Flyttefirma Greve

Over 40 års erfaring med flytninger til og fra Greve.

Professionelle flyttemænd med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Case på flytning i Greve

Vores flyttefirma nær Greve fik en opgave, som gik ud på at flytte en virksomhed fra deres 600 kvm. kontorer til helt nye lokaler på 1000 kvm. 

Her valgte virksomheden en klassisk re-location løsning, hvilket betyder, at vi som flyttefirma står for alt flyttearbejdet. Det gælder både nedpakning, transport, udpakning og diverse handyman opgaver, der var behov for.

Vi fik overdraget nøglerne kl.15.00 om Fredagen, hvor vi fik afleveret dem igen mandag morgen kl. 07.00, da vi fik de sidste ting på plads af flytningen.

I videoen til højre kan du se, hvad vores flytteansvarlige partner i firmaet, Mick Guldbach, synes om flytteoplevelsen.

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

Dit troværdige flyttefirma i Greve

Holger Danske Flytteforretning er din troværdige flyttemand i Greve. Lige siden vores første flytning i Greve, har vi lært en del om, hvordan vi kan levere en endnu bedre service.

Det er også derfor, vi stadig er her efter så mange år, som nok et af de bedste flyttefirmaer i Greve, Ishøj, Hedehusene, Taastrup og resten af Sjælland.

Flyttemænd i Greve der forstår god kommunikation

Når du laver en aftale med vores flyttemænd i Greve, så lægger vi meget energi i, at der er en god kommunikation. Vi har den tro på, ved at have en god kommunikation kan vi komme frem til lige præcis det, som du søger efter. 

Derfor tilbyder vi fleksible løsninger, så vi på den måde kan imødekomme de behov og ønsker, som du har. Herefter kan du vurdere, om vores flyttemænd skal hjælpe dig med opgaven, når du har tænkt lidt mere over vores flyttetilbud, og føler dig tryg med løsningen.

Hver dag oplever vi, at så længe vi er meget seriøse omkring vores arbejde, og behandler alle vores kunder og deres inventar godt, kan vi alle få den bedste oplevelse med flytningen.

Holger Danske gennem årene

Der har været mange store ændringer for Holger Danske Flytteforretning gennem årene:

Eksperter i privat- og erhvervsflytning i Greve

Privatflytning

At få professionel hjælp fra flyttefolk gør hele privatflytningen en del lettere. Du vil få en mere gnidningsfri og hurtigere flytteproces, når du kan få hjælp til at bære inventaret ud, pakke flyttebilen og få båret dine ting ind i den nye bolig. Hos Holger Danske Flytteforretning kan du stole på, at vi kan håndtere din flytning! 

Med vores mange års erfaring og dygtige flyttemænd kan du være sikker på kvalitetstjenester. Det gælder uanset, om du har behov for en total- eller minimal flytteløsning.

Erhvervsflytning

Vores flyttefirma har også stor erfaring inden for erhvervsflytning i Greve. Om det er en stor eller lille virksomhed, eller om det er tunge og særlige genstande, så kan vores erfarende flyttefolk klare opgaven, da de har den nødvendige ekspertise og specialudstyr. 

Vores konsulentbistand kan altid kontaktes, og med vores opmagasinering og lagerhal tæt omkring Greve, kan vores flyttemænd sørge for, at dit udstyr eller produkter altid er tæt ved dig. Vi hjælper allerede en masse brancher med deres behov, og kan stå klar til at gøre din næste erhvervsflytning til en succes, uden nogle problemer eller komplikationer.

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

Flyttemand i Greve der respekterer dine ejendele

Vi sikrer os, at du som kunde altid får en exceptionel service, fordi vi rekrutterer kun branchens bedste og mest respektfulde flyttefolk.

En flyttemand hos Holger Danske Flytteforretning, bliver lært op efter klassiske dyder om at:

  • Et ord er et ord, og det skal man holde fast ved.
  • Andre folks ting skal behandles med endnu større respekt, end hvordan man behandler sine egne.

Fagudlærte og erfarne flyttemænd i Greve

En uddannelse giver, ligesom i alle andre fag, faglig stolthed. 

Det gælder uanset om du er en uddannet kok, tømrer, elektriker eller flyttemand, så har du et ønske om at udføre dit arbejde til perfektion, ud fra dine faglige færdigheder som du har fået fra din uddannelse.

Dog har flyttebranchen et dårligt ry om, at de kun ansætter amatørflyttemænd, der kun giver en pakkekastende GLS service. Det får flyttemændene til at ligne, at de ikke har respekt for de ejendele, som kunderne har bestilt.

Derfor får vores flyttefolk en relevant uddannelse, som er på 3.5 år, så vi kan sikre, at der er faglig stolthed og ekstravagant kompetence, når vi skal tage os af dine møbler og personlige ejendele.

Hvorfor bruge os til privatflytning i Greve?

Hvad siger kunderne fra Greve?

★★★★★

Super flytteservice!

Vi fik hjælp i dag fra Holger Danskes flytteforrretning og det har vi ikke fortrudt! Jimmy, Lucas og Anders stillede tidligt i morges og sørgede for al nedpakning, pålæsning og aflæsning til vores fulde tilfredsstillelse. Det har været årets varmeste dag og en af folkene måtte endda strække gevær og tage på skadestuen på grund af en uheldig vridskade. Men det forhindrede ikke de to andre i at knokle ufortrødent videre indtil alt med største forsigtighed var leveret og stillet, hvor vi gerne ville have det. En stor tak for hjælpen til "vores" tre gutter. Vi vil ikke tøve et sekund med at anbefale Holger Danske til andre!
Trust-Pilot
Elisabeth
via Trustpilot

★★★★★

Super god oplevelse

Holger Danske flyt har hele vejen igennem været professionelle og effektive. Både før, under og efter flytningen... Dog skylder Tommy mig stadig en flaske vin ;). Tak til de tre gode gutter, som hjalp, både med kasser og flytning. Intet gik i stykker og det gik hurtigt og effektivt. Ud over det har firmaet overenskomst - og det er for mig vigtigt at der også er ordnede forhold for de ansatte.
Trust-Pilot
Tom
via Trustpilot

★★★★★

Har kun positive ting at sige om Holger…

Har kun positive ting at sige om Holger Danske, fra første mail til efter flytningen. Alt forløb godt, fra første besøg, så et tilbud, flytterkasserne kommer med det samme da jeg skrev efter dem, de kom med 10 mere, efter 2 dage da jeg spurgt efter flere. Der blev svaret på mail samme dag, også aften, da jeg spurgt om at flytte vores flytte dato- ingen problem ☺️ En stor tak til de tre flyttemænd som hjalp med at flytte for os i lørdags i Aarhus. De var søde, smilede og så professionel. De passede så godt på vores ting og kun Stor ros til dem. Vil til hver en tid bruge dem igen.
Trust-Pilot
Henriette
via Trustpilot
Navn

Hvad koster flytning i Greve?

Det ofte stillede spørgsmål når man skal flytte, er selvfølgelig. hvad koster flytning? Selvom man får en exceptionel flytteservice, så skal prisen stadigvæk passe til det budget, som man nu har sat til det. Vi har en målsætning om, at der altid skal være en gylden balance imellem dit budget, og den maksimale komfort i selve flytningen. 

Når vi taler om den bedste komfort, så er det naturligvis, at du stadig kan tage ud for at spise eller prøve forlystelser i Tivoli, og bagefter køre hen til dit nye hjem, hvor alt er gjort klar.

Stor efterspørgsel på totalløsninger

Der er mange mennesker, som godt kan se, at det rart at hele flytningen bliver ordnet, uden at man skal røre en finger. Derfor er efterspørgslen på totalløsninger blevet større i dag, hvor flyttefirmaet tager sig af det hele, så alt er klar, når du ankommer til dit nye hjem. 

Totalløsningen er også super bekvem for flyttefirmaet, da alt er planlagt på forhånd lige inden den store flyttedag.

Totalløsningen har i mange år været meget populær, især for virksomheder og offentlige organisationer, fordi det kan koste virksomheden markant flere penge, hvis medarbejderne skal involveres i flytningen, og det kan samtidig også tage en del længere tid. Her vil det være bedst økonomisk at få et professionelt flyttehold, som har en dygtig handyman, der kan klare det hele.

Alt efter dit behov med flytningen

Alle vores kunder har selvfølgelig forskellige behov, når det kommer til flyttedagen, og igennem de sidste 40 år har vi prøvet det hele. Om det gælder en totalløsning, eller du er en minimalist, som kun skal have få genstande flyttet, så får du det til den pris, der passer til flytningens størrelse. 

Flyttetilbuddet vil altid passe med prisen, så det altid vil afspejle sig i, hvordan du gerne vil flytte – alt andet vil være urimeligt!