Flyttefirma Ishøj

40 års erfaring som flyttefirma i ishøj og omegn.

+10.000 årlige flytninger blandt andet til og fra Ishøj

Danmarks hyggeligste flyttemænd – læs vores anmeldelser 

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Case på flytning i Ishøj

Vi fik en opgave i Ishøj, hvor vi skulle hjælpe en virksomhed med at flytte. De skulle have helt nye kontorer på 1000 kvm., hvor de før kun havde små 600 kvm. lokaler.

Her kom vi med en standard re-location løsning, som er ret populær til erhvervsflytninger, hvor vi som flyttefirma tog os af det hele. Vi stod for både nedpakning, transport, udpakning og de generelle handman opgaver, som virksomheden skulle bruge.

Vi fik udleveret nøglerne kl.15.00 om Fredagen, hvor vi blev færdig med de sidste flytteting kl.7.00 Mandag morgen, lige før de ansatte skulle møde ind.

I denne video til højre kan du se, hvad vores flytteansvarlige partner i firmaet mener om oplevelsen. 

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

Dit lokale Flyttefirma Ishøj

Hvis du på nuværende tidspunkt bor i Ishøj, men mangler et solidt, pålideligt og erfarent flyttefirma på Sjælland, så er du kommet til det rette sted. 

Holger Danske flytteforretning har været mere end 40 år, det lokale flyttefirma i Ishøj. 

Vi har igennem årene lavet flere 1.000 flytninger, både til og fra Ishøj, hvor vi kan sige i al beskeden, at vi er de lokales foretrukne valg, når de skal bruge et flyttefirma

Du kan bestille meget hurtigt et gratis flyttetilbud i Ishøj, hvor vi må allerede kan stå for din flytning i dag eller i morgen. Giv os et kald på vores telefon nr. nedenfor, eller udfyld kontaktformularen til venstre, så vender vi hurtigst muligt tilbage. 

Professionelt flyttefirma i Ishøj, der er til at regne med

Hos Holger Danske ved vi om nogen, hvad det vil sige at flytte. Vi har prøvet det mange gange, og vi kender til alle de faldgruber, der kan opstå undervejs. Vi er eksperter i flytning, og vores dygtige flyttemænd står klar til også at give dig en hjælpende hånd. 

Når vi aftaler det tidspunkt, hvor flyttebilen skal ankomme, kan du være sikker på, at den kommer som aftalt. Det samme gør sig gældende, hvis vi har lavet en aftale om bestemte flyttebetingelser, en fast pris eller noget helt tredje. En aftale er en aftale, når du samarbejder med os.

Det holder vi på – og det retter vi os altid efter.

Nem og effektiv flytning med flyttefirma i Ishøj

Drømmer du om en nem og smertefri flytning? Så du i ro og mag kan nyde dit nye hjem eller dit nye kontor? Så er der hjælp at hente hos vores flyttefirma i Ishøj. 

Holger Danske er et landsdækkende flyttefirma med mange års erfaring. I mere end 40 år har vi befundet os i flyttebranchen, og gennem årene har vi hjulpet mange danskere med at flytte bolig eller kontor. Vi tilbyder alt fra erhvervsflytning og privatflytning til international flytning.

Når du hyrer vores flyttemænd til at flytte dine ting, er både du og dine ejendele i trygge og professionelle hænder.

Så uanset om du flytter til København og omegn, til Odense eller måske helt til England, så er vi det helt rigtige flyttefirma.

Lad erfarne flyttemænd tage hånd om dine ejendele

Er du glad for dine møbler og ejendele, kan det være noget af en tillidserklæring at lade andre om at flytte rundt på dem. Vores flyttefolk er alle erfarne og dygtige inden for deres felt, og de passer lige så godt på dine ting, som var det deres eget kæreste eje. 

Har du det bedst med selv at pakke dine ting ned i kasser, er du naturligvis velkommen til det, og vil du gerne have vores hjælp til nedpakning, kan du også hyre os til det. Når dine ting er blevet flyttet til den nye adresse, er der stadig nok at se til. Vil du have vores hjælp til udpakning, er det også en mulighed. Og du kan også gøre brug af vores handyman-service.

Så behøver du ikke at ringe efter en elektriker til at hænge dine lamper op eller en anden handyman, der kan samle dit skab i soveværelset eller montere dine gardiner.

Hvad siger vores kunder fra Ishøj?

★★★★★

Alt svingede

Vi fik besøg af en konsulent og fik et godt fast tilbud. Alt omkring flytningen fungere særdeles tilfredsstillende. Flyttekasserne kom som aftalt og her fik vi svar på de få spørgsmål vi ikke kunne finde i den gode vejledning. Holger Danske stod for aftale med Københavns Kommune om opsætning af parkeringsforbud for at gøre plads til flyttebilen. Og ikke mindst - så var vi så heldige at få Martin og Peter som flyttefolk. Det svingede. Nu sidder vi med møblerne på plads og flyttekasserne stablet lige til at gå til.
Trust-Pilot
Dorte
via Trustpilot

★★★★★

FANTASTISKE DYGTIGE MEDARBEJDERE

Holger Danske Flytteforretning! Den 22. september 2021, fik vi vores indbo tilbage efter 5 måneders opbevaring af alt indbo. Vi havde fornøjelse af følgende medarbejdere fra Holger Danske Flytteforretning A/S: Bjerg, Amsal og Tobias, de var alle utrolige dygtige og kundevenlige, alt kørte perfekt, alle vores flyttekasser var intakte, ingen skade overhovedet. Tusinde tak til de friske og venlige medarbejdere fra Holger Danske, vi kan varmt anbefale Holger Danske.
Trust-Pilot
Kirsten
via Trustpilot

★★★★★

Helt perfekt!

Flytningen gik hurtigt og ikke mindst smertefrit. Det var ikke det billigste tilbud, men helt klart et eksempel på at man får hvad man betaler for - nemlig topprofessionel flytning hvor der blev passet godt på mine ting. Tusind tak til Thor og Magnus for at levere service langt over mine forventninger 🙂
Trust-Pilot
Mikael
via Trustpilot

Seks gode grunde til at vælge vores flyttefirma i Ishøj

Navn

Har du spørgsmål til vores flyttefirma i Ishøj?

Er du nysgerrig efter at høre mere om vores priser? Eller står det uklart for dig, hvad vi egentlig kan tilbyde dig af services i forbindelse med din flytning? Uanset hvad hører vi altid gerne fra dig.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 38 38 50 50, og du kan også vælge at skrive til os på mail info@holger-danske.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og til at blive klogere på, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig med din kommende flytning fra Kolding, Valby eller et helt tredje sted.