FLYTTEFIRMA HERLEV

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Case på flytning i Herlev

Vi havde til opgave at hjælpe med at flytte en virksomhed nær Herlev. De skulle have deres inventar flyttet fra deres tidligere kontorer på 600 kvm. over til de nye lokaler, som er på 1000 kvm.

Her blevet opgaven løst på den klassiske re-location måde, som er meget populær til erhvervsflytninger. Vi stod for alt med hensyn til flytningen, både nedpakning, kørsel, udpakning og generel handyman arbejde, så det hele var istandsat.

Nøglerne fik vi udleveret om Fredagen kl. 15.00, hvor vi så blev færdig med de sidste flytteting Mandag morgen kl. 7.00, lige før medarbejderne skulle møde ind.

Du kan se i videoen, hvad vores flytteansvarlige partner i firmaet havde at sige om flytningen.

Dit lokale flyttefirma i Herlev

Hos os møder du kun dygtige og erfarne flyttemænd i Herlev, som altid står klar til at hjælpe med din flytning. Ligesom sagnfiguren så tager vi også selv ud, når de danske mennesker har brug for hjælp, og det er uanset hvilken type opgave, som de står med.

Vi kan derfor tilbyde dig hjælp efter dine behov, om det så er minimale flytteløsninger, du skal bruge, eller hvis det er en større flytning, hvor du søger en totalløsning.

Vi har flyttet til og fra Herlev i mere end 40 år

Vi flytter årligt over 10.000 danske familier i hele Danmark, og har over 40 års erfaring i Herlev med succes og stor tilfredshed blandt kunderne. Det er også derfor, at vi er et af de mest foretrukne flyttefirmaet i landet, og er blevet et af de lokale flyttefirmaer i Herlev.

Vores flyttefolk viser stor respekt for dine ejendele, og er der nogle ting, som ikke kan komme ned i flyttekassen, så tager vi imod udfordringen uden kvaler. Hvis det er for eksempel dine kærestes ting, som skal flyttes sikkert over til dit hjem, så kan vi klare det uden problemer.

Hvorfor bruge os til privatflytning på Herlev?

Et af de største flyttefirmaer i Danmark

Vi er et af landets største flyttefirmaer, hvilket vi har opnået gennem vores 40 års erfaringer i flyttebranchen, hvor vi har holdt os opdateret med den moderne teknologi, og de nye flytteløsninger, som kunderne søger efter.

Der er for eksempel kommet større og større efterspørgsel på en totalløsning fra de private kunder, som helst ikke selv vil stå for flytterodet. Her kan vi se en ændring i vores kunders adfærd, da totalløsningen tidligere var mere til erhverv, der havde brug for at flytte alt inventar fra kontorerne til et andet.

Vi kan flytte alt for dig, om det så er akvarier, terrarier, pengeskabe, billardborde, stenbordplader eller tunge møbler. Om den ene opgave er besværligere end den anden, så kan vi sagtens finde en løsning på det. Det gælder både i Herlev, BallerupLyngbyKøbenhavn og resten af Sjælland.

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Hvad siger kunderne i Herlev?

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Vi kan flytte de tunge ting for dig i Herlev

Holger Danske Flytteforretning kan flytte alle slags tunge løft, og vi har ingen undtagelser. Vores flyttemænd har de nødvendige erfaringer og det rigtige udstyr, så de kan udføre selv de mest vanskelige flytteopgaver på en meget effektiv måde.

For os er det vigtigt, at vi kan flytte de tunge ting for vores kunder, så de ikke skal være i tvivl om, at vi aldrig går på kompromis med vores flytteservice.

Dine ejendele er i sikre hænder

Vores flyttefirma har stadigvæk ikke stødt på de største problemer, når det kommer til de tunge flytteopgaver.

Det skyldes også, at vi kun hyrer de bedste flyttemænd, som har uddannelsen, og dermed erfaring med at flytte tunge inventarer. Derved garanterer vi for, at dine ejendele er i sikre hænder.

Du kan opbevare dine ejendele hos os

Hvis du har brug for at få opbevaret nogle af dine ejendele i en kortere eller længere periode, så kan du med fordel vælge os. Holger Danske har mange fordele, når det kommer til opbevaring af dine ting. Det gælder både for private hjem, eller hvis din virksomhed har brug for et sted, hvor inventaret kan være.

På vores lager kan der være plads til alle typer opbevaringer. Her kan alle benytte sig af vores gode og retfærdige priser for opmagasinering, hvor man kan leje et opbevaringsrum, lige så længe som man har brug for.
Dette gælder uanset, om du skal have opbevaret en bil, bøger fra din bogreol hjemmefra eller personlige ejendele.

Sikker og overvåget lagerhaller

Vælger du at opbevare dine ting hos Holger Danske, så er sikkerheden af dine ejendele altafgørende for os.

Vores flyttefolk kører dine ting til opmagasinering og hjælper med at få det hele sat på plads, så de ikke fylder for meget og står sikkert og fast, indtil du henter dem igen.

Dine ejendele er trygt i vores lagerhaller, der er:

  • Videoovervåget
  • Opvarmede og fugtsikret
  • Tyverisikret
  • Beskyttet imod diverse skadedyr
  • Åben adgang alle ugens dage efter aftale og for et mindre gebyr
Bliv ringet op

Navn

Få et flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)