FLYTTEFIRMA HELSINGØR

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Det foretrukne flyttefirma i Helsingør

Når man som kunde har behov for et flyttefirma i Helsingør har man nogen ønsker og behov som skal dækkes. Hos Holger-Danske Flytteforretning gør vi en dyd ud af at du får lige præcis den hjælp du har brug for.

Ved at vælge os til at håndtere din flytning, er du derfor sikret en professionel og stabil flytteoplevelse med dygtige flyttemænd der har helt styr på dine ting.

Hos Holger-Danske Flytteforretning tager vi os gerne af mange af dine praktiske opgaver, så det hele bliver nemmere og mere overskueligt for dig. For os er det vigtigste at du har en god oplevelse og får en god start i dit nye hjem.

Vores strategi til hvordan vi sikrer at vi altid giver en god behandling og en effektiv flytning er ved at være punktlige og overholde vores aftaler. Det gælder både den økonomiske aftale og den tidsramme som vi aftaler flytningen skal foregå inden for.

Vi har som flyttefirma på Sjælland, mere end 40 års erfaring og over 10.000 tilfredse kunder i rygsækken. Vælg os som dit flyttefirma i Helsingør og få en sikker og gnidningsfri flytning. Vi står klar til at hjælpe både hvis du skal flytte fra Helsingør, HillerødHørsholm eller resten af Sjælland.

Eksempel på en af vores erhvervsflytninger i Helsingør

Vi er Danmarks førende flyttefirma og det gør vi at med stolthed får mange forskellige slags opgaver ind.

Vi kan håndtere både privat- og erhvervsflytninger som denne vi eksempelvis lige har haft. Her skulle vi flytte en virksomhed fra deres nuværende kontorbygning på ca. 600 kvm og over til deres nye adresse med lokaler på omkring 1000 kvm.

Heldigvis var det ikke noget vi ikke havde prøvet før. Vi vidste derfor præcis hvordan vi bedst håndterede den slags flytning. Vi har til samme formål udviklet en re-location pakkeløsning. Det er en metode vi tager i brug ved større erhvervsflytninger. Pakkeløsningen giver dig som virksomhed alt du har brug for fra, fra vores flyttefirma i Helsingør til at komme i mål med jeres flytning.

Med vores pakkeløsning kan vi både klare jeres nedpakning, kørsel, selve flytningen og udpakning igen af jeres genstande. Derudover tilbyder vi også som en ekstra service at hjælpe med diverse handymand opgaver på jeres nye kontor.

For at det skulle gå mindst muligt udover deres arbejde klarede vi hele flytningen over en weekend. Vi fik nøglerne fredag eftermiddag og sørgede for det hele stod klar kl. 7 mandag morgen. Så medarbejderne kunne fortsætte som de plejede.

I videoen kan du høre hvad vores kunde Mick, som om at bruge os som sit flyttefirma.

Hvorfor vælge os som dit flyttefirma i Helsingør?

Vores flyttefirma i Helsingør giver dig en sikker flytning

Vores første og vigtigste opgave er at give dig en god og sikker flytning uden skader. Vi tror på at give gode oplevelser gennem en sikker og fair behandling.

Vi hjælper så mange med at flytte, som vi overhovedet kan komme til, men der er dog et krav. Det skal være en win/win for både dig og os. Vores filosofi er at du skal føle du har lavet en god handel og det skal vi også.

Hos Holger-Danske Flytteforretning lever vi af at vores kunder, igen skal flytte senere i livet. Måske du har nogen børn der skal flytte hjemmefra, eller du bare selv flytter. Så vil du forhåbentlig huske os og vores gode service.

Det er derfor utroligt vigtigt for os at du har en god oplevelse og at vi gøre hele din flytning nemmere.

Vores flytteservice giver dig alt du kan have brug for. Vi tilbyder nemlig at hjælpe både med nedpakning, opbevaring, møbeltransport, udpakning og meget mere.

Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig i mål med din flytning!

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Hvad siger kunderne i Helsingør?

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Ønsker du et pålideligt flyttefirma i Helsingør?

Når man vælger et flyttefirma til at stå for sin flytning, så er der flere ting man skal have øje for.

Når man står og skal til at flytte er det vigtigt at man har valgt en professionel samarbejdspartner til at hjælpe en. Du skal kunne vide dig sikker på at flyttemændene selvfølgelig kommer til tiden og at de har styr på deres arbejde og det de skal nå.

På den måde slipper du for at stresse og bekymre dig over om flytningen nu bliver håndteret ordentligt, men kan i stedet fokusere på hvordan du ønsker at indrette dit kommende hjem.

Når vi foretager en flytning er det også vigtigt for os at vi har en god og sund dialog med dig som kunde. Det er vores måde på at sikre vi forstår dine ønsker og behov.

Alle har forskellige behov og det er derfor vigtigt at vi forstår hvor meget hjælp du har brug for. Nogen ønsker blot hjælp med flytning af møbler. Andre har brug for hjælp til tungløft, mens der er nogen som både har brug for assistance til ned- og udpakning. Det hele er op til dig og hvad du har behov for hjælp til.

En af grundende til at vi er det førende flyttefirma i Helsingør er at vi har tilbyder dig som kunde en helt komplet flytteløsning.

Her får du både emballering af skrøbelige ejendele og genstande, ud- og nedpakning og selvfølgelig selve flytningen. Derudover kan du også få flytterengøring og hjælp til diverse handymand opgaver.

På den måde er du hurtigt videre og klar til at starte livet i dit nye hjem.

Vi har alt til at dække dit behov

At være Danmarks største og bedste flyttefirma kommer også med nogen forpligtelser. Som blandt andet er at vi skal kunne hjælpe alle kunder uanset hvilke udfordringer og hvilken flytning i skal lave. 

Vi har derfor sikret os at vi har alle de ressourcer og det udstyr der kan blive nødvendigt for at kunne hjælpe dig. Vi har derfor blandt andet en større vognpark, med alle størrelser og former for flyttebiler. For os er det vigtigt at når du vælger et flyttefirma i Helsingør, at vi så faktisk også er i stand til at kunne hjælpe dig. 

Vi har derfor det nødvendige til både at kunne hjælpe med en mindre privatflytning, en kontorflytning og endda hjælpe med at flytte et helt lager. 

Vores vognpark inkluderer både almindelige flyttebiler, biler med lift, lastbiler med og uden anhængere til varevogne. Vi har også kranbiler og endda veksellastbiler. Så vi er derfor godt rustet til din flytning, uanset hvad du har behov for. 

Derudover er vores flyttebiler også miljøvenlige, da de alle er typegodkendt efter Euronorm 6 og har indsatte partikelfiltre. Samtidigt bruger vi også kun eldrevne trucks på vores lager. 

Du får derfor både en professionel, komplet og miljøvenlig flytning ved at vælge os. 

Bliv ringet op

Navn

Få et flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)