FLYTTEFIRMA HELLERUP

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Case på flytning i Hellerup

Vi havde til opgave, at flytte en virksomhed i Hellerup, da de skulle skifte deres kontorer på 600 kvm. ud med helt nye lokaler, på 1000 kvm.

Flytningen blev udført på en klassisk re-location løsning, som er rigtig populær til virksomhedsflytning. Vi stod som flyttefirma for alt. Det gælder både nedpakning, transport, udpakning og forskellige slags handman opgaver.

Om Fredagen kl. 15.00, fik vi nøglerne til virksomheden. Vi fik de sidste ting på plads kl.7.00 Mandag morgen, lige før medarbejderne mødte ind.

I videoen kan du se, hvad vores flytteansvarlige partner mener om selve flytteoplevelsen.

Flyttefirma til private og erhverv med effektiv flytterengøring

Er du ved at planlægge en erhvervsflytning i Hellerup? Eller skal du og din familie flytte til en anden by? Der er mange ting, du skal have styr på i den forbindelse. Opsigelse af nuværende hjem, flytning af adresse, flytterengøring og meget mere.

Det kan være både uoverskueligt og stressende.

Hos Holger Danske kan vi tage noget af byrden fra dine skuldre og hjælpe dig, så du har mere tid til at få styr på de andre ting. Hyrer du os til at stå for din flytning i Hellerup, tilbyder vi en effektiv og grundig flytterengøring til en attraktiv pris.

Uanset om du er erhvervskunde eller privatperson, kan vi sørge for at efterlade stedet rent og nydeligt, så du selv slipper for besværet.

Du kan kontakte os på telefon eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Hvorfor bruge os til privatflytning på Hellerup?

Et flyttefirma i Hellerup med mere end 40 års erfaring

Det er mere end 40 år siden, at Holger Danske blev stiftet. Vores fokus på kvalitet har altid været det samme. I firmaet bestræber vi os på at levere kvalitetsarbejde til attraktive, konkurrencedygtige priser. Det gælder både i Hellerup, GentofteKøbenhavn og på hele Sjælland.

For at sikre dig mest mulig kvalitet, gennemgår de fleste af vores flyttefolk en 3,5 års lang flytteuddannelse. Her opnår de alle de kompetencer, der kan hjælpe med at give dig en god service, og en god og vellykket flytning fra en adresse til en anden.

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Hvad siger kunderne i Hellerup?

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Flyttefirma i Hellerup når du ønsker kompetente fagfolk

Skal du flytte til et andet hus eller en ny lejlighed? Eller planlægger din virksomhed at flytte lokaler? Så kan vi varetage opgaven for dig, så du slipper for besværet.

Hos Holger Danske er der ingen opgaver, der er for store eller for små. Vi har erfaring med alle former for flytning og kan endda også hjælpe, hvis din virksomhed skal flyttes til udlandet.

Her på siden kan du få mere viden om vores flyttefirma i Hellerup, og hvad vi kan hjælpe dig med.

Fordele ved at vælge Holger Danske flyttefirma

Vi overholder altid aftalte betingelser og leveringstider, og vi passer godt på dit udstyr og dine ejendele. Hos os bliver du mødt af erfarne og uddannede flyttemænd, der kan sit kram.

Vores priser er lave og konkurrencedygtige, og derudover tilbyder vi altid en gratis flyttekonsulent, der kan give dig en gnidningsfri flytning.

Vores flytteservice dækker hele landet og store dele af Europa.

Dine ting er (for)sikret hos os

Det kan være svært at vælge et flyttefirma, hvor du føler dig hundrede procent tryg og sikker ved at overlade dine ting i hænderne på en flyttemand.

I vores flyttefirma i Hellerup har vi stor fokus på sikkerhed. Derfor har vi Danmarks bedste flytteforsikring, så dine ting altid er forsikret. Dermed gør vi flytteprocessen mere tryg for dig, da du med sikkerhed kan overlade dine ejendele i vores hænder.

Vi gør brug af specialudstyr og emballage

Udover forsikring har vi forskellige former for specialudstyr til at hjælpe os med at klare flytteopgaver, så dine ejendele ikke pådrager sig skader.

For eksempel har vi udstyr til at løfte tunge genstande, så du ikke skal være nervøs for, at vi løfter og taber det selv. Vi bruger også emballage, specielle garderobekasser og mange andre ting, der hjælper os med at sikre dig en god og problemfri oplevelse, når du skal flytte.

Bliv ringet op

Navn

Få et flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)