Flyttefirma Hedehusene

Over 40 års erfaring med flytning til og fra Hedehusene
De bedste flyttemænd i Hedehusene med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Case på flytning omkring Hedehusene

Vi fik tildelt en opgave med at flytte en virksomhed beliggende i Hedehusene. Vores hovedformål var at erstatte deres eksisterende kontorer på 600 kvadratmeter, med helt nye lokaler på 1000 kvadratmeter. 

Vi som flyttefirma håndterede hele flytteprocessen, på en konventionel måde. Vi tog os af alle aspekter af flytningen, herunder nedpakning, transport, udpakning samt håndværksarbejde.

Fredag kl. 15:00 modtog vi nøglerne til virksomheden, og mandag morgen kl. 7:00 afleverede vi dem tilbage efter den sidste gennemgang af flytningen.

I denne video kan du se, hvad den ansvarlige partner i vores firma synes om selve flytningen.

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

De bedste flyttefolk i Hedehusene

Hos Holger Danske Flytteforretning er vores professionelle flyttemænd altid klar til at hjælpe dig, med at tage det næste skridt i dit liv, på en tryg og sikker måde. Vi har store forventninger til vores flyttemænd, og har altid en simpel målsætning – at levere en flytteoplevelse ud over det sædvanlige. 

Alle vores flyttemænd har gennemgået en omfattende 3,5-årig uddannelse, og størstedelen af dem har været ansat hos os i mange år. Dette betyder, at vores flyttemænd har de rette kvalifikationer og ekspertise, til at yde en professionel flytteservice hver gang.

Vi er stolte af vores dygtige og erfarne team af flyttemænd, og vi ved, at de vil tage sig af din flytning med den største omhu og præcision. Uanset om det er en stor eller lille flytning, vil vores flyttemænd altid sikre, at din flytteoplevelse er så stressfri og behagelig som muligt. Hos Holger Danske Flytteforretning kan du være sikker på, at du vil få en førsteklasses flytteservice.

Hvem er Holger Danske?

Vi er en kvalitetsbevidst flyttevirksomhed med konkurrencedygtige priser, og en stærk forpligtelse til at overholde vores aftaler og leveringstider.

Hos Holger Danske Flytteforretning A/S kan vi håndtere enhver form for flytning, uanset om det er en stor lagerhal eller en lille lejlighed. Vi har vores egen opvarmede og overvågede lagerhal, så dit indbo altid kan leveres i perfekt stand, når du har brug for det.

Et flyttefirma med 40 års erfaring

Vores flyttefirma blev grundlagt for mere end 40 år siden, og vi har i mere end tre generationer udført flytninger både nationalt og internationalt. Tommy Besby er i dag direktør for Holger Danske Flytteforretning A/S, en succesfuld virksomhed, der beskæftiger mellem 40-50 medarbejdere.

Vi tager stolthed i vores arbejde, og sætter en ære i at levere en kvalitetsflytning til vores kunder, hver gang.

Et flyttefirma med fokus på medarbejderne og miljøet

Vi har fokus på både medarbejderne og miljøet hos Holger Danske. Vi ønsker at skabe et sikkert arbejdsmiljø, hvor vi tager vare på hinanden. Sikkerhed er en prioritet for os, og derfor anvender vi bl.a. lifte til at transportere inventar op til 10. etage på ydersiden af bygninger. Det mindsker antallet af tunge løft, og beskytter vores medarbejdere. 

Vi deltager aktivt i at reducere CO2-udledningen fra vores maskiner. Vi kører udelukkende på eldrevne trucks i vores lagerhal, og har udstyret vores lastbiler med partikelfiltre. Vi gør vores bedste for at tage ansvar for miljøet, og bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Eksperter i både privat- og erhvervsflytning

Vores flyttefirma kan hjælpe med alle former for flytninger, herunder:

Privatflytning

Hvis du planlægger at flytte til Hedehusene, Greve, Ishøj, Roskilde eller andre steder på Sjælland, er der mange ting at tage højde for. Vi er her for at hjælpe og guide dig gennem hele processen, og med vores ekspertise kan vi sikre en problemfri flytning. 

Når du vælger Holger Danske Flytteforretning som din flyttepartner til en privatflytning, kan du altid føle dig tryg. Vi tilbyder gerne en gratis prisvurdering på din private flytning, så udfyld vores kontaktformular på vores hjemmeside i dag, for at modtage en fast pris. En af vores flyttekoordinatorer vil også gerne kontakte dig, og sammen kan vi gennemgå din private flytning, hvor du får professionel vejledning.

Erhvervsflytning

Når du vælger Holger Danske Flytteforretning A/S til en erhvervsflytning, kan du være sikker på at opgaven bliver håndteret af et flyttefirma med stor erfaring indenfor flytning af virksomheder. Uanset om det drejer sig om enkelte møbler, hele kontorer eller store domiciler, hjælper vi hele vejen. 

Som jeres flyttepartner hos Holger Danske vil I modtage kompetent rådgivning fra start til slut! Vi tilknytter en af branchens bedste flytningskonsulenter til jeres projekt, som vil rådgive og vejlede jer gennem hele forløbet.

Hvis jeres virksomhed overvejer en erhvervsflytning, eller hvis I allerede har flytteplaner nu eller på et senere tidspunkt, står vi altid klar til at yde konsulentbistand og hjælp med at fastsætte budgetter, tidsplaner og specialløsninger til jeres erhvervsflytning.

Hvad siger kunderne i Hedehusene?

★★★★★

Rigtig god oplevelse!

Vi flyttede fra 2 lejligheder på hhv. 3. og 2. sal til et rækkehus. Amsal, Samuel og Emil var rigtig søde, hjælpsomme og meget effektive. Dagen gik over al forventning og lejlighederne var hver især tømt på under en time.
Trust-Pilot
Line
via Trustpilot

★★★★★

Rigtig god service fra start til slut

Rigtig god service fra start til slut! Flyttemændene Peter Wigger og Gustav Dahl gjorde et imponerende stykke arbejde 🙂
Trust-Pilot
Sidse
via Trustpilot

★★★★★

Genial flytning!

Vi havde helt genial flytning takket være af Mikki, Dian og Nicolai Rex! De var helt vildt effektive og utrolig rare og hjælpsomme. Kæmpe anbefaling!!!
Trust-Pilot
Pernille
via Trustpilot

Hvorfor du skal vælge os til din flytning i Hedehusene

Navn