Flyttefirma Holte

40 års erfaring med professionel flytning til og fra Holte.

Vi har branchens bedste flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Branchens højeste kvalitet, til helt rimelige priser.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Case på flytning i Holte

Vi flyttede en virksomhed nær Holte, fordi de skulle skifte deres nuværende kontorer på små 600 kvm. ud, med helt nye lokaler på 1000 kvm.

Det blev til en klassisk re-location løsning, som er meget normal, når en virksomhed skal flytte lokation. Her stod vi for det hele, herunder nedpakning af kontorerne, transport af møblerne, udpakning på den nye adresse og generelle handman opgaver. 

Vi fik nøglerne om Fredagen kl.15.00, og blev færdig med det sidste af flytningen Mandag morgen kl.7.00, lige før medarbejderne skulle møde ind. 

Du kan se, hvad den flytteansvarlige partner i firmaet mener om oplevelsen, i videoen til højre. 

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

Dit erfarne flyttefirma i Holte

Skal du flytte til en ny adresse? Og vil du gerne have hjælp fra et professionelt flyttefirma i Holte? 

Hos Holger Danske står vi klar til at give en hånd med, så du kan få en god oplevelse med din flytning. Vores kunder består af både private husejere, der skal flytte ind i et nyt hjem, og erhvervsdrivende, der skal have flyttet deres virksomhed fra en adresse til en anden. Vi kan både hjælpe med flytning, til og fra Holte, men også i andre byer på Sjælland såsom Lyngby, Hørsholm og Hillerød

Vores flytteservice er landsdækkende, og det betyder, at du kan ringe efter os, uanset hvor i landet du skal flytte til og fra. Derfor er vi også din professionelle flyttepartner i Holte. Vi kan ikke alene hjælpe dig med at flytte dine ejendele. Hos os er der også mulighed for opbevaring eller flytning til eller fra andre lande.

Lad en dygtig flyttemand i Holte hjælpe dig

Hos vores flyttefirma i Holte har vi gennem en lang årrække hjulpet vores kunder med at flytte. Vi kan bryste os af 40 års erfaring med flytning, og vi ved derfor alt om, hvad der skal til for, at din flytning kommer til at gå nemt og gnidningsfrit. 

Det er sikkert at få vores flyttemænd til at flytte dine ejendele. De passer på dine ting, som var det deres egne, og de er erfarne og uddannede inden for deres felt.

Det er nemt at få vores flyttemænd til at ordne din flytning. Du bestemmer selv, hvor lidt eller hvor meget du selv vil hjælpe til. Vi tager os af alle de opgaver, du gerne selv vil slippe for.

Det er billigt at bestille vores flyttemænd til din flytning. Uanset om der er tale om en privatflytning eller en erhvervsflytning. Vores priser er konkurrencedygtige og blandt de absolut bedste på markedet.

En aftale er en aftale hos dit flyttefirma i Holte

Du kan altid regne med os og vores solide flyttemænd. 

Selvom vi til tider har travlt med at hjælpe vores kunder med at flytte, løber vi aldrig fra en aftale. Hverken når det gælder betingelserne for din flytning eller den leveringstid, vi har lovet dig. Vi har flere tusinde glade og tilfredse kunder bag os, og de er blandt andet din garanti for, at du kan stole på de aftaler, som du laver med os.

Med vores hjælp går det som en leg, når du skal flytte. Vores flyttemænd i Holte står klar til at hjælpe dig – og de er både stærke og pålidelige.

Så uanset om du skal flytte til Holte, København eller Schweiz, så er vi det helt rigtige flyttefirma til opgaven.

Book flyttefirma i Holte allerede i dag

Vil du gerne have professionel hjælp til den flytning, du står overfor? Eller vil du gerne vide mere om vores priser? Så tøv endelig ikke med at ringe eller skrive til os. 

Du kan få svar på alle dine spørgsmål, hvis du kontakter os på telefon 38 38 50 50 eller sender en mail afsted til os på info@holger-danske.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og plotter gerne din flyttedato i vores flyttekalender allerede i dag.

Hvad siger kunderne fra Holte?

★★★★★

Hjælp til flytning

Vi har i dag haft fornøjelsen at få hjælp til flytning fra Holger Danske Flytteforretning. Teamet der var sat på opgaven var Gummi, Piet og Rene og de klarede opgaven til UG. Hurtige, søde, hjælpsomme og omhyggelige. Det var en fornøjelse. Også stor tak til Danny der satte de 3 på opgaven. Tak for jer 👏👏👏
Trust-Pilot
Charlotte
via Trustpilot

★★★★★

Absolut mere end 5 stjerner værd

Absolut mere end 5 stjerner værd! Min kæreste og jeg har flyttet med Holger Danske 2 gange nu, og for de gange har vi ikke oplevet andet end fantastisk service og høflighed fra flyttemændene 🤩 De forstår sig på at beskytte dine møbler og værdifulde genstande samt at pakke et stort hjem i en lille varebil 👍🏽 Absolutte profesionelle, høflige og tar’ enhver opgave med et smil på læben. Holger Danskes flyttemænd fortjener enhver kroner og øre - og vi vil til enhver tid ringe og booke Holger Danske til vores næste flyt, kun pga. disse gode oplever med flyttemændene og kundeservice Tusind tak til de to herrer som flyttede os idag. 👏🏽
Trust-Pilot
Altas
via Trustpilot

★★★★★

Perfekt flytning!

Holger Danske stod for en fuldstændig perfekt flytning fra Vanløse til Allerød, lige fra deres lynhurtige opkald med tilbud (de ringede få minutter efter vi havde skrevet), til den gode service undervejs og selve flytningen på dagen. De friske flyttemænd stod klar til tiden med højt humør, og var både effektive og betænksomme, og udviste et stort overskud. Kæmpe anbefaling herfra!
Trust-Pilot
Pernille
via Trustpilot

Hvorfor bruge os til din flytning i Holte?

Navn