FLYTTEFIRMA HVIDOVRE

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Case på flytning i Hvidovre

Vi fik en opgave i Hvidovre, hvor vi skulle hjælpe en virksomhed med at flytte. De skulle skifte deres små 600 kvm. kontorer ud med helt nye lokaler, på 1000 kvm.

Opgaven blev løst på en klassisk re-location måde, som er meget normalt for flytning af firma. Her stod vi for alt, det galt både nedpakning, transport, udpakning og generelle handman opgaver.

Vi fik nøglerne Fredag kl.15.00, hvor vi blev færdig med den sidste del af flytningen kl.7.00 om morgenen Mandag, lige inden medarbejderne kom ind på arbejde.

Du kan se videoen til højre, hvor vores flytteansvarlige partner giver sin mening om flytteoplvelsen.

Flytteservice til private- og erhvervskunder nær Hvidovre

Hos Holger Danske har vi dygtige medarbejdere, og mange flyttefolk som står til rådighed og er klar til at hjælpe ved flytninger. Vi stræber altid efter, at udføre et stykke arbejde til perfektion og vi er derfor også glade for, at langt de fleste af de kunder der anmelder os, referere til at vi har givet dem en flyttedag som er ud over det sædvanlige. 

Vi tilbyder flytteservice til både private- og erhvervskunder, og uanset opgavens størrelse. Kontakt os gerne for yderligere informationer.

Hvorfor bruge os til privatflytning på Hvidovre?

Det bedste Flyttefirma i Hvidovre

Det skal helst ikke virke som om, at vi siger nej til en masse arbejde. Vi hjælper faktisk så mange, som vi overhoved kan. Dog tror vi stadig på aftaler, hvor det enten er win/win eller ingen aftale. Det er i vores optik den bedste filosofi, når man skal drive en virksomhed med succes.

Langt størstedelen af personer og familier vi flytter for, skal på et tidspunkt igen i deres liv bruge et flyttefirma. Det gælder både hvis børnene skal flytte hjemmefra, eller når familien skal flytte til et nyt sted. Derfor er det rart, at man har et flyttefirma, som er til at stole på og som har en masse års erfaring.

Derfor er det vigtigt for os som flyttefirma, at hvis kunderne skal igen pege på os, at vi yder en exceptionel service, som de ikke kan få andre steder. Det skal gælde både i Hvidovre, men også i de andre byer på Sjælland, såsom RødovreVesterbro og Vallensbæk, hvor vi tilbyder vores flytteservice.

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Hvad siger kunderne i Hvidovre?

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Har du brug for et flyttefirma nær Hvidovre?

Skal du til at flytte og har du brug for et flyttefirma i Hvidovre eller omegn? Holger Danske tilbyder flytteservice til privat- og erhvervskunder i Hvidovre, og vi elsker nye udfordringer!

Uanset størrelsen på opgaven, så er vi det helt rigtige flyttefirma til din opgave. Vores super dygtige og erfarne medarbejdere har kompetencerne i orden, og langt de fleste har en 3,5 år lang flytteuddannelse – derfor kan du være sikker på en 100% tryg og professionel udførsel af din flytteopgave.

Kom trygt videre fra den ene bolig til den anden

De fleste mennesker kan stadigt huske, hvor de så Holger Danske første gang. Men det skal ikke være en hvilepude, derfor vil vi opfordre jer til, at læse vores anmeldelser og høre hvad tidligere kunder har at sige.

Effektive og ubekymrede flytninger, der får dit hjem trygt og sikkert fra den ene bolig til den næste. Det er stadig den dag i dag, det vi fortrækker at være kendt for.

Start med at tage en snak med en af vores professionelle og erfarne flytterådgivere.

Vi kommer glædeligt ud til dig i Hvidovre og kigger på opgaven, og giver den rigtige rådgivning fra start. På denne måde bliver selve flytningen en bekymring mindre på vejen til dit nye liv.

Skal du have flyttet store og tunge genstande til eller fra Hvidovre?

Det er ikke altid lige nemt at flytte. Der er mange ting som skal planlægges og koordineres, og hvad med de helt store genstande som er meget tunge?

Vi anbefaler helt klart at få professionelle flyttefolk til at klare opgaven for dig, da vores flyttefolk har kompetencerne og evnerne til at klare flytteopgaven uden bøvl. Dermed sparer du dig selv for kræfterne, og du undgår skader ved tunge løft. Det er vi sikre på, at du ikke vil fortryde!

Kontakt os, hvis du ønsker flytteservice i Hvidovre

Har du spørgsmål ind til vores flytteservice, eller ønsker du ganske enkelt bare et gratis og uforpligtende tilbud på din flytteopgave? Så kontakt os endelig! Vi står klar til at hjælpe med at besvare dine spørgsmål, og til at udarbejde et tilbud når vi kender til flytteopgavens omfang.

Vi kan fanges på vores telefon nr. 38 38 50 50 eller via mail på info@holger-danske.dk. Du kan også kontakte os ved, at udfylde kontaktformularen på siden her. Vi glæder os til at høre fra dig!

Bliv ringet op

Navn

Få et flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)