FLYTTEFIRMA HILLERØD

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Case på flytning i Hillerød

Vi fik til opgave, at flytte en virksomhed i Hillerød, da de skulle skifte deres 600 kvm. kontorer ud med helt nye lokaler, på 1000 kvm.

Her faldt valget på en klassisk re-location løsning, som er super populær til erhvervsflytninger, og her stod vi som flyttefirma for det hele. Det gælder både nedpakning, transport, udpakning og handman arbejde.

Vi fik nøglerne af virksomheden kl.15.00 om Fredagen, og fik lavede den sidste gennemgang af flytningen kl.7.00 Mandag morgen, før medarbejderne mødte på arbejde.

I denne video kan du se hvad den flytteansvarlige partner i firmaet mener om oplevelsen.

I videoen til højre kan du se, hvad vores flytteansvarlige partner mener om selve oplevelsen.

Dit lokale flyttefirma nær Hillerød

Hos Holger Danske dækker vi hele Hillerød og omegn, og det har vi gjort i mange år. Vi har mere end 40 års erfaring med at flytte vores kunder i nye hjem i Hillerød-området, og generelle byer omkring hele Sjælland såsom AllerødLyngby og Frederikssund.

Det er vigtigt for os at tilbyde vores kunder noget overskuelighed i en ellers ofte kaospræget tid med flytterod. Derfor overholder vi altid alt fra den økonomisk satte aftale til den aftalte tidsramme, så du ikke får nogle overraskelser eller uforudsete ting at skulle forholde dig til på selve dagen for din flytning.

Vi hjælper både med små og store flytninger og hjælper derfor gerne både private kunder, der skal flytte til og fra rækkehus, villa eller lejlighed samt erhvervskunder, der skal flytte kontor eller lager. Desuden har vi mere end 20 års erfaring med nedpakning og flytning af IT-udstyr, hvorfor vi også kan hjælpe dig og din virksomhed med netop dette.

Hvorfor bruge os til privatflytning på Hillerød?

Det bedste Flyttefirma i Hillerød

Det skal forstås som om, at vi bare siger nej til en masse arbejde. Tværtimod, så hjælper vi med så mange opgaver, som vi overhoved kan. Men for at drive en succesfuld virksomhed, så følger vi den bedste filosofi, hvilket er en win/win eller ingen aftale.

Størstedelen af personer og familier som vi flytter, skal på et eller andet tidspunkt bruge et flyttefirma igen. Om det er når børnene skal flytte fra hjemmet, eller hvis familien skal skifte bolig, så det godt at have et solidt, pålideligt og erfaren flyttefirma.

Når den dag kommer, så skal de selvfølgelig pege på et vidst flyttefirma i Hillerød, hvilke naturligvis er Holger Danske Flytteforretning. Den kan kun ske, hvis kunderne får en ekstraordinær oplevelse, som de ikke kan få andre steder.

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Hvad siger kunderne i Hillerød?

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Har du brug for et flyttefirma nær Hillerød?

Vælg et flyttefirma for en professionel og tryg flytning, hvor du selv kan koncentrere dig om de sjove dele såsom indretningen af dit nye hjem. Siger indretningsdelen dig ikke så meget, kan du også overlade det hele til flyttefolkene, mens du selv passer dit arbejde. Vi sammensætter den bedste løsning, der netop passer til dine ønsker og behov, så din flytning i Hillerøds-området kan forløbe så problemfrit som muligt. Holger Danske Flytteforretning tilbyder alt fra minimal- til totalløsninger inden for flytninger, hvor du ikke behøver at gøre andet end at køre hen til dit nye hus.

Vores totalløsninger består af både emballering, nedpakning, rengøring og flytning, men vi tilpasser naturligvis hver opgave til den enkelte kundes behov vel vidende om, at ikke to flytninger er ens.

Flyttebil til enhver flytning

Hos Holger Danske råder vi over en stor vognpark med en stor flåde af flyttebiler. Dermed har vi udstyret til at klare enhver type og størrelse af flytninger, og vi klarer gerne flytningen for både private og erhvervskunder, der skal flytte til nye lokaler i og omkring Hillerød.

Vi tilbyder både leje af flyttebiler med chauffør og flyttemænd, så vi nemt kan klare din flytning på kort tid, uden at du selv skal bekymre dig om noget. I vores vognpark finder du 25 flyttebiler, der passer til diverse former for flytninger, herunder alt fra flyttebiler med lift, kranbiler og lastbiler med anhængere til varevogne, containerbiler veksellastbiler.

Som alle andre store virksomheder har vi også et ansvar om at tage flere grønne tiltag, der tilgodeser miljøet. Derfor er alle vores flyttebiler typegodkendt efter Euronorm 6 og har partikelfiltre, og samtidig er de trucks, vi bruger på lageret, alle eldrevne.

Bliv ringet op

Navn

Få et flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)