Flyttefirma Hellerup

Over 40 års erfaring med flytninger til og fra Hellerup.

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Case på flytning i Hellerup

Vi havde til opgave, at flytte en virksomhed i Hellerup, da de skulle skifte deres kontorer på 600 kvm. ud med helt nye lokaler, på 1000 kvm.

Flytningen blev udført på en klassisk re-location løsning, som er rigtig populær til virksomhedsflytning. Vi stod som flyttefirma for alt. Det gælder både nedpakning, transport, udpakning og forskellige slags handman opgaver. 

Om Fredagen kl. 15.00, fik vi nøglerne til virksomheden. Vi fik de sidste ting på plads kl.7.00 Mandag morgen, lige før medarbejderne mødte ind.

I videoen kan du se, hvad vores flytteansvarlige partner mener om selve flytteoplevelsen. 

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

Flyttefirma til private og erhverv med effektiv flytterengøring

Er du ved at planlægge en erhvervsflytning i Hellerup? Eller skal du og din familie flytte til en anden by? Der er mange ting, du skal have styr på i den forbindelse. Opsigelse af nuværende hjem, flytning af adresse, flytterengøring og meget mere.

Det kan være både uoverskueligt og stressende.

Hos Holger Danske kan vi tage noget af byrden fra dine skuldre og hjælpe dig, så du har mere tid til at få styr på de andre ting. Hyrer du os til at stå for din flytning i Hellerup, tilbyder vi en effektiv og grundig flytterengøring til en attraktiv pris.

Uanset om du er erhvervskunde eller privatperson, kan vi sørge for at efterlade stedet rent og nydeligt, så du selv slipper for besværet. 

Du kan kontakte os på telefon eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Et flyttefirma i Hellerup med mere end 40 års erfaring

Det er mere end 40 år siden, at Holger Danske blev stiftet. Vores fokus på kvalitet har altid været det samme. I firmaet bestræber vi os på at levere kvalitetsarbejde til attraktive, konkurrencedygtige priser. Det gælder både i Hellerup, Gentofte, København og på hele Sjælland.

For at sikre dig mest mulig kvalitet, gennemgår de fleste af vores flyttefolk en 3,5 års lang flytteuddannelse. Her opnår de alle de kompetencer, der kan hjælpe med at give dig en god service, og en god og vellykket flytning fra en adresse til en anden.

Flyttefirma Hellerup når du ønsker kompetente fagfolk

Skal du flytte til et andet hus eller en ny lejlighed? Eller planlægger din virksomhed at flytte lokaler? Så kan vi varetage opgaven for dig, så du slipper for besværet. 

Hos Holger Danske er der ingen opgaver, der er for store eller for små. Vi har erfaring med alle former for flytning og kan endda også hjælpe, hvis din virksomhed skal flyttes til udlandet.

Her på siden kan du få mere viden om vores flyttefirma i Hellerup, og hvad vi kan hjælpe dig med.

Fordele ved at vælge Holger Danske flyttefirma

Vi overholder altid aftalte betingelser og leveringstider, og vi passer godt på dit udstyr og dine ejendele. Hos os bliver du mødt af erfarne og uddannede flyttemænd, der kan sit kram. 

Vores priser er lave og konkurrencedygtige, og derudover tilbyder vi altid en gratis flyttekonsulent, der kan give dig en gnidningsfri flytning.

Vores flytteservice dækker hele landet og store dele af Europa.

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

Dine ting er (for)sikret hos os

Det kan være svært at vælge et flyttefirma, hvor du føler dig hundrede procent tryg og sikker ved at overlade dine ting i hænderne på en flyttemand. 

I vores flyttefirma i Hellerup har vi stor fokus på sikkerhed. Derfor har vi Danmarks bedste flytteforsikring, så dine ting altid er forsikret. Dermed gør vi flytteprocessen mere tryg for dig, da du med sikkerhed kan overlade dine ejendele i vores hænder.

Vi gør brug af specialudstyr og emballage

Udover forsikring har vi forskellige former for specialudstyr til at hjælpe os med at klare flytteopgaver, så dine ejendele ikke pådrager sig skader.

For eksempel har vi udstyr til at løfte tunge genstande, så du ikke skal være nervøs for, at vi løfter og taber det selv. Vi bruger også emballage, specielle garderobekasser og mange andre ting, der hjælper os med at sikre dig en god og problemfri oplevelse, når du skal flytte.

Hvorfor bruge os som flyttefirma i Hellerup?

Hvad siger vores kunder fra Hellerup?

★★★★★

Stor anbefaling af Holger Danske

Stor anbefaling af Holger Danske Flytteforretning. Hurtige svar via mail, og de to flyttemænd, Nicki og Ilja, var imødekommende og effektive. Der blev passet godt på ens ting, og bilen blev pakket efter alle forskrifter. Der blev desuden kun brug den tid, der var nødvendig.
Trust-Pilot
Kasper
via Trustpilot

★★★★★

Tusind tak for hjælp til flytning

Tusind tak for hjælp til flytning af mine mega store ting, pa Ilja og pa Niki. Tak. Hvor er i søde og hjælpsomme. I tog det virkelig smilende og positivt trods en lang arbejdsdag, mudder, vandpytter og trapper på vejen. Og også tak til Jack mfl på jeres kontor. God service. Hurtig besvarelse.
Trust-Pilot
Lisbeth
via Trustpilot

★★★★★

Super gode flyttemænd!

Jeg fik Rikky, Jacob og Klus ud til at hjælpe med at flytte fra NV (2.sal) til Nørrebro (4.sal) samt min kærestes ting fra 1.sal til 4.sal De var vildt arbejdsomme og knoklede bare på og var rigtig flinke. De har mine varmeste anbefalinger 👌🏻
Trust-Pilot
Bjørk
via Trustpilot
Navn