FLYTTEFIRMA HOLBÆK

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Prioriter kvalitet og vælg os som dit flyttefirma i Holbæk

Er du fra Holbæk eller omegn, og skal du snart flytte? Så kan vi hjælpe dig! Hos Holger Danske gør vi din flytning problemfri, og tager os af alt besværet, så du sparer tid og energi. Uanset størrelsen på din flytning, så kan vi hjælpe dig.

Hos os får du altid en skræddersyet løsning, som passer til lige præcis dine behov og ønsker.

Vi har altid vores kunder i centrum, og flytter dine møbler og ejendele hurtigt og sikkert, uanset om du er privat- eller erhvervskunde. Vi har den fornødne erfaring og ekspertise til at sikre, at du får en flytteservice i højeste kvalitet.

Det er alle vores privatkunder, der har gjort os til Danmarks største flyttefirma, og takket være dem er vi i dag også det foretrukne flyttefirma for virksomheder, offentlige institutioner og andre erhvervskunder, som har brug for hurtig, effektiv og kompetent flytning.

Vi klarer gerne alt omkring flytningen for dig, uanset om du er privatperson eller erhvervskunde, og hvis du ønsker det, flytter vi gerne din virksomhed hen over en weekend, sådan at selve flytningen, udpakningen og opstillingen forstyrrer jeres arbejde mindst muligt.

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på en flytning i Holbæk eller omegn? Så kontakt os gennem vores kontaktformular og så vender vores flyttefirma på Sjælland tilbage til dig.

Hvad siger vores kunder om vores erhvervsflytning?

Som Danmarks førende flyttefirma håndterer vi en bred vifte af flytteopgaver.

Forleden påtog vi os et større projekt, hvor vi skulle flytte en virksomhed fra deres nuværende kontorer på cirka 600 kvadratmeter til nye og større lokaler på ca. 1000 kvadratmeter.

Med vores omfattende viden og mange års erfaring lavede vi en plan for hele flytteprocessen. Vi implementerede vores gennemtestede re-location løsning, en pakkeløsning, der er ideel til omfattende erhvervsflytninger. Den dækker alt det nødvendige, en virksomhed der skal flytte, har brug for fra et flyttefirma i Holbæk, inkluderet pakning, flytningen, udpakning og diverse handyman-opgaver i de nye faciliteter.

For ikke at afbryde medarbejderne i deres arbejde, begyndte vi flytningen fredag eftermiddag klokken 15.00, så alt var på plads til mandag morgen kl. 7.00. På den måde kunne medarbejderne fortsætte deres arbejde som normalt.

Se vores video for at høre vores kunde, Mick, dele sine tanker og erfaringer med vores flytteservice og hans beslutning om at vælge os som hans flyttefirma.

Hvorfor skal man vælge os som flyttefirma i Holbæk?

Slip for bøvlet, lad vores flyttefirma i Holbæk klare det

At flytte kan være en stressende proces. Selvom det kan være dejligt endelig at flytte i den nye lejlighed eller det nye hus.

Så er selve vejen derhen, typisk ikke det, man ser allermest frem til. For mange er selve flytningen forbundet med en masse hovedpine. Der skal pakkes ned, købes flyttekasser, laves aftaler med venner og familie. Så skal der bookes flyttebil og så skal man selvfølgelig også lige have fundet ud af, hvordan man får hjørnesofaen ned af trapperne.

Du kender helt sikkert udfordringerne, og du bliver måske allerede lidt træt, bare af at læse om dem. Men hvad hvis vi sagde, at du kan slippe for det hele? Det kan du, når du vælger Holger Danske som dit flyttefirma i Holbæk.

Når du vælger os, får du nemlig ikke bare flyttet dine ting fra A til B. Du får en full-service oplevelse, hvor vi også kan pakke dine ting ned og ud igen hvis du ønsker det. Vi medbringer selvfølgelig også gerne flyttekasserne. Vi kan også klare slutrengøringen af din gamle bolig hvis du har brug for hjælp til det. Endelig har vi også mulighed for at tilbyde dig handymand-services, hvor vi fx hjælper med at hænge lamper og gardiner op eller samler dine møbler.

Med andre ord; vi kan skræddersy en løsning til lige præcis dine behov!

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Hvad siger kunderne i Holbæk?

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Et erfarent flyttefirma i Holbæk

Hos Holger-Danske Flytteforretning tilbyder vi mere end et almindeligt flyttefirma i Holbæk eller KøgeRingstedRoskilde osv. gør.

Vi har nemlig over 40 års erfaring og kombineret med at vi er Danmarks førende flyttefirma, giver det os nogen ressourcer de færreste andre har.

Vi råder både over almindelige flyttebiler, biler med lift, lastbiler både med og uden anhængere til varevogne. Derudover har vi også kranbiler og veksellastbiler. Så vi er rustet til at kunne hjælpe, uanset hvad din opgave er.

Vi tilbyder udover sikker og professionel flytning, også fleksibel opbevaring i vores sikre lagerhotel, ideelt for kort- eller langtidsopmagasinering af møbler og ejendele. Uanset årsagen – nedskalering, forsinket indflytning eller skader på din bolig – kan vi hjælpe. Vores opvarmede, frostfrie lager er tyverisikret og videoovervåget for maksimal sikkerhed. Beliggende i Rødovre, kun 45 min i bil fra Holbæk, er det nemt og bekvemt at opmagasinere dine ting hos os.

Vi kan give dig den optimale flytteløsning, så du får præcis det du har brug for.

Et miljøvenligt flyttefirma i Holbæk

Ved at bruge os får du et miljøvenligt flyttefirma. For at kunne være så bæredygtige som muligt har lavet adskillige ændringer i vores indkøb og måde at arbejde på. Eksempelvis er alle vores flyttebiler miljøvenlige og typegodkendt efter Euronorm 6 og har alle nyindsatte partikelfiltre. Derudover vi os også kun af eldrevne trucks på vores lager. Du får derfor både en professionel og bæredygtig flytning ved at vælge os som dit flyttefirma i Holbæk. 

Bliv ringet op

Navn

Få et flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)