FLYTTEFIRMA HOLTE

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Case på flytning i Holte

Vi flyttede en virksomhed nær Holte, fordi de skulle skifte deres nuværende kontorer på små 600 kvm. ud, med helt nye lokaler på 1000 kvm.

Det blev til en klassisk re-location løsning, som er meget normal, når en virksomhed skal flytte lokation. Her stod vi for det hele, herunder nedpakning af kontorerne, transport af møblerne, udpakning på den nye adresse og generelle handman opgaver.

Vi fik nøglerne om Fredagen kl.15.00, og blev færdig med det sidste af flytningen Mandag morgen kl.7.00, lige før medarbejderne skulle møde ind.

Du kan se, hvad den flytteansvarlige partner i firmaet mener om oplevelsen, i videoen til højre.

Dit erfarne flyttefirma i Holte

Skal du flytte til en ny adresse? Og vil du gerne have hjælp fra et professionelt flyttefirma i Holte?

Hos Holger Danske står vi klar til at give en hånd med, så du kan få en god oplevelse med din flytning. Vores kunder består af både private husejere, der skal flytte ind i et nyt hjem, og erhvervsdrivende, der skal have flyttet deres virksomhed fra en adresse til en anden. Vi kan både hjælpe med flytning, til og fra Holte, men også i andre byer på Sjælland såsom LyngbyHørsholm og Hillerød.

Vores flytteservice er landsdækkende, og det betyder, at du kan ringe efter os, uanset hvor i landet du skal flytte til og fra. Derfor er vi også din professionelle flyttepartner i Holte. Vi kan ikke alene hjælpe dig med at flytte dine ejendele. Hos os er der også mulighed for opbevaring eller flytning til eller fra andre lande.

Hvorfor bruge os til privatflytning på Holte?

Lad en dygtig flyttemand i Holte hjælpe dig

Hos vores flyttefirma i Holte har vi gennem en lang årrække hjulpet vores kunder med at flytte. Vi kan bryste os af 40 års erfaring med flytning, og vi ved derfor alt om, hvad der skal til for, at din flytning kommer til at gå nemt og gnidningsfrit. 

Det er sikkert at få vores flyttemænd til at flytte dine ejendele. De passer på dine ting, som var det deres egne, og de er erfarne og uddannede inden for deres felt.

Det er nemt at få vores flyttemænd til at ordne din flytning. Du bestemmer selv, hvor lidt eller hvor meget du selv vil hjælpe til. Vi tager os af alle de opgaver, du gerne selv vil slippe for.

Det er billigt at bestille vores flyttemænd til din flytning. Uanset om der er tale om en privatflytning eller en erhvervsflytning. Vores priser er konkurrencedygtige og blandt de absolut bedste på markedet.

Win/Win eller ingen aftale

Hos Holger Danske Flytteforretning siger vi ikke bare ja til alle flytteopgaver. Vi stræber efter at hjælpe, så mange kunder som muligt, men det er vigtigt for os at begge parter føler de har lavet en god handel. Vi er overbevist om, at nøglen til at drive en god forretning er at indgå aftaler, hvor begge parter vinder.

Det er vigtigt for os, at en flytteaftale giver mening for både kunderne og os som flyttefirma, og at begge parter kan tilslutte sig aftalen. Du kan derfor ved at vælge os, stole på at du får et ærligt flyttefirma i Holte der også har fokus på dit udbytte af aftalen.

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Hvad siger kunderne i Holte?

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

En aftale er en aftale hos dit flyttefirma i Holte

Du kan altid regne med os og vores solide flyttemænd.

Selvom vi til tider har travlt med at hjælpe vores kunder med at flytte, løber vi aldrig fra en aftale. Hverken når det gælder betingelserne for din flytning eller den leveringstid, vi har lovet dig. Vi har flere tusinde glade og tilfredse kunder bag os, og de er blandt andet din garanti for, at du kan stole på de aftaler, som du laver med os.

Med vores hjælp går det som en leg, når du skal flytte. Vores flyttemænd i Holte står klar til at hjælpe dig – og de er både stærke og pålidelige.

Så uanset om du skal flytte til Holte, København eller Schweiz, så er vi det helt rigtige flyttefirma til opgaven.

Flyttefirma i Holte med fokus på medarbejderne og miljøet

Hos Holger Danske har vi både fokus på medarbejdere og miljøet. Vi ønsker et sikkert arbejdsmiljø, hvor alle tager hånd om hinanden og prioriterer sikkerhed. Som flyttefirma i Holte bruger vi hos Holger Danske Flytteforretning, lifte til at transportere inventar op til 10. etage, hvilket mindsker tunge løft og beskytter vores ansatte.
 
Derudover deltager vi aktivt i kampen om at reducere CO2-udledningen og bruger næsten udelukkende eldrevne trucks i vores lagerhal. Derudoveer er vores lastbiler udstyret med partikelfiltre, for at mindske CO2-udledningen. Hver dag gør vi vores bedste for at tage ansvar over hvilken påvirkning, vi har på miljøet og hvordan vi som flyttefirma i Holte kan bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Book flyttefirma i Holte allerede i dag

Vil du gerne have professionel hjælp til den flytning, du står overfor? Eller vil du gerne vide mere om vores priser? Så tøv endelig ikke med at ringe eller skrive til os.

Du kan få svar på alle dine spørgsmål, hvis du kontakter os på telefon 38 38 50 50 eller sender en mail afsted til os på info@holger-danske.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og plotter gerne din flyttedato i vores flyttekalender allerede i dag.

Bliv ringet op

Navn

Få et flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)