flytningen

Alle vores kunder har selvfølgelig forskellige behov, når det kommer til flyttedagen, og igennem de sidste 40 år har vi prøvet det hele. Om det gælder en totalløsning, eller du er en minimalist, som kun skal have få genstande flyttet, så får du det til den pris, der passer til flytningens størrelse. 

Flyttetilbuddet vil altid passe med prisen, så det altid vil afspejle sig i, hvordan du gerne vil flytte – alt andet vil være urimeligt!