Flyttefirma Køge

Gratis flyttekonsulent, der kan estimere den helt rigtige pris.

Professionelle flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse.

Vi har 40 års erfaring med flytninger til og fra Køge.

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Case på flytning i Køge

Vi skulle hjælpe en virksomhed i Køge med at flytte. Opgaven gik ud på at flytte deres ting fra deres små 600 kvm. kontorer, til deres nye lokaler på 1000 kvm. 

Flytningen foregik på klassisk re-location facon, som er meget standard til virksomhedsflytning. Her stod vi som flyttefirma for alt arbejdet, herunder nedpakning, transport, udpakning og diverse handman opgaver. 

Vi startede kl.15.00 om Fredagen, hvor vi kl.7.00 Mandag morgen blev færdig med de resterende flytteting, før medarbejderne skulle møde ind.

Du kan se, hvad vores flytteansvarlige partner i firmaet mener om flytteoplevelsen, i videoen til højre. 

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

Få hjælp til erhvervsflytning eller privatflytning i Køge

Uanset om du er en virksomhed, der skal flytte til en anden adresse, eller en familie, der skal have hjælp til en privatflytning, så kan vi hjælpe. Vi har stor erfaring med alle former for flytning, og vi kan hjælpe med både store og små opgaver. Det kan du gøre dig klogere på herunder.

Privatflytning

Hos Holger Danske kan vi hjælpe privatpersoner med at flytte. Vi har stor fokus på sikkerheden af dine ejendele og kan også klare flytning af tunge genstande. Udover tungløft kan vi også hjælpe med møbellift, flyttebiler, flyttekasser og pakkematerialer. Hyrer du os til at håndtere din privatflytning, tilbyder vi også attraktive priser på effektiv slutrengøring.

Erhvervsflytning

Har du svært ved at finde et flyttefirma i Køge, der kan hjælpe med at flytte IT udstyr eller servere? Holger Danske Flytteforretning kan klare skansen. Vi har flere års erfaring med erhvervsflytning og kan passe godt på dit firmas udstyr og specialmaskiner. Søger du konsulentbistand eller hjælp til at fastsætte budgetter, tidsplaner eller andre løsninger, tilbyder vi også det til din virksomhed.

International flytning

Skal du flytte dit firma i Køge til Tyskland, Sverige eller Spanien? Vi har erfaring med mange lande og byer i udlandet. Kontakt os for at høre nærmere og få et uforpligtende tilbud.

Hvorfor vælge os til at stå for din flytning i Køge?

Der findes mange flyttefirmaer i Køge eller omegn, der alle tilbyder det ene og det andet til varierende priser. Det kan være et svært valg at foretage, når du skal vælge et firma, der skal stå for flytningen af dine kære ejendele. 

Vi har masser af kompetencer og 40 års erfaring med flyttearbejde – og vi gør os umage. Vores flyttefolk er altid smilende og imødekommende, så du får en god oplevelse, når du skal flytte. Hos os får du Danmarks bedste flytteforsikring for private, så dine ejendele er godt forsikret.

Vi hjælper gerne med praktiske opgaver som opsætning af lamper eller hårde hvidevarer. Udover hele Danmark, dækker vi også størstedelen af Europa.

Flyttefirma Køge når det skal være professionelt og pålideligt

Uanset om du skal flytte til et andet hus eller lejlighed i Køge, eller du skal flytte til England så kan vi hjælpe dig.

De fleste danske mænd der her rundet et par og 30 år, kan nok svagt huske hvor de så Holger Danske Flytteforretning første gang.

Meget har formentligt ændret sig i dit liv siden dengang, måske er du blev voksen, måske er du gået på pension, måske er det børnenes tid til at flytte hjemmefra, meget er formentligt sket.

Flyttefirma i Køge med flere års erfaring

Hos Holger Danske stræber vi efter at fremstå som et kvalitetsbevidst flyttefirma, der leverer kvalitetsarbejde til gode priser. Kvalitetsarbejde kræver kompetencer – og det har vores ansatte. 

Næsten alle vores flyttemænd har gennemgået en flerårig uddannelse, der sikrer, at de opnår de nødvendige kompetencer og kvalifikationer, så de altid kan yde en professionel service.

Derudover har vi ansatte, der har været ansat i vores flyttefirma i mange år, hvor de har opnået stor erfaring med at bære møbler, maskiner eller andre ejendele.

Hvad siger vores kunder i Køge?

★★★★★

Hjælp til flytning

Vi har i dag haft fornøjelsen at få hjælp til flytning fra Holger Danske Flytteforretning. Teamet der var sat på opgaven var Gummi, Piet og Rene og de klarede opgaven til UG. Hurtige, søde, hjælpsomme og omhyggelige. Det var en fornøjelse. Også stor tak til Danny der satte de 3 på opgaven. Tak for jer 👏👏👏
Trust-Pilot
Charlotte
via Trustpilot

★★★★★

Perfekt flytning!

Holger Danske stod for en fuldstændig perfekt flytning fra Vanløse til Allerød, lige fra deres lynhurtige opkald med tilbud (de ringede få minutter efter vi havde skrevet), til den gode service undervejs og selve flytningen på dagen. De friske flyttemænd stod klar til tiden med højt humør, og var både effektive og betænksomme, og udviste et stort overskud. Kæmpe anbefaling herfra!
Trust-Pilot
Pernille
via Trustpilot

★★★★★

Fantastiske flyttemænd

Bjerg, Tud og Lasse Olsen flyttede for mig i dag. Supereffektive, ordentlige og meget søde. Alt gik godt, og mine ting var uden tvivl i gode hænder. Anden gang jeg flytter med Holger Danske, og det bliver bestemt ikke sidste gang. TAK!!
Trust-Pilot
Anne
via Trustpilot

Hvorfor bruge os til privatflytning i Køge?

Navn

Ring eller skriv til os allerede i dag

Hvis du har brug for hjælp til flytning i Køge, eller andre byer på Sjælland, så kan du nemt fange os på telefon 38 38 50 50 eller ved at sende en mail afsted til os på info@holger-danske.dk.